Samsung på vej med 5 enheder til Unpacked event

Samsung har inviteret verdenspressen til stort Unpacked event i starten af august. Nu teaser de for, at 5 nye enheder præsenteres. Læs mere her.

Invitation til Galaxy Note 9 event
Sådan så invitationen til Galaxy Note 9 event den 9. august 2018. Samsungs efterårsevent i 2020 afholdes den 5. august (Foto: Samsung)

Samsung afholder stort online Unpacked event torsdag den 5. august 2020, hvor de vil afslører fem nye enheder. Det har Tae-moon Roh, President og chef i mobilforretningen hos Samsung, afsløret i en blogpost.

Særlig boyband-variant af Samsung Galaxy S20+ kommer til Danmark

-“Til dette års Galaxy Unpacked event, der vil vi introducere fem nye power enheder,” lyder det fra ham.

Tae-moon Rah overtog chefstolen omkring årsskiftet efter DJ Koh havde siddet ved roret i mange år. Tae-moon Roh arbejder videre efter mange af de samme mål og værdier, som DJ Koh gjorde. Og det første halve års tid har også budt på udfordringer udefra i forhold til coronavirusudbruddet på verdensplan.

Ud fra tidligere rygter så ventes det Samsung vil præsentere telefonerne Galaxy Note20, Galaxy Note20 Plus og Galaxy Note20 Ultra. Derudover forventes der også de præsenterer Galaxy Buds Live og et nyt smartwatch.

Roh skriver også, at Samsung laver mobilteknologi, der er personlig, intelligent, brugbar og sikker. Der vil også være flere foldbare skærme, 5G-enheder og meget andet spændende i vente fra den sydkoreanske producent.

Ny billig Samsung-telefon med stor skærm

MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen torsdag den 5. august 2020, hvor Samsung er klar med de nye produkter. Om der lanceres fem nye enheder og om alle vil blive tilgængelige på det danske marked er uvist.

Samsung er på vej med en Galaxy S20 Fan Edition (navnet på modellen er uvis). Den ventes at komme på markedet i oktober.

Mere til historien

Samsung vil også i fremtiden gøre mere ud af samarbejder med andre producenter, som eksempelvis Microsoft. De har også mere i vente i forhold til samarbejdet med Xbox.

Læs også:
Samsung dropper måske opladeren i salgspakken

Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram