Samsung Galaxy Z Flip 5G er nu en realitet

Samsung er nu klar med den foldbare smartphone, Galaxy Z Flip, i en 5G-version. Se pris og tilgængelighed her.

Samsung Galaxy Z Flip 5G (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Z Flip 5G i mystic bronze (Foto: Samsung)

Samsung har introduceret Galaxy Z Flip 5G. Dermed kan man altså nu få den foldbare smartphone i en version, som understøtter det hurtige 5G-netværk.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 865+ 5G. På den tidligere Galaxy Z Flip, altså den uden 5G-understøttelse, er processoren en Qualcomm Snapdragon 855+.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Flip – vild og besværlig

Foruden 5G-understøttelsen er de to modeller ens på specifikationerne. Det betyder altså samme størrelse skærm, hvilket er en 6,7 tommer skærm, mens der på ydersiden er en 1,1 tommer Super AMOLED skærm med 300x 112 pixels. Formatet på den 6,7 tommer store skærm er 21.9:9 og opløsningen er 2.635 x 1.080 pixels.

Ligesom i Danmark, så er 5G-netværket ved at blive udbygget i hele verden. Og Galaxy Z Flip 5G er altså klar i handlen inden der er 5G-dækning i hele Danmark.

Samsung dropper måske opladeren i salgspakken

-“Vi hos Samsung giver millioner af forbrugere 5G i hænderne. Vi viser løbende vores engagement for at gøre 5G mere tilgængelig for flere mennesker,” siger Claus Holm, som er IM Director og Country Manager i Danmark.

Specifikationer: Samsung Galaxy Z Flip 5G

Samsung Galaxy Z Flip 5G
Skærm6,7”
TypeDynamic AMOLED (21.9:9 format)
Opløsning2.635 x 1.080 pixels
PPI425
ProcessorQualcomm Snapdragon 865+, 7nm+, octa-core processor (1 x3.09 GHz Kryo 585 & 3×2.40 GHz Kryo 585 & 4×1.80 GHz Kryo 585)
RAM8 GB
Hukommelse256 GB
UdvidelseNej
Kamera 112 megapixels ultra vidvinkel, f/2.2
Kamera 212 megapixels, f/1.8, OIS
Frontkamera10 megapixels, f/2.4
Batteri3.300 mAh
3.5 mm. JackstikNej
Trådløs opladningJa og Wireless Power Share
ForbindelserUSB-C, Bluetooth 5, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. NFC, GPS, Galileo, Glonass, BeiDou
NetværkGSM / HSPA / LTE / 5G
Dual-SIMJa via SIM og eSIM
E-SIMJa
FingeraftrykFingeraftrykslæser
Størrelse, lukket73.6 x 87.4 x 17.3 mm.
Størrelse, åben73.6 x 167.3 x 7.2 mm.
Vægt183 gram
SystemAndroid 10

Mens de er ens på specifikationer, så er der nye farver til 5G-versionen. Den kommer i farverne Mystic Grey og Mystic Bronze. De er desuden omsluttet af glas med en tåge-farvet, mat overflade, som også minimerer fingeraftryk.

Er du til denne smarte telefon, der ikke fylder så meget i lommen, som mange andre smartphones gør i dag, så skal du dog til lommerne. Den vejledende pris for Galaxy Z Flip 5G er 12.399 kroner uden abonnement. Galaxy Z Flip 5G er klar i butikkerne på udvalgte markeder fra 7. august 2020.

Samsung har denne sommer haft flere lanceringer. Her i blandt den billige smartphone Galaxy A20e samt en speciel lilla boyband-version af Galaxy S20+.

Se min test af Galaxy Z Flip – sådan er en klaptelefon i 2020

SE OGSÅ: Se udvalget af Samsung Galaxy Z Flip hos Telia Annoncelink

Mere til historien

Galaxy Z Flip blev oprindeligt præsenteret i forbindelse med Samsungs Unpacked event i februar, hvor Galaxy S20-serien også blev offentliggjort. Det var ventet, at Samsung ville offentliggøre 5G-versionen i forbindelse med deres Unpacked event i august 2020.

Læs også:
Samsung på vej med 5 enheder til Unpacked event

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram