Samsung Galaxy Note20-serien - spændende rygter

Plus-modellen i Samsungs efterårsserie, Galaxy Note20, ventes at få 108 megapixels kamera og 4.500 mAh batteri. Læs de nyeste rygter om Galaxy Note 20 her.

Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+ med S Pen - det er spændende hvor mange ligheder der vil være mellem denne og Galaxy Note20+ (Foto: MereMobil.dk)

Rygterne om den næste topmodel fra Samsung er godt i gang. Samsung plejer traditionen tro, at lancere deres Note-serie i efteråret og i år ventes ikke, at være nogen undtagelse. Navnet vil formentlig været Galaxy Note20-serien.

Galaxy Note20+, ventes at komme med et 108 megapixels kamera og et batteri på 4.500 mAh. Galaxy Note20-modellen kommer ifølge rygterne med et batteri, som er lidt mindre end Note20+, nemlig 4.000 mAh. Det skriver Android Central.

Samsung har et større batteri i flagskibet fra S-serien, Galaxy S20 Ultra, som har hele 5.000 mAh batteri.

Ligesom Galaxy S20 Ultra, så ser det også ud til at Note20+ vil komme med et kamera på hele 108 megapixels. Om der vil være præcis samme kamera i de to modeller eller der vil være lidt tilpasninger af en art, er uvist.

Samsung arbejder på, at der i 2021-modellerne vil være en sensor på 150 megapixels.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S20 Ultra er både WOW og ØV

Der har tidligere været rygter om, at Galaxy Note20+ ville være den første flagskibstelefon fra Samsung, som kommer med en variabel opdateringshastighed på skærmen, samt fingeraftrykslæseren Qualcomms 3D Sonic Max (2. generation).

Batteriet i Galaxy Note20+ vil formentlig være identisk med det, som er i Galaxy S20+.

Galaxy Note20-serien vil formentlig, hvis ikke coronakrisen har påvirket tidsplanen, blive offentliggjort i august eller september måned, samt have salgsstart kort efter dette.

Holder Samsung fast i lanceringen af Galaxy Note 20?

Sådan kan en smartphone også være. Kom tæt på klaptelefonen Samsung Galaxy Z Flip

Mere til historien

Samsung havde salgsstart på Galaxy S20-serien fredag den 13. marts 2020, hvilket var om fredagen i den uge, hvor Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) havde lukket de første dele af landet ned. Dette påvirkede også Samsungs salg i den første periode.

Læs også:
TOP 10: Kineserne slår Apple og Samsung på kameraet

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram