Files by Google får Sikker Mappe til dit personlige indhold

Fremover kan du flytte dine personlige filer til en beskyttet mappe i Files by Google. Mappen er beskyttet med PIN-kode, så den ikke kan åbnes af andre.

Files by Google får nu en funktion, der skal sikre dine personlige filer, selv hvis dine enheder deles med familiemedlemmer. (Foto: XDA-Developers)

Tilbage i juni viste en gennemgang af Files by Google, at appen muligvis snart ville få en sikker mappe. Gennemgangen viste også, at den sikre mappe ville beskytte brugerens indhold, ved hjælp af en firecifret PIN-kode.

Der har tilsyneladende været noget om snakken. Funktionen er nemlig i skrivende stund ved at blive rullet ud i betatest, skriver Android Central. Funktionen skulle i øvrigt blive tilgængelig til et bredere publikum i de kommende uger.

Pranay Bhatia, Product Manager hos Google, skriver således i et opslag:

- "Mange steder i verden er det ofte en kulturel forventning at dele en personlig enhed med ægtefæller, søskende eller børn, især for kvinder. Det kan være en fordel at dele en enhed, men det medfører risiko for, at andre får adgang til dine personlige filer".

-"At opbygge privatlivsfunktioner, der giver mening for forskellige behov, er en høj prioritet for os, da vi fortsætter med at arbejde hen imod et mere inkluderende internet. For at holde det personlige indhold mere sikkert, lancerer vi Sikker Mappe, en ny funktion i Files by Google".

Mediekrig: Google og Facebook er under pres for betaling af indhold

Sådan virker Sikker Mappe

Safe Folder-funktionen virker på alle enheder, der kører Android 8.0 eller nyere.

For at komme i gang, skal du åbne Files by Google og trykke på Gennemse, som du finder i bunden af skærmen. Herefter skal du finde ”Samlinger” og trykke på Sikker Mappe. Indtast her din firecifrede PIN-kode og tryk på ”Næste”, for at bekræfte koden ved at indtaste den igen. Tryk igen på ”Næste” og herefter OK, når du kommer til ”Husk din pinkode”-skærmen.

Sikker Mappe bliver låst i samme sekund, som du skifter til en anden app. På den måde er dine personlige filer sikret, selv når Files by Google kører i baggrunden. Hvis du skifter tilbage til Files by Google-appen, vil du blive bedt om at indtaste din PIN-kode, for at få adgang til Sikker Mappe.

Udover lanceringen af den nye funktion, har Google annonceret, at Files by Google nu har mere end 150 millioner månedlige brugere.

Mere til historien

Files by Google hed oprindeligt Files Go. Applikationen blev lanceret i 2017, primært for at hjælpe brugere i udviklingslande med at frigøre plads og administrere indhold på deres enheder.

Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram