Holder Samsung fast i lanceringen af Galaxy Note 20

Kilde hos Samsung afslører, at der arbejdes mod en live-streamet afsløring af Galaxy Note 20.

Intet kan tilsyneladende stoppe lanceringen af Samsung Galaxy Note 20. Heller ikke coronavirussen covid-19.

Ifølge T3.com fortæller en kilde i Samsungs mobildivision til Korea Herald, at planen om en lancering i juli fortsat holder.

Før pandemien paralyserede store dele af verden og fik flere store tech-producenter til at lukke fabrikker og slukke ambitioner, planlagde Samsung en lancering af Samsung Galaxy Note 20 og formentlig et nyt forsøg på en sammenfoldelig smartphone.

Det ser ud til at holde og mon ikke der bides i bordpladen hos Apple, som ifølge T3.com overvejer at udsætte lanceringen af iPhone 12 fra september til senere på året.

Store forventninger

Netop Note 20 er der store forventninger til. Da vi testede Galaxy Note 10-serien i august var vores anmelder John G temmelig begejstret.

Han skrev blandt, at "det er sjældent, jeg synes, at en telefon i klassen omkring 8.000 kroner giver value-for-money".

Ikke desto mindre udløste Galaxy Note10+ stjernedrys med 6 ud af 6 stjerner.

Derfor ser John G. med stor forventning frem til lanceringen af Note 20.

- "Samsung skal i den grad levere noget helt ekstraordinært denne gang. Galaxy Note 20 skal ikke blot være en Galaxy Note10+ med lidt på toppen. Der skal ekstra meget til for at komme igen," lyder det fra John G.

Korea Heralds kilde hos Samsung skulle efter sigende fortælle, at lanceringen formentlig ikke bliver en fysisk begivenhed, men at man drøfter mulighederne for en online begivenhed.

Udover Apples forsigtighed har giganter som Microsoft udsat lanceringen af nye Surface-modeller, mens Samsung altså øjensynligt vil følge i fodsporene på Huawei og Sony PlayStation og tilbyde en live-streamet afsløring til hungrende fans og techmedier over hele verden.

Om Samsung Galaxy Note 20 rapporteres det, at man kan forvente en stærk smartphone med en enorm skærm, en redesignet S-pen - der muligvis skulle være den mest avancerede stylus-pen der endnu er set - samt et Qualcomm Snapdragon 865-chipset.

Hvorvidt Samsung denne gang satser på Snapdragon i hele verden eller om de kører videre med en todelt lacering - Exynos processor i nogle markeder og Qualcomm i andre, må tiden vise.

John G. kaldte for knap seks uger siden i sin test af Samsung Galaxy S20 for "vild" og skrev, at den koreanske techgigant havde "skabt en rigtig fed smartphone, der kun på få punkter ikke når i helt mål".

Han konkluderede dog, at S20'eren er "rigtig stor og tung" og "ikke lommevenlig". Om Note 20 er "vild" eller "rigtig stor og tung" vil der muligvis komme et bud på allerede i juli.

Mere til historien

Da Samsung lancerede Galaxy Z Flip fik den en blandet modtaget - blandt andet fire ud af seks stjerner i MereMobil.dks test. T3.com noterer at Note vil være den perfekte smartphone at lancere som sammenfoldelig. Ikke kun en gimmick, men for at bygge bro mellem tablet og telefon. Måske det er den som Samsung har med i baglommen i juli...

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram