Samsung Galaxy S20 Lite lanceres måske i oktober

Samsung er angiveligt på vej med et mere budgetvenligt medlem af Galaxy S20-serien. Navnet er uvist. Måske er dette en efterfølger til Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy S10 Lite
Samsung Galaxy S10 Lite’s efterfølger skifter måske navn til Galaxy S20 Fan Edition eller Galaxy S20 Pen Edition fremfor Galaxy S20 Lite (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy S20 Lite er på vej fra Samsung. Rygterne svirrer og det ser ud til, at lanceringen måske planlægges til at ske i oktober.

Det endelige navn på produktet er endnu ikke officielt. Der florerer nemlig rygter om, at Galaxy S10 Lites efterfølger, ikke får navnet Galaxy S20 Lite. I stedet nævnes navne som ”Galaxy S20 Fan Edition” og ”Galaxy S20 Pen Edition”. Det skriver Android Central.

Nye billeder af Samsung Galaxy Watch 3

Det er fortsat så tidligt i processen, at specifikationerne endnu er ukendte på rygtebørsen. Men det forventes, at mobilen kommer i en 4G- og 5G-variant.

Hjemmesiden SamMobile mener også at vide, at telefonen kommer i farverne Prism Blue, Prism White og Prism Violet. Og med 128 GB intern hukommelse og Android 10, samt formentlig en Snapdragon 865-processor fra Qualcomm.

Bliver navnet Galaxy S20 Pen Edition, så vil det desuden ventes, at der medfølger en S-Pen. Gad vide om dette i virkeligheden er rygter om en “Lite”-version af den kommende Galaxy Note20?

Samsung har ikke meldt noget ud og gør det formentlig heller ikke før annonceringen. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt.

Mere til historien

Samsung har også flere andre produkter i ærmet. Det ventes, at de i løbet af august præsenterer Galaxy Note20-serien, samt Galaxy Z Flip 5G. Samsung har endnu ikke meldt ud, hvornår de afholder deres Unpacked event i august. Ifølge rygterne vil det dog ske onsdag den 5. august 2020.

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram