Samsung på vej med 5 enheder til Unpacked event

Samsung har inviteret verdenspressen til stort Unpacked event i starten af august. Nu teaser de for, at 5 nye enheder præsenteres. Læs mere her.

Invitation til Galaxy Note 9 event
Sådan så invitationen til Galaxy Note 9 event den 9. august 2018. Samsungs efterårsevent i 2020 afholdes den 5. august (Foto: Samsung)

Samsung afholder stort online Unpacked event torsdag den 5. august 2020, hvor de vil afslører fem nye enheder. Det har Tae-moon Roh, President og chef i mobilforretningen hos Samsung, afsløret i en blogpost.

Særlig boyband-variant af Samsung Galaxy S20+ kommer til Danmark

-“Til dette års Galaxy Unpacked event, der vil vi introducere fem nye power enheder,” lyder det fra ham.

Tae-moon Rah overtog chefstolen omkring årsskiftet efter DJ Koh havde siddet ved roret i mange år. Tae-moon Roh arbejder videre efter mange af de samme mål og værdier, som DJ Koh gjorde. Og det første halve års tid har også budt på udfordringer udefra i forhold til coronavirusudbruddet på verdensplan.

Ud fra tidligere rygter så ventes det Samsung vil præsentere telefonerne Galaxy Note20, Galaxy Note20 Plus og Galaxy Note20 Ultra. Derudover forventes der også de præsenterer Galaxy Buds Live og et nyt smartwatch.

Roh skriver også, at Samsung laver mobilteknologi, der er personlig, intelligent, brugbar og sikker. Der vil også være flere foldbare skærme, 5G-enheder og meget andet spændende i vente fra den sydkoreanske producent.

Ny billig Samsung-telefon med stor skærm

MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen torsdag den 5. august 2020, hvor Samsung er klar med de nye produkter. Om der lanceres fem nye enheder og om alle vil blive tilgængelige på det danske marked er uvist.

Samsung er på vej med en Galaxy S20 Fan Edition (navnet på modellen er uvis). Den ventes at komme på markedet i oktober.

Mere til historien

Samsung vil også i fremtiden gøre mere ud af samarbejder med andre producenter, som eksempelvis Microsoft. De har også mere i vente i forhold til samarbejdet med Xbox.

Læs også:
Samsung dropper måske opladeren i salgspakken

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram