Samsung på vej med 5 enheder til Unpacked event

0

Samsung har inviteret verdenspressen til stort Unpacked event i starten af august. Nu teaser de for, at 5 nye enheder præsenteres. Læs mere her.

Invitation til Galaxy Note 9 event
Sådan så invitationen til Galaxy Note 9 event den 9. august 2018. Samsungs efterårsevent i 2020 afholdes den 5. august (Foto: Samsung)

Samsung afholder stort online Unpacked event torsdag den 5. august 2020, hvor de vil afslører fem nye enheder. Det har Tae-moon Roh, President og chef i mobilforretningen hos Samsung, afsløret i en blogpost.

Særlig boyband-variant af Samsung Galaxy S20+ kommer til Danmark

-“Til dette års Galaxy Unpacked event, der vil vi introducere fem nye power enheder,” lyder det fra ham.

Tae-moon Rah overtog chefstolen omkring årsskiftet efter DJ Koh havde siddet ved roret i mange år. Tae-moon Roh arbejder videre efter mange af de samme mål og værdier, som DJ Koh gjorde. Og det første halve års tid har også budt på udfordringer udefra i forhold til coronavirusudbruddet på verdensplan.

Ud fra tidligere rygter så ventes det Samsung vil præsentere telefonerne Galaxy Note20, Galaxy Note20 Plus og Galaxy Note20 Ultra. Derudover forventes der også de præsenterer Galaxy Buds Live og et nyt smartwatch.

Roh skriver også, at Samsung laver mobilteknologi, der er personlig, intelligent, brugbar og sikker. Der vil også være flere foldbare skærme, 5G-enheder og meget andet spændende i vente fra den sydkoreanske producent.

Ny billig Samsung-telefon med stor skærm

MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen torsdag den 5. august 2020, hvor Samsung er klar med de nye produkter. Om der lanceres fem nye enheder og om alle vil blive tilgængelige på det danske marked er uvist.

Samsung er på vej med en Galaxy S20 Fan Edition (navnet på modellen er uvis). Den ventes at komme på markedet i oktober.

Mere til historien

Samsung vil også i fremtiden gøre mere ud af samarbejder med andre producenter, som eksempelvis Microsoft. De har også mere i vente i forhold til samarbejdet med Xbox.

Læs også:
Samsung dropper måske opladeren i salgspakken

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer