Lækkede billeder at to nye Motorola-telefoner

1

Billeder af to nye telefoner er dukket op på internettet. Se Motorola Moto E7 Plus og Motorola Moto G9 Plus her.

Motorola Moto G8 (Foto: Motorola)
Motorola Moto G8 får tilsyneladende snart en efterfølger. (Foto: Motorola)

Motorolas Moto-serie er garant for solide smartphones til lavpris. Der er som regel meget høj værdi for pengene. Seneste eksempel er Motorola Moto G 5G Plus, der blandt andet tilbyder 90 Hz-skærm og 5G til under 3.000 kroner.

Nu ser Motorola ud til at være på vej med to nye smartphones i Moto-serien. I hvert fald er billeder dukket op af Moto E7 Plus og Moto G9 Plus, skriver Aindroid Authority.

Motorola Moto G9 Plus

Hvis vi starter med Motorola Moto G9 Plus, så viser billederne, at telefonen kommer farvevalgene i blå og rødguld. På siden har Motorola valgt at placere en fingeraftrykslæser fremfor bagpå eller under skærmen. På venstre side finder vi en hardwareknap, der højst sandsynligt bruges til at tænde og slukke – medmindre strømknappen er indbygget i fingeraftrykslæseren og der er tale om en Google Assistant-knap.

På fronten ser vi et punch-hole-kamera i øverste venstre hjørne. På bagsiden finder vi et firedobbelt kamera med et hovedobjektiv på 64 megapixels. I og med at tidligere modeller i Moto G-serien ikke har haft et telefotoobjektiv, er et godt bud, at de resterende tre objektiver består af et ultravidvinkelobjektiv, en dybdesensor og en makrolinse.

Motorola Moto E7 Plus

Motorola Moto E7 Plus minder meget om en hver anden budgettelefon, vi har set i 2019 og 2020. Fronten har den dråbeformet notch, mens Motorola-logoet ses i fingeraftrykslæseren på bagsiden. På bagsiden finder vi desuden et dobbeltkamera, hvoraf den ene angiveligt er et hovedobjektiv på 48 megapixels.

Omkring farvevalg, ser telefonen ud til at komme i en form for orange/brun og blå.

I forhold til ydeevne skulle Motorola Moto E7 Plus være en ganske habil budgettelefon. Det forlyder, at telefonen kommer med 4 GB RAM og 64 GB internt lager. Derudover skulle den få et stort batteri på hele 5.000 mAh. Chipsettet bliver angiveligt Qualcomms Snapdragon 460, der blandt andet lover 70 procent forbedret ydeevne sammenlignet med tidligere chipsets i Snapdragon 400-serien.

Er du i tvivl om, hvorvidt en budgettelefon er nok for dig? Så se denne video, hvor John G. sammenligner en topmodel fra OnePlus med den billigere Motorola G8 Power.

Mere til historien

Motorola gør sig ikke kun i budgettelefoner. Således trådte producenten igen ind på markedet for topmodeller i år, med lanceringen af Motorola Edge+, som John G. kalder en rimelig gennemført topmodel.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer