WSJ: Samsung Galaxy S7 får ”3D Touch”

10

Rygterne vil ingen ende tage om den kommende topmodel fra Samsung. Wall Street Journal føler sig nu sikre på, at Galaxy S7 får en funktion, som Apples 3D Touch.

Samsung logo
Samsung (Foto: MereMobil.dk)

Der har tidligere været rygter om, at Samsung ville komme med en funktion a la Apples 3D Touch, der kendes fra iPhone 6S og iPhone 6S Plus, samt det Huawei kalder Force Touch på deres Huawei Mate S, der sælges i Asien. Men nu skulle det altså være sikkert, ifølge Wall Street Journal.

 – Samsung Galaxy S7 får måske “3D Touch” – ClearForce

Samsung Galaxy S7 forventes, at komme på markedet i starten af 2016 og vil altså forventeligt komme med en funktion, som Apples 3D Touch.

Wall Street Journal mener også, at Galaxy S7 vil have stor lighed med den nuværende topmodel, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 – og også komme i sådanne varianter.

 – Nyt om Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Plus

Offentliggørelsen af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge ventes, at blive omkring Mobile World Congress (MWC), der finder sted i slutningen af februar i Barcelona. Det er dog endnu uvist, om Samsung vil fremvise telefonerne til et unpacked event til MWC eller det vil ske ved et arrangement noget før MWC.

WEB-TV: Sådan virker 3D Touch på iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Mere til historien

Samsung har netop rokeret rundt i deres ledelse i mobildivisionen. Den nye leder skal forsøge, at genvinde tabt terræn mod særligt de kinesiske konkurrenter Huawei og Xiaomi, der også benytter Android platformen præcis som Samsung. Ligesom også Apple har vundet terræn i det forgangne år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer