Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20-event i start august

Det ser ud til, at Samsung traditionen tro er klar med deres Galaxy Note-serie i starten af august. Eventen bliver et online-event.

Der har været mange rygter om Samsungs kommende line-up. Nu ser det ud til, at de vil afsløre flere nye modeller i starten af august. Helt præcis vil de afholde Unpacked-event onsdag den 5. august 2020, ifølge rygterne.

Samsung Galaxy Note20+ får 50x zoom

Coronapandemien har også her betydning. Eventen vil nemlig blive afholdt som et online-event.

Foruden Galaxy Note20-serien, så ventes det også at Samsung vil afsløre Galaxy Fold 2 og Galaxy Watch 3 ved samme event. Desuden vil Galaxy Z Flip også blive annonceret i en 5G-version. Det skriver Android Central.

Er dette Samsung Galaxy Note20?

Galaxy Note20-serien vil formentlig inkludere to modeller – en Galaxy Note20 og Note20 Plus. Der har også været rygter om en Galaxy Note20 Ultra. Dette er dog uvist.

Det skal lige nævnes, at det er rygter og spekulationer. Det er Twitter-brugeren Jon Prosser, der mener at kende til planerne fra Samsung. Men på nuværende tidspunkt har Samsung endnu ikke meldt det ud officielt.

Smadrer Samsung rekorden for kameraer igen?

Har Jon Prosser ret, så kan vi forvente Galaxy Note20 vil komme i handlen den 20. august. Du kan se hans tweet herunder.

Mere til historien

Jon Prosser har ramt plet tidligere, som senest med Apples lancering af iPhone SE (2020).

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram