Særlig boyband-variant af Samsung Galaxy S20+ kommer til Danmark

BEKRÆFTET: En særlig limited edition af Galaxy S20+ kommer alligevel til Danmark. Den flotte lilla variant er udviklet i samarbejde med popgruppen BTS.

Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition
Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition kommer endelig til Danmark, dog i meget begrænset antal (Foto: Samsung)

I midten af juni skrev vi første gang om den særlige variant af Galaxy S20+, som var udviklet med den globale popsensation BTS. Dengang forlød det, at telefonen ikke ville komme på det danske marked. Nu har Samsung ændret mening og telefonen kommer alligevel til salg i Norden.

Boyband får særlig Samsung Galaxy S20 Plus variant

Samsung og BTS har i fællesskab fået designet ikke alene en flot variant af Galaxy S20+ 5G, men også de tilhørende Galaxy Buds+. Både telefon og headset kommer i et flot lilla design, samt med BTS-temaer og community-platformen Weverse pre-installeret. Derudover medfølger eksklusive idolbilleder og klistermærker.

Der er i alt kun 100 eksemplarer af BTS-varianten til salg på det nordiske marked. Disse sælges via Samsung webshop.

Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition (Foto: Samsung)

-”I starten var det ikke relevant at lancere BTS Edition på det nordiske marked. Det har dog vist sig, at BTS også har en meget stor fanskare i de nordiske lande. Mange forbrugere har hørt om denne limited edition og været ivrige efter at købe. Det er derfor lykkedes os at skaffe et antal enheder til vores marked, hvilket er alletiders. Man skal sandsynligvis være hurtig, hvis man vil have fingrene i et eksemplar,” siger Claus Holm, Director IM og Country Manager i Danmark

Galaxy Note20 Ultra lækket af Samsung

Galaxy S20+ 5G i BTS-varianten kommer med de samme specifikationer, som den almindelige Galaxy S20+ model.

Vil du være en af de få, som får fingre i denne særlige limited edition af Galaxy S20+, så er prisen cirka 9.299 kroner for et sæt med både telefon og headset. Der er salgsstart torsdag den 9, juli 2020 via Samsung.com.

Glæden nok stor - men udbuddet lille

Måske bliver der rift om de 100 eksemplarer. Alene på Twitter-profilen BTS Danish Army er der små 4.500 følgere. Gruppens fans kaldes for A.R.M.Y, da BTS står for Bulletproof Boy Scouts – og deres army vil beskytte dem.

I øvrigt kan du HER følge MereMobil.dk på Facebook.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Du kan komme med BTS ”bag kameraet” på Samsungs officielle hjemmeside. Hør hvad BTS hvad de bruger tiden backstage på.

Læs også:
TEST: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram