Er dette Samsung Galaxy Note20?

8

Nye billeder er lækket af det, som angiveligt ligner Galaxy Note20. Se billederne her og bedøm selv.

Lækket renders af Samsung Galaxy Note 20 fra OnLeaks (Kilde: OnLeaks og Pigtou)
Lækket renders af Samsung Galaxy Note20 fra OnLeaks (Kilde: OnLeaks og Pigtou)

Efter sommerferien ventes det, at Samsung vil præsentere deres nyeste modeller i Galaxy Note-familien. Der har allerede været flere oplysninger ude om Galaxy Note20. OnLeaks har blandt andet lagt et par billeder ud, som viser hvordan mobilen forventeligt vil se ud.

Sådan ser kameraet på Samsung Galaxy Note20 ud

De lækkede billeder er ”renders” og altså dermed ikke officielle billeder fra Samsung.

Samsung vil formentlig lancere både Galaxy Note20 og Galaxy Note20+. Hvor Galaxy Note20+ vil være topmodellen og måske også komme med en kæmpe skærm på 6,9 tommer, mens den ”almindelige” Galaxy Note20 vil have en skærm på 6,7 tommer.

Det ventes også, at den får et 108 megapixels kamera. Hvilket også var tilfældet med Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy Note20-serien – spændende rygter

Specifikationerne er endnu ikke ude. Derfor ved vi ikke mange RAM eller hvor stor processorkraft, du kan forvente der er i. Oftest plejer der dog, at være flere RAM i Note-modellerne end i Galaxy S-modellerne.

Du kan se flere billeder her og et Twitter-opslag samt video herunder.

Det ventes, at Galaxy Note-modellerne kommer på markedet i august eller september. Om dette ændrer sig lidt i år, er uvist, men flere andre producenter har været ramt af forsinkelser på grund af udbruddet af covid-19. Der har dog tidligere været rygter ude om, at Samsung ville holde fast i lanceringen og eventuelt lave det til en “online-only” event.

Mere til historien

I årets første kvartal var Samsung og Huawei dominerende på 5G-telefoner. Det ventes også, at Galaxy Note20-modellerne kommer i 5G-varianter. Så det er spændende om Samsung fortsat kan være dominerende på markedet. De fleste producenter har oplevet et faldende salgstal i første halvår 2020, hvilket for mange af producenternes vedkommende skyldes coronakrisen.

Læs også:
Smadrer Samsung rekorden for kameraer igen?
TOP 10: Kineserne slår Apple og Samsung på kameraet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer