Motorola Moto G9 Play er nu annonceret

Motorola har lanceret en smartphone til under 1.500 kroner, der byder på triple-kamera, 5.000 mAh batteri og stor skærm på 6,5 tommer. Læs mere om Moto G9 Play.  

Motorola Moto G9 Play (Foto: Motorola)
Motorola Moto G9 Play (Foto: Motorola)

En kæmpe skærm på hele 6,5 tommer, hvor opløsningen er HD+ (720×1600 pixels) og formatet er i 20:9. Ja, det er det første du spotter ved Moto G9 Play. Men telefonen byder på langt mere end en stor skærm.

Du får nemlig meget mere. Moto G9 Play byder på 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, samt muligheden for at udvide dette med et microSD-kort på op til 512 GB. Derudover er kameraet et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels. Den kommer desuden også med Quad Pixel-teknologien og har Night Vision tilstand med en blænde på f/1.7, hvilket giver lyse billeder, selv under dårlige lysforhold. En anden fed mulighed er Macro Vision, hvor du kan komme 4x tættere på motivet. Så alle detaljer kan komme med.

Kameraet gør det også muligt at tage billeder i portrættilstand, da dybdesensoren sammen med hovedkameraet automatisk slører baggrunden.

Batteriet er på hele 5.000 mAh, hvilket burde give de fleste strøm til mindst to dage. Motorola skriver, at batteriet er så stort, at det gør det muligt at streame musik i 83 timer, streame video i 16 timer eller surfe på nettet i 13 timer. Moto G9 Play understøtter desuden TurboPower, hvor du med få minutters opladning kan få flere timers strøm.

Processoren i Moto G9 Play er en 2.0 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 662 processor.

Moto G9 Play Galleri

Specifikationer på Moto G9 Play:

 • Styresystem: Android 10
 • Skærm: 6,5 tommer med 720 x 1600 pixels, 20:9 format, 270ppi
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 662 octa-core (8×2.0 GHz Kryo 260)
 • Hukommelse: 64 GB intern hukommelse
 • RAM: 4 GB
 • Kamera: 48 megapixels f/1.7 (hovedsensor), 2 megapixels makrosensor, 2 megapixels dybdesensor
 • Frontkamera: 8 megapixels
 • Andet: 3,5 mm jackstik, fingeraftrykslæser, accelerometer, gyro, proximity, A-GPS, GLONASS, GALILEO, LTEPP, SUPL, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
 • Batteri: 5.000 mAh (understøtter 20W hurtigopladning)
 • Fysiske mål: 165,2 x 75,7 x 9,2 mm
 • Vægt: 200 gram

Moto G9 Play kommer i handlen fra den 16. september 2020 og har en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement. Den bliver tilgængelig i farverne Sapphire Blue og Forest Green. Telefonen kommer blandt andet i sortiment hos ProShop og Elgiganten.

Mere til historien

I Danmark kommer Moto G9 Play ved lanceringen ”kun” i farverne Sapphire Blue og Forest Green, mens den på nogle andre markeder også er tilgængelig i en pink variant.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram