Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20-event i start august

Det ser ud til, at Samsung traditionen tro er klar med deres Galaxy Note-serie i starten af august. Eventen bliver et online-event.

Der har været mange rygter om Samsungs kommende line-up. Nu ser det ud til, at de vil afsløre flere nye modeller i starten af august. Helt præcis vil de afholde Unpacked-event onsdag den 5. august 2020, ifølge rygterne.

Samsung Galaxy Note20+ får 50x zoom

Coronapandemien har også her betydning. Eventen vil nemlig blive afholdt som et online-event.

Foruden Galaxy Note20-serien, så ventes det også at Samsung vil afsløre Galaxy Fold 2 og Galaxy Watch 3 ved samme event. Desuden vil Galaxy Z Flip også blive annonceret i en 5G-version. Det skriver Android Central.

Er dette Samsung Galaxy Note20?

Galaxy Note20-serien vil formentlig inkludere to modeller – en Galaxy Note20 og Note20 Plus. Der har også været rygter om en Galaxy Note20 Ultra. Dette er dog uvist.

Det skal lige nævnes, at det er rygter og spekulationer. Det er Twitter-brugeren Jon Prosser, der mener at kende til planerne fra Samsung. Men på nuværende tidspunkt har Samsung endnu ikke meldt det ud officielt.

Smadrer Samsung rekorden for kameraer igen?

Har Jon Prosser ret, så kan vi forvente Galaxy Note20 vil komme i handlen den 20. august. Du kan se hans tweet herunder.

Mere til historien

Jon Prosser har ramt plet tidligere, som senest med Apples lancering af iPhone SE (2020).

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram