Samsung Galaxy Note20-serien – spændende rygter

0

Plus-modellen i Samsungs efterårsserie, Galaxy Note20, ventes at få 108 megapixels kamera og 4.500 mAh batteri. Læs de nyeste rygter om Galaxy Note 20 her.

Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+ med S Pen – det er spændende hvor mange ligheder der vil være mellem denne og Galaxy Note20+ (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om den næste topmodel fra Samsung er godt i gang. Samsung plejer traditionen tro, at lancere deres Note-serie i efteråret og i år ventes ikke, at være nogen undtagelse. Navnet vil formentlig været Galaxy Note20-serien.

Galaxy Note20+, ventes at komme med et 108 megapixels kamera og et batteri på 4.500 mAh. Galaxy Note20-modellen kommer ifølge rygterne med et batteri, som er lidt mindre end Note20+, nemlig 4.000 mAh. Det skriver Android Central.

Samsung har et større batteri i flagskibet fra S-serien, Galaxy S20 Ultra, som har hele 5.000 mAh batteri.

Ligesom Galaxy S20 Ultra, så ser det også ud til at Note20+ vil komme med et kamera på hele 108 megapixels. Om der vil være præcis samme kamera i de to modeller eller der vil være lidt tilpasninger af en art, er uvist.

Samsung arbejder på, at der i 2021-modellerne vil være en sensor på 150 megapixels.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra er både WOW og ØV

Der har tidligere været rygter om, at Galaxy Note20+ ville være den første flagskibstelefon fra Samsung, som kommer med en variabel opdateringshastighed på skærmen, samt fingeraftrykslæseren Qualcomms 3D Sonic Max (2. generation).

Batteriet i Galaxy Note20+ vil formentlig være identisk med det, som er i Galaxy S20+.

Galaxy Note20-serien vil formentlig, hvis ikke coronakrisen har påvirket tidsplanen, blive offentliggjort i august eller september måned, samt have salgsstart kort efter dette.

Holder Samsung fast i lanceringen af Galaxy Note 20?

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

Sådan kan en smartphone også være. Kom tæt på klaptelefonen Samsung Galaxy Z Flip

Mere til historien

Samsung havde salgsstart på Galaxy S20-serien fredag den 13. marts 2020, hvilket var om fredagen i den uge, hvor Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) havde lukket de første dele af landet ned. Dette påvirkede også Samsungs salg i den første periode.

Læs også:
TOP 10: Kineserne slår Apple og Samsung på kameraet