Samsung Galaxy S20 Lite lanceres måske i oktober

0

Samsung er angiveligt på vej med et mere budgetvenligt medlem af Galaxy S20-serien. Navnet er uvist. Måske er dette en efterfølger til Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite’s efterfølger skifter måske navn til Galaxy S20 Fan Edition eller Galaxy S20 Pen Edition fremfor Galaxy S20 Lite (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy S20 Lite er på vej fra Samsung. Rygterne svirrer og det ser ud til, at lanceringen måske planlægges til at ske i oktober.

Det endelige navn på produktet er endnu ikke officielt. Der florerer nemlig rygter om, at Galaxy S10 Lites efterfølger, ikke får navnet Galaxy S20 Lite. I stedet nævnes navne som ”Galaxy S20 Fan Edition” og ”Galaxy S20 Pen Edition”. Det skriver Android Central.

Nye billeder af Samsung Galaxy Watch 3

Det er fortsat så tidligt i processen, at specifikationerne endnu er ukendte på rygtebørsen. Men det forventes, at mobilen kommer i en 4G- og 5G-variant.

Hjemmesiden SamMobile mener også at vide, at telefonen kommer i farverne Prism Blue, Prism White og Prism Violet. Og med 128 GB intern hukommelse og Android 10, samt formentlig en Snapdragon 865-processor fra Qualcomm.

Bliver navnet Galaxy S20 Pen Edition, så vil det desuden ventes, at der medfølger en S-Pen. Gad vide om dette i virkeligheden er rygter om en “Lite”-version af den kommende Galaxy Note20?

Samsung har ikke meldt noget ud og gør det formentlig heller ikke før annonceringen. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

Mere til historien

Samsung har også flere andre produkter i ærmet. Det ventes, at de i løbet af august præsenterer Galaxy Note20-serien, samt Galaxy Z Flip 5G. Samsung har endnu ikke meldt ud, hvornår de afholder deres Unpacked event i august. Ifølge rygterne vil det dog ske onsdag den 5. august 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer