Lækkede billeder at to nye Motorola-telefoner

Billeder af to nye telefoner er dukket op på internettet. Se Motorola Moto E7 Plus og Motorola Moto G9 Plus her.

Motorola Moto G8 (Foto: Motorola)
Motorola Moto G8 får tilsyneladende snart en efterfølger. (Foto: Motorola)

Motorolas Moto-serie er garant for solide smartphones til lavpris. Der er som regel meget høj værdi for pengene. Seneste eksempel er Motorola Moto G 5G Plus, der blandt andet tilbyder 90 Hz-skærm og 5G til under 3.000 kroner.

Nu ser Motorola ud til at være på vej med to nye smartphones i Moto-serien. I hvert fald er billeder dukket op af Moto E7 Plus og Moto G9 Plus, skriver Aindroid Authority.

Motorola Moto G9 Plus

Hvis vi starter med Motorola Moto G9 Plus, så viser billederne, at telefonen kommer farvevalgene i blå og rødguld. På siden har Motorola valgt at placere en fingeraftrykslæser fremfor bagpå eller under skærmen. På venstre side finder vi en hardwareknap, der højst sandsynligt bruges til at tænde og slukke – medmindre strømknappen er indbygget i fingeraftrykslæseren og der er tale om en Google Assistant-knap.

På fronten ser vi et punch-hole-kamera i øverste venstre hjørne. På bagsiden finder vi et firedobbelt kamera med et hovedobjektiv på 64 megapixels. I og med at tidligere modeller i Moto G-serien ikke har haft et telefotoobjektiv, er et godt bud, at de resterende tre objektiver består af et ultravidvinkelobjektiv, en dybdesensor og en makrolinse.

Motorola Moto E7 Plus

Motorola Moto E7 Plus minder meget om en hver anden budgettelefon, vi har set i 2019 og 2020. Fronten har den dråbeformet notch, mens Motorola-logoet ses i fingeraftrykslæseren på bagsiden. På bagsiden finder vi desuden et dobbeltkamera, hvoraf den ene angiveligt er et hovedobjektiv på 48 megapixels.

Omkring farvevalg, ser telefonen ud til at komme i en form for orange/brun og blå.

I forhold til ydeevne skulle Motorola Moto E7 Plus være en ganske habil budgettelefon. Det forlyder, at telefonen kommer med 4 GB RAM og 64 GB internt lager. Derudover skulle den få et stort batteri på hele 5.000 mAh. Chipsettet bliver angiveligt Qualcomms Snapdragon 460, der blandt andet lover 70 procent forbedret ydeevne sammenlignet med tidligere chipsets i Snapdragon 400-serien.

Er du i tvivl om, hvorvidt en budgettelefon er nok for dig? Så se denne video, hvor John G. sammenligner en topmodel fra OnePlus med den billigere Motorola G8 Power.

Mere til historien

Motorola gør sig ikke kun i budgettelefoner. Således trådte producenten igen ind på markedet for topmodeller i år, med lanceringen af Motorola Edge+, som John G. kalder en rimelig gennemført topmodel.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram