Motorola Moto G9 Play er nu annonceret

Motorola har lanceret en smartphone til under 1.500 kroner, der byder på triple-kamera, 5.000 mAh batteri og stor skærm på 6,5 tommer. Læs mere om Moto G9 Play.  

Motorola Moto G9 Play (Foto: Motorola)
Motorola Moto G9 Play (Foto: Motorola)

En kæmpe skærm på hele 6,5 tommer, hvor opløsningen er HD+ (720×1600 pixels) og formatet er i 20:9. Ja, det er det første du spotter ved Moto G9 Play. Men telefonen byder på langt mere end en stor skærm.

Du får nemlig meget mere. Moto G9 Play byder på 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, samt muligheden for at udvide dette med et microSD-kort på op til 512 GB. Derudover er kameraet et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels. Den kommer desuden også med Quad Pixel-teknologien og har Night Vision tilstand med en blænde på f/1.7, hvilket giver lyse billeder, selv under dårlige lysforhold. En anden fed mulighed er Macro Vision, hvor du kan komme 4x tættere på motivet. Så alle detaljer kan komme med.

Kameraet gør det også muligt at tage billeder i portrættilstand, da dybdesensoren sammen med hovedkameraet automatisk slører baggrunden.

Batteriet er på hele 5.000 mAh, hvilket burde give de fleste strøm til mindst to dage. Motorola skriver, at batteriet er så stort, at det gør det muligt at streame musik i 83 timer, streame video i 16 timer eller surfe på nettet i 13 timer. Moto G9 Play understøtter desuden TurboPower, hvor du med få minutters opladning kan få flere timers strøm.

Processoren i Moto G9 Play er en 2.0 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 662 processor.

Moto G9 Play Galleri

Specifikationer på Moto G9 Play:

 • Styresystem: Android 10
 • Skærm: 6,5 tommer med 720 x 1600 pixels, 20:9 format, 270ppi
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 662 octa-core (8×2.0 GHz Kryo 260)
 • Hukommelse: 64 GB intern hukommelse
 • RAM: 4 GB
 • Kamera: 48 megapixels f/1.7 (hovedsensor), 2 megapixels makrosensor, 2 megapixels dybdesensor
 • Frontkamera: 8 megapixels
 • Andet: 3,5 mm jackstik, fingeraftrykslæser, accelerometer, gyro, proximity, A-GPS, GLONASS, GALILEO, LTEPP, SUPL, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
 • Batteri: 5.000 mAh (understøtter 20W hurtigopladning)
 • Fysiske mål: 165,2 x 75,7 x 9,2 mm
 • Vægt: 200 gram

Moto G9 Play kommer i handlen fra den 16. september 2020 og har en vejledende pris på 1.499 kroner uden abonnement. Den bliver tilgængelig i farverne Sapphire Blue og Forest Green. Telefonen kommer blandt andet i sortiment hos ProShop og Elgiganten.

Mere til historien

I Danmark kommer Moto G9 Play ved lanceringen ”kun” i farverne Sapphire Blue og Forest Green, mens den på nogle andre markeder også er tilgængelig i en pink variant.

Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Motorola vil flytte grænser med nyt mobilkoncept og AI

En Motorola-telefon med bøjelig skærm og tunede AI-funktioner er fremvist. Det er en spændende konceptmobil.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram