Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20-event i start august

1

Det ser ud til, at Samsung traditionen tro er klar med deres Galaxy Note-serie i starten af august. Eventen bliver et online-event.

Der har været mange rygter om Samsungs kommende line-up. Nu ser det ud til, at de vil afsløre flere nye modeller i starten af august. Helt præcis vil de afholde Unpacked-event onsdag den 5. august 2020, ifølge rygterne.

Samsung Galaxy Note20+ får 50x zoom

Coronapandemien har også her betydning. Eventen vil nemlig blive afholdt som et online-event.

Foruden Galaxy Note20-serien, så ventes det også at Samsung vil afsløre Galaxy Fold 2 og Galaxy Watch 3 ved samme event. Desuden vil Galaxy Z Flip også blive annonceret i en 5G-version. Det skriver Android Central.

Er dette Samsung Galaxy Note20?

Galaxy Note20-serien vil formentlig inkludere to modeller – en Galaxy Note20 og Note20 Plus. Der har også været rygter om en Galaxy Note20 Ultra. Dette er dog uvist.

Det skal lige nævnes, at det er rygter og spekulationer. Det er Twitter-brugeren Jon Prosser, der mener at kende til planerne fra Samsung. Men på nuværende tidspunkt har Samsung endnu ikke meldt det ud officielt.

Smadrer Samsung rekorden for kameraer igen?

Har Jon Prosser ret, så kan vi forvente Galaxy Note20 vil komme i handlen den 20. august. Du kan se hans tweet herunder.

Mere til historien

Jon Prosser har ramt plet tidligere, som senest med Apples lancering af iPhone SE (2020).

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer