Samsung Galaxy Z Flip 5G nærmer sig lancering

Den kommende foldbare telefon fra Samsung ser ud til at nærme sig lancering. Galaxy Z Flip 5G er netop blevet Bluetooth-certificeret.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip ser ud til at få en efterfølger allerede 6 måneder efter lancering. (Foto: MereMobil.dk)

Der har længe været rygter om en ny foldbar telefon fra Samsung. Faktisk så mange, at det forventes, at Samsung lancerer hele to af slagsen i august, skriver Android Authority.

Den ene af de to enheder har fået navnet Samsung Galaxy Flip Z 5G. Den ser ud til snart at være klar til lancering. Telefonen er Samsungs efterfølger til den moderne klaptelefon, Galaxy Z Flip, der blev lanceret tidligere i år.

Certificeret med modelnavn

Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)
Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)

Der ser ikke længere ud til at være tvivl om navnet. Samsung Galaxy Z Flip 5G har netop gennemgået den såkaldte Bluetooth Qualification Process og er derigennem blevet godkendt af Bluetooth Special Interest Group.

Som du kan se på billedet herunder, så bliver telefonen nævnt ved navn på de fleste certificeringer. Oftest ser vi ikke andet end modelnumre på denne slags lister – i hvert fald ikke på de fleste flagskibsmodeller.

Udover modenavn nævnes en lang række modelnumre heriblandt SM-F707B, SM-F707N, SM-F707U, SM-F707U1, SM-F707U_SPR, SM-F707W og SM-F7070. Mere interessant er det dog, at en af enhederne står listet som Bloom-X. Bloom var kodenavnet på den første Samsung Galaxy Flip Z – altså den der kun understøtter 4G.

Alle certificeringerne viser, at Flip Z 5G understøtter Bluetooth 5.0. Det er forhåbentligt kun et skridt i retning af det endelige mål. Det er nemlig sådan, at også den nuværende 4G-version understøtter Bluetooth 5.0, selvom selve chipsettet faktisk understøtter Bluetooth 5.1.

Designmæssigt forventes det, at 5G-versionen vil være mere eller mindre identisk med 4G-versionen. Forhåbentligt kommer den dog med et større batteri eftersom 5G i sig selv koster mere strøm end 4G.

Er du spændt på at se den kommende Galaxy Flip Z 5G? Så kan du starte med at læse testen fra John G, hvor han blandt andet kalder den nuværende Samsung Galaxy Flip for vild og besværlig. I videoen herunder kan du også få et indblik i, hvordan klaptelefonen ser ud i 2020.

Mere til historien

Galaxy Flip Z 5G forventes at blive lanceret sammen med Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20. Ifølge rygterne sker det til Samsung Unpacked-event den 5. august 2020.

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Nu er der 30 dages prøvetid på 5G-internet

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram