Samsung Galaxy Note20-serien – spændende rygter

0

Plus-modellen i Samsungs efterårsserie, Galaxy Note20, ventes at få 108 megapixels kamera og 4.500 mAh batteri. Læs de nyeste rygter om Galaxy Note 20 her.

Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+ med S Pen – det er spændende hvor mange ligheder der vil være mellem denne og Galaxy Note20+ (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om den næste topmodel fra Samsung er godt i gang. Samsung plejer traditionen tro, at lancere deres Note-serie i efteråret og i år ventes ikke, at være nogen undtagelse. Navnet vil formentlig været Galaxy Note20-serien.

Galaxy Note20+, ventes at komme med et 108 megapixels kamera og et batteri på 4.500 mAh. Galaxy Note20-modellen kommer ifølge rygterne med et batteri, som er lidt mindre end Note20+, nemlig 4.000 mAh. Det skriver Android Central.

Samsung har et større batteri i flagskibet fra S-serien, Galaxy S20 Ultra, som har hele 5.000 mAh batteri.

Ligesom Galaxy S20 Ultra, så ser det også ud til at Note20+ vil komme med et kamera på hele 108 megapixels. Om der vil være præcis samme kamera i de to modeller eller der vil være lidt tilpasninger af en art, er uvist.

Samsung arbejder på, at der i 2021-modellerne vil være en sensor på 150 megapixels.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra er både WOW og ØV

Der har tidligere været rygter om, at Galaxy Note20+ ville være den første flagskibstelefon fra Samsung, som kommer med en variabel opdateringshastighed på skærmen, samt fingeraftrykslæseren Qualcomms 3D Sonic Max (2. generation).

Batteriet i Galaxy Note20+ vil formentlig være identisk med det, som er i Galaxy S20+.

Galaxy Note20-serien vil formentlig, hvis ikke coronakrisen har påvirket tidsplanen, blive offentliggjort i august eller september måned, samt have salgsstart kort efter dette.

Holder Samsung fast i lanceringen af Galaxy Note 20?

Sådan kan en smartphone også være. Kom tæt på klaptelefonen Samsung Galaxy Z Flip

Mere til historien

Samsung havde salgsstart på Galaxy S20-serien fredag den 13. marts 2020, hvilket var om fredagen i den uge, hvor Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) havde lukket de første dele af landet ned. Dette påvirkede også Samsungs salg i den første periode.

Læs også:
TOP 10: Kineserne slår Apple og Samsung på kameraet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer