Samsung Galaxy Z Flip 5G nærmer sig lancering

0

Den kommende foldbare telefon fra Samsung ser ud til at nærme sig lancering. Galaxy Z Flip 5G er netop blevet Bluetooth-certificeret.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip ser ud til at få en efterfølger allerede 6 måneder efter lancering. (Foto: MereMobil.dk)

Der har længe været rygter om en ny foldbar telefon fra Samsung. Faktisk så mange, at det forventes, at Samsung lancerer hele to af slagsen i august, skriver Android Authority.

Den ene af de to enheder har fået navnet Samsung Galaxy Flip Z 5G. Den ser ud til snart at være klar til lancering. Telefonen er Samsungs efterfølger til den moderne klaptelefon, Galaxy Z Flip, der blev lanceret tidligere i år.

Certificeret med modelnavn

Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)
Samsung Galaxy Flip Z 5G Bluetooth-certificering (Foto: androidauthority.com)

Der ser ikke længere ud til at være tvivl om navnet. Samsung Galaxy Z Flip 5G har netop gennemgået den såkaldte Bluetooth Qualification Process og er derigennem blevet godkendt af Bluetooth Special Interest Group.

Som du kan se på billedet herunder, så bliver telefonen nævnt ved navn på de fleste certificeringer. Oftest ser vi ikke andet end modelnumre på denne slags lister – i hvert fald ikke på de fleste flagskibsmodeller.

Udover modenavn nævnes en lang række modelnumre heriblandt SM-F707B, SM-F707N, SM-F707U, SM-F707U1, SM-F707U_SPR, SM-F707W og SM-F7070. Mere interessant er det dog, at en af enhederne står listet som Bloom-X. Bloom var kodenavnet på den første Samsung Galaxy Flip Z – altså den der kun understøtter 4G.

Alle certificeringerne viser, at Flip Z 5G understøtter Bluetooth 5.0. Det er forhåbentligt kun et skridt i retning af det endelige mål. Det er nemlig sådan, at også den nuværende 4G-version understøtter Bluetooth 5.0, selvom selve chipsettet faktisk understøtter Bluetooth 5.1.

Designmæssigt forventes det, at 5G-versionen vil være mere eller mindre identisk med 4G-versionen. Forhåbentligt kommer den dog med et større batteri eftersom 5G i sig selv koster mere strøm end 4G.

Er du spændt på at se den kommende Galaxy Flip Z 5G? Så kan du starte med at læse testen fra John G, hvor han blandt andet kalder den nuværende Samsung Galaxy Flip for vild og besværlig. I videoen herunder kan du også få et indblik i, hvordan klaptelefonen ser ud i 2020.

Mere til historien

Galaxy Flip Z 5G forventes at blive lanceret sammen med Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20. Ifølge rygterne sker det til Samsung Unpacked-event den 5. august 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer