WSJ: Samsung Galaxy S7 får ”3D Touch”

Rygterne vil ingen ende tage om den kommende topmodel fra Samsung. Wall Street Journal føler sig nu sikre på, at Galaxy S7 får en funktion, som Apples 3D Touch.

Samsung logo

Samsung (Foto: MereMobil.dk)

Der har tidligere været rygter om, at Samsung ville komme med en funktion a la Apples 3D Touch, der kendes fra iPhone 6S og iPhone 6S Plus, samt det Huawei kalder Force Touch på deres Huawei Mate S, der sælges i Asien. Men nu skulle det altså være sikkert, ifølge Wall Street Journal.

 – Samsung Galaxy S7 får måske “3D Touch” – ClearForce

Samsung Galaxy S7 forventes, at komme på markedet i starten af 2016 og vil altså forventeligt komme med en funktion, som Apples 3D Touch.

Wall Street Journal mener også, at Galaxy S7 vil have stor lighed med den nuværende topmodel, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 – og også komme i sådanne varianter.

 – Nyt om Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Plus

Offentliggørelsen af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge ventes, at blive omkring Mobile World Congress (MWC), der finder sted i slutningen af februar i Barcelona. Det er dog endnu uvist, om Samsung vil fremvise telefonerne til et unpacked event til MWC eller det vil ske ved et arrangement noget før MWC.

WEB-TV: Sådan virker 3D Touch på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Samsung har netop rokeret rundt i deres ledelse i mobildivisionen. Den nye leder skal forsøge, at genvinde tabt terræn mod særligt de kinesiske konkurrenter Huawei og Xiaomi, der også benytter Android platformen præcis som Samsung. Ligesom også Apple har vundet terræn i det forgangne år.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram