Samsung Galaxy S20 Lite lanceres måske i oktober

Samsung er angiveligt på vej med et mere budgetvenligt medlem af Galaxy S20-serien. Navnet er uvist. Måske er dette en efterfølger til Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite’s efterfølger skifter måske navn til Galaxy S20 Fan Edition eller Galaxy S20 Pen Edition fremfor Galaxy S20 Lite (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy S20 Lite er på vej fra Samsung. Rygterne svirrer og det ser ud til, at lanceringen måske planlægges til at ske i oktober.

Det endelige navn på produktet er endnu ikke officielt. Der florerer nemlig rygter om, at Galaxy S10 Lites efterfølger, ikke får navnet Galaxy S20 Lite. I stedet nævnes navne som ”Galaxy S20 Fan Edition” og ”Galaxy S20 Pen Edition”. Det skriver Android Central.

Nye billeder af Samsung Galaxy Watch 3

Det er fortsat så tidligt i processen, at specifikationerne endnu er ukendte på rygtebørsen. Men det forventes, at mobilen kommer i en 4G- og 5G-variant.

Hjemmesiden SamMobile mener også at vide, at telefonen kommer i farverne Prism Blue, Prism White og Prism Violet. Og med 128 GB intern hukommelse og Android 10, samt formentlig en Snapdragon 865-processor fra Qualcomm.

Bliver navnet Galaxy S20 Pen Edition, så vil det desuden ventes, at der medfølger en S-Pen. Gad vide om dette i virkeligheden er rygter om en “Lite”-version af den kommende Galaxy Note20?

Samsung har ikke meldt noget ud og gør det formentlig heller ikke før annonceringen. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

Mere til historien

Samsung har også flere andre produkter i ærmet. Det ventes, at de i løbet af august præsenterer Galaxy Note20-serien, samt Galaxy Z Flip 5G. Samsung har endnu ikke meldt ud, hvornår de afholder deres Unpacked event i august. Ifølge rygterne vil det dog ske onsdag den 5. august 2020.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram