Google Lens vil hjælpe med lektierne

0

Du kan via Google Lens tage et billede af dine lektier og få hjælp til matematikproblemerne. Facit gives med trin-for-trin forklaringer.

Google Lens Matematik
Med Google Lens bliver det muligt, at få hjælp til at løse matematikopgaver (Foto: Google)

Det er måske slut med at sidde og svede over en masse regnestykker eller matematiske ligninger, som du ikke kan løse. Her kan Google Lens hjælpe dig.

Google Lens startede som en selvstændig app og i starten var den kun tilgængelig på Pixel-telefoner. Senere blev den mere udbredt. Nu er den blevet en del af Google appen.

Google Lens funktionen gør brug af kunstig intelligens. Kort og godt fungerer Google Lens ved, at du peger telefonen mod en ting, og så fortæller telefonen og Google Lens dig, hvad det er. 

Google har fjernet 29 apps – disse bør du fjerne

Nu er Google på vej med nogle nyttige værktøjer til skolebørn, deres forældre og studerende. Google vil nemlig hjælpe dig med, at løse matematikproblemer ved, at du tager et billede af disse via Google Lens.

Google har indbygget noget teknologi fra læringsappen Socratic, som Google købte sidste år. Denne teknologi skal hjælpe med at løse en masse funktioner i Google Lens.

Når funktionen er udrullet, så skal du blot tage et billede af det matematiske stykke, som du ikke kan løse. Herefter får du en detaljeret trin-for-trin forklaring. Dermed får du altså ikke bare facit, men forklaringen så du nemmere kan forstå det til næste gang.

Google Fotos får nye funktioner

Google har ikke oplyst, hvornår denne Lens-funktion er klar.

Tidligere på året (i maj) lancerede Google også en Augmented Reality (AR) funktion i Search, som gør det muligt for dig at se 3D-anatomimodeller og cellulære strukturer.

Mere til historien

Socratic er på nuværende tidspunkt tilgængelig som uafhængige apps til iOS og Android.

Læs også:
Files by Google får Sikker Mappe til dit personlige indhold

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer