Smadrer Samsung rekorden for kameraer igen?

RYGTE: Sydkoreanske Samsung leverer 150 megapixels kamera til kinesiske Xiaomi, men vil også bruge det selv i Galaxy S30.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra har et stort kamerasetup på bagsiden. Ifølge rygterne vil den kommende Galaxy S30 have et nyudviklet 150 megapixels kamera (Foto: MereMobil.dk)

Den fortsatte kamp om at have mobilkameraernes gule førertrøje på kan næppe blive skarpere.

Samsung er ikke på toppen af listen over de bedste mobilkameraer. Faktisk skuffede kameraet i Galaxy S20 Ultra kameraeksperterne. Alligevel synes den sydkoreanske tech-kæmpes udviklere at være på epo eller andre præstationsfremmende midler. Tech-sitet Mspoweruser skriver nemlig, at Samsung giver baghjul til deres eget rekord-kamera på 108 megapixels.

Ifølge Mspoweruser bliver det faktisk “den kinesiske iPhone” Xiaomi, som først får glæde af et nyudviklet 150 megapixels kamera, som ventes afsløret fra Samsung i indeværende års sidste kvartal.

LÆS OGSÅ: Kineserne slår Samsung og Apple på kamerakvalitet

Samsung lader dog ikke Xiaomis kommende flagskib sejle solo. Ifølge det koreanske forum Sleepy Kuma gør Samsung klar til at bestykke Galaxy S30 med et kamera af samme størrelse.

Det er uvist om sensoren i Xiaomis kommende flagskib vil være af samme kvalitet, som den sensor der vil sidde i Galaxy S30. Den 108 megapixels store sensor, som Samsung har leveret til Xiaomis Mi Note 10, er nemlig ikke ligeså god som den sensor Samsung har puttet i Galaxy S20 Ultra. Det samme vil kunne ske med det kommende 150 megapixels kamera. Men det kan selvfølgelig også handle om fine-tuning.

I Sleepy Kuma-foraet fremgår det også, at der ifølge en lækage hos Samsung er sluppet følgende specifikationer ud om den store kamera:

  • Tele 64 megapixels
  • Vidvinkel 16 megapixels 
  • Nærbillede 12 megapixels 
  • Dybde VGA-niveau Tof (Time og Flight)

Desuden skulle kameraet bestå fem kameraer sat op i en unik kombination.

TIP: Her er det bedste selfie-kamera

Mere til historien

Xiaomi beskyldes for at tappe købernes mobil er for data som ikke er krypteret og sende dataene hjem til Kina. Læs mere om beskyldningerne her

Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Electric Scooter 4 Pro er et solidt el-løbehjul – vi har prøvet det

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram