Motorola Moto E6s – skarpe fotofunktioner til en skarp pris

Motorola er klar med entry-telefonen, Moto E6s, som byder på spændende kamera til en rigtig skarp pris. Læs mere om telefonen her.

Motorola Moto E6s
Motorola Moto E6s ses her i farverne Rosa og Peacock Blue, desværre er den ikke tilgængelig i Danmark i Rosa (Foto: Motorola)

Motorola har spændende telefon på hylderne. Den byder på et godt kamera i forhold til kategorien og en skarp pris. Telefonen hedder Moto e6s og er en interessant telefon i entry-level segmentet.

Kameraet er et dual-kamera og den har en hovedsensor på 13 megapixels og en 2 megapixels dybdesensor. Hovedsensoren har en f/2.2 blændeåbning, Dette gør det muligt at tage portrætfotos og få bokeh-effekt (sløret baggrund) - ret vildt for en smartphone til under 1.000 kroner.

Moto E6s' kamera giver mulighed for at identificere tekst eller andet med Google Lens.

Google Lens, intelligent motivgenkendelse, kommer til Android

Frontkameraet er på 5 megapixels og har også en f/2.2 blændeåbning.

Du får 6,1 tommer IPS LCD Max Vision HD+ med 19,5:9 format med en opløsning på 1560 x 720 pixels. Processoren er en 2.0 GHz octa-core MediaTek Helio P22 processor. Derudover har Moto e6s 2 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort på op til 256 GB. På bagsiden af telefonen finder du fingeraftrykslæseren.

Moto E6s har også Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS, A-GPS, GLONASS og 3,5 mm jackstik samt et batteri på 3.000 mAh. Derudover er har den Android 9.0 Pie som styresystem

Galleri: Billeder af Moto E6s

Specifikationerne på Motorola Moto E6s

 • Styresystem: Android 9.0 Pie
 • Processor: MediaTek Helio P22 2.0 GHz octa-core ARM Cortex-A53 CPU, 650 MHz IMG GE8320 GPU
 • RAM: 2 GB
 • Hukommelse: 32 GB intern (understøtter microSD-kort op til 256 GB)
 • Skærm: 6,1 tommer Max Vision HD+ (1560 x 720 pixels), 282 ppi, 19,5:9 format
 • Kamera: Dual-kamera med 13 megapixels hovedsensor og 2 megapixels dybdesensor
 • Frontkamera: 5 megapixels
 • Andet: FM-radio, Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 b/g/n, 2.4GHz, WiFi Hotspot, micro USB port (USB 2.0) og 3,5 mm jackstik
 • Fysiske mål: 155,6 x 73,0 x 8,5 mm
 • Vægt: 160 gram
 • Batteri: 3.000 mAh
 • Farver: Meteor Gray og Peacock Blue

Motorola har med Moto E6s et spændende bud på en smartphone til de, som ikke vil betale særlig meget for en telefon eller måske til yngre børn, som stadigvæk gerne vil have en stor skærm og kamera til lejlighedsvise foto, men hvor prisen er ekstra vigtig - særlig for forældrene.

Google Lens vil hjælpe med lektierne

Du kan få Moto E6s i farverne blå og grå (Peacock Blue og Meteor Gray) til en vejledende pris på 899 kroner uden abonnement. Motorola har også lanceret Moto E6s i en lækker Rosa farve, men denne er desværre ikke tilgængelig på det danske marked.

Mere til historien

Motorola kom for første gang i nyere tid i top-10 hos teleselskaberne med netop Moto E6s, som i juli 2020 var på niendepladsen hos Telenor.

Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Motorola Moto G73 test | Lavpris mobil gjort rigtigt

TEST: Motorola mestrer at lave telefoner til lave priser, men rammer de rigtigt med Motorola Moto G73? Jeg har undersøgt det nærmere.

(mere…)
Motorola Edge 40 – billigere men ikke meget ringere

Motorola har lanceret en billigere version af Edge 40 Pro. Se detaljerne om Edge 40 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram