Samsung Galaxy Z Flip 5G nærmer sig lancering

Den kommende foldbare telefon fra Samsung ser ud til at nærme sig lancering. Galaxy Z Flip 5G er netop blevet Bluetooth-certificeret.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip ser ud til at få en efterfølger allerede 6 måneder efter lancering. (Foto: MereMobil.dk)

Der har længe været rygter om en ny foldbar telefon fra Samsung. Faktisk så mange, at det forventes, at Samsung lancerer hele to af slagsen i august, skriver Android Authority.

Den ene af de to enheder har fået navnet Samsung Galaxy Flip Z 5G. Den ser ud til snart at være klar til lancering. Telefonen er Samsungs efterfølger til den moderne klaptelefon, Galaxy Z Flip, der blev lanceret tidligere i år.

Certificeret med modelnavn

Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)
Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)

Der ser ikke længere ud til at være tvivl om navnet. Samsung Galaxy Z Flip 5G har netop gennemgået den såkaldte Bluetooth Qualification Process og er derigennem blevet godkendt af Bluetooth Special Interest Group.

Som du kan se på billedet herunder, så bliver telefonen nævnt ved navn på de fleste certificeringer. Oftest ser vi ikke andet end modelnumre på denne slags lister – i hvert fald ikke på de fleste flagskibsmodeller.

Udover modenavn nævnes en lang række modelnumre heriblandt SM-F707B, SM-F707N, SM-F707U, SM-F707U1, SM-F707U_SPR, SM-F707W og SM-F7070. Mere interessant er det dog, at en af enhederne står listet som Bloom-X. Bloom var kodenavnet på den første Samsung Galaxy Flip Z – altså den der kun understøtter 4G.

Alle certificeringerne viser, at Flip Z 5G understøtter Bluetooth 5.0. Det er forhåbentligt kun et skridt i retning af det endelige mål. Det er nemlig sådan, at også den nuværende 4G-version understøtter Bluetooth 5.0, selvom selve chipsettet faktisk understøtter Bluetooth 5.1.

Designmæssigt forventes det, at 5G-versionen vil være mere eller mindre identisk med 4G-versionen. Forhåbentligt kommer den dog med et større batteri eftersom 5G i sig selv koster mere strøm end 4G.

Er du spændt på at se den kommende Galaxy Flip Z 5G? Så kan du starte med at læse testen fra John G, hvor han blandt andet kalder den nuværende Samsung Galaxy Flip for vild og besværlig. I videoen herunder kan du også få et indblik i, hvordan klaptelefonen ser ud i 2020.

Mere til historien

Galaxy Flip Z 5G forventes at blive lanceret sammen med Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20. Ifølge rygterne sker det til Samsung Unpacked-event den 5. august 2020.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram