Apple arbejder på betalingsløsninger via mobilen

0

Den amerikanske erhvervsavis Wall Street Journal mener, at Apple allerede er godt i gang med udviklingen af betalingsløsninger via iPhone.

Mobilen tager over for dankortet (Foto: MereMobil.dk)
Mobilen tager over for dankortet (Foto: MereMobil.dk)

Apple arbejder på udviklingen af en betalingsløsning via iPhone, der skal drage fordel af de flere hundrede millioner iTunes-konti, som iOS-brugerne allerede har. Det skriver den amerikanske erhvervsavis Wall Street Journal.

 – Mobilbetaling kan betyde større impulskøb

Skal man tro Wall Street Journal, så har Eddy Cue, chef for Apples App Store og iTunes, holdt møder med flere virksomheder for at snakke nærmere omkring mulighederne – både når det kommer til betaling af fysiske varer og serviceydelser via iPhones.

Det er også bekræftet af flere, dog ikke Apple officielt, at de har oprettet en specielafdeling, som har til formål at udvikle mobilbetalingsløsninger. Denne afdeling ledes af Jennifer Bailey, der gennem mange år har været chef for Apples online butikker.

 – MobilePay Business er klar til erhvervslivet – dog kun udvalgte

I de officielle Apple Stores er det allerede muligt, at betale via mobilbetaling, og ved mindre køb er det muligt uden det kræver involvering af personale via en Apple App Store applikation – kan sammenlignes lidt med de selvbetjenings-kasser, der i blandt andet IKEA og Føtex.

Mere til historien

I Danmark er det efterhånden Danske Banks løsning, MobilePay, som er det tætteste vi kommer på mobilbetaling, men måske det ender med noget helt andet.

 – Over en million danskere har nu MobilePay

Du kan blive klogere på mobilbetaling, hvis du lytter til vores podcast omkring mobilbetaling.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer