Motorola Moto G9 debuterer – se detaljerne her

0

Den nye Motorola Moto G9 har debuteret. Flere lande ventes start at komme på Motorolas lanceringslandkort.

Motorola Moto G9
Motorola Moto G9 starter salg den 31. august (Foto: Motorola)

Ifølge Android Central er Motorola Moto G9 klar i Indien. Vi har samlet detaljerne i denne artikel.

Det er ikke længe siden, at Motorola Moto G8-serien så dagens lys. Flere udgaver kom også til Danmark. Nu er en ny model klar i Indien og det forventes at den snart lanceres i flere andre lande.

Den nye Motorola Moto G9 kommer med en Snapdragon 662 processor, hvilket betyder at vi slet ikke befinder os i flagskibs-serien, men specifikationerne er alligevel rigtig gode til prisen. Dette kommer vi til.

ANMELDELSE: Motorola Moto G 5G Plus test er en lavpris-5G med kompromisser

Skærmen er en 6.5 tommers HD+ skærm med en ratio på 20:9. I toppen er en lille notch i midten til kameraet, ligesom vi så på G8 Plus. Sammenlignet med G8 Plus, så er skærmen dog vokset fra 6.3 tommer til 6.5 tommer.

Frontkameraet er på 8 megapixels, mens der på bagsiden sidder et triple-kamera. Hovedsensoren er på 48 megapixels, mens de to andre er på 2 megapixels. Det ene er en mikro-sensor, mens det andet er en dybde-sensor.

På bagsiden sidder en fingeraftrykslæser. Denne er placeret på samme sted som tilfældet var på Motorola G8-serien.

Batteriet er på hele 5.000 mAh og der medfølger en 20W hurtigoplader. Opladningen sker via USB-C stik. Det er ikke den hurtigste opladning på markedet, men heller ikke det værste i denne klasse.

Lækkede billeder at to nye Motorola-telefoner

Lagringspladsen er på 64 GB, mens RAM-hukommelsen er på 4 GB. Ligesom de nogle andre Motorola-modeller så kommer denne også med en dedikeret Google Assistant-knap.

Moto G9 har Android 10 ud af æsken.

Prisen er på 154 dollars, hvis man omregner fra den indiske lanceringspris. Dette er en meget attraktiv pris. Den er på nuværende tidspunkt ikke annonceret til det danske marked. Derfor er det også uvist, hvad den ville koste, hvis den skulle komme til salg herhjemme alligevel. Motorola Moto G9 er i butikkerne fra den 31. august i Indien.

Samtidigt med offentliggørelsen af Motorola Moto G9 har Motorola også præsenteret Motorola Moto G9 Play. Denne lander i Danmark den 16. september 2020 til 1.499 kroner.

Mere til historien

Motorola har tidligere i august udgivet deres Motorola Moto E6s til en yderst skarp pris på 899 kroner uden abonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer