Samsung Galaxy Z Flip 5G nærmer sig lancering

Den kommende foldbare telefon fra Samsung ser ud til at nærme sig lancering. Galaxy Z Flip 5G er netop blevet Bluetooth-certificeret.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip ser ud til at få en efterfølger allerede 6 måneder efter lancering. (Foto: MereMobil.dk)

Der har længe været rygter om en ny foldbar telefon fra Samsung. Faktisk så mange, at det forventes, at Samsung lancerer hele to af slagsen i august, skriver Android Authority.

Den ene af de to enheder har fået navnet Samsung Galaxy Flip Z 5G. Den ser ud til snart at være klar til lancering. Telefonen er Samsungs efterfølger til den moderne klaptelefon, Galaxy Z Flip, der blev lanceret tidligere i år.

Certificeret med modelnavn

Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)
Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)

Der ser ikke længere ud til at være tvivl om navnet. Samsung Galaxy Z Flip 5G har netop gennemgået den såkaldte Bluetooth Qualification Process og er derigennem blevet godkendt af Bluetooth Special Interest Group.

Som du kan se på billedet herunder, så bliver telefonen nævnt ved navn på de fleste certificeringer. Oftest ser vi ikke andet end modelnumre på denne slags lister – i hvert fald ikke på de fleste flagskibsmodeller.

Udover modenavn nævnes en lang række modelnumre heriblandt SM-F707B, SM-F707N, SM-F707U, SM-F707U1, SM-F707U_SPR, SM-F707W og SM-F7070. Mere interessant er det dog, at en af enhederne står listet som Bloom-X. Bloom var kodenavnet på den første Samsung Galaxy Flip Z – altså den der kun understøtter 4G.

Alle certificeringerne viser, at Flip Z 5G understøtter Bluetooth 5.0. Det er forhåbentligt kun et skridt i retning af det endelige mål. Det er nemlig sådan, at også den nuværende 4G-version understøtter Bluetooth 5.0, selvom selve chipsettet faktisk understøtter Bluetooth 5.1.

Designmæssigt forventes det, at 5G-versionen vil være mere eller mindre identisk med 4G-versionen. Forhåbentligt kommer den dog med et større batteri eftersom 5G i sig selv koster mere strøm end 4G.

Er du spændt på at se den kommende Galaxy Flip Z 5G? Så kan du starte med at læse testen fra John G, hvor han blandt andet kalder den nuværende Samsung Galaxy Flip for vild og besværlig. I videoen herunder kan du også få et indblik i, hvordan klaptelefonen ser ud i 2020.

Mere til historien

Galaxy Flip Z 5G forventes at blive lanceret sammen med Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20. Ifølge rygterne sker det til Samsung Unpacked-event den 5. august 2020.

Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram