Særlig boyband-variant af Samsung Galaxy S20+ kommer til Danmark

BEKRÆFTET: En særlig limited edition af Galaxy S20+ kommer alligevel til Danmark. Den flotte lilla variant er udviklet i samarbejde med popgruppen BTS.

Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition
Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition kommer endelig til Danmark, dog i meget begrænset antal (Foto: Samsung)

I midten af juni skrev vi første gang om den særlige variant af Galaxy S20+, som var udviklet med den globale popsensation BTS. Dengang forlød det, at telefonen ikke ville komme på det danske marked. Nu har Samsung ændret mening og telefonen kommer alligevel til salg i Norden.

Boyband får særlig Samsung Galaxy S20 Plus variant

Samsung og BTS har i fællesskab fået designet ikke alene en flot variant af Galaxy S20+ 5G, men også de tilhørende Galaxy Buds+. Både telefon og headset kommer i et flot lilla design, samt med BTS-temaer og community-platformen Weverse pre-installeret. Derudover medfølger eksklusive idolbilleder og klistermærker.

Der er i alt kun 100 eksemplarer af BTS-varianten til salg på det nordiske marked. Disse sælges via Samsung webshop.

Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy Buds Plus i BTS-Edition (Foto: Samsung)

-”I starten var det ikke relevant at lancere BTS Edition på det nordiske marked. Det har dog vist sig, at BTS også har en meget stor fanskare i de nordiske lande. Mange forbrugere har hørt om denne limited edition og været ivrige efter at købe. Det er derfor lykkedes os at skaffe et antal enheder til vores marked, hvilket er alletiders. Man skal sandsynligvis være hurtig, hvis man vil have fingrene i et eksemplar,” siger Claus Holm, Director IM og Country Manager i Danmark

Galaxy Note20 Ultra lækket af Samsung

Galaxy S20+ 5G i BTS-varianten kommer med de samme specifikationer, som den almindelige Galaxy S20+ model.

Vil du være en af de få, som får fingre i denne særlige limited edition af Galaxy S20+, så er prisen cirka 9.299 kroner for et sæt med både telefon og headset. Der er salgsstart torsdag den 9, juli 2020 via Samsung.com.

Glæden nok stor - men udbuddet lille

Måske bliver der rift om de 100 eksemplarer. Alene på Twitter-profilen BTS Danish Army er der små 4.500 følgere. Gruppens fans kaldes for A.R.M.Y, da BTS står for Bulletproof Boy Scouts – og deres army vil beskytte dem.

I øvrigt kan du HER følge MereMobil.dk på Facebook.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Du kan komme med BTS ”bag kameraet” på Samsungs officielle hjemmeside. Hør hvad BTS hvad de bruger tiden backstage på.

Læs også:
TEST: Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram