Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Samsung har sendt Galaxy S20-serien på markedet, men salget er på nuværende tidspunkt skuffende og markant lavere end salget af Galaxy S10-serien.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsung offentliggjorde tilbage i februar 2020 deres seneste bud på forårets topmodeller, da de lancerede Galaxy S20-serien, hvor flagskibet er Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20-serien indeholder telefonerne Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

Telefonerne er utrolig interessante ud fra specifikationerne at dømme. Men præcis ligesom så meget andet i denne tid, så ser det ud til, at coronavirus er kommet på tværs for Samsung. Det skriver Android Central.

VIDEO: Sådan er klaptelefonen i 2020 – se videoen

Samsung havde håbet at sælge 32 millioner eksemplarer af Galaxy S20-serien i år, men ifølge Seoul Economic Daily, så har Samsung kun solgt omkring 60 procent af det antal enheder, som Galaxy S10-serien havde i samme periode sidste år.

De officielle salgstal er dog ikke tilgængelige, men ventes at de bliver offentliggjort i slutningen af kvartalet. Salget er altså skuffende og ikke hvad Samsung havde håbet. Det skriver Android Central.

Det er dog ikke overraskende, at corona-pandemien har ramt Samsung, da den generelt har ramt hele smartphone-markedet. Ifølge Strategy Analytics, så er salget på det globale smartphonemarked faldet med 38 procent i februar måned.

Smartphonemarkedet oplever det største fald nogensinde

Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Ifølge The Elec så er det Galaxy S20 Ultra, der er mest populær blandt mobilkøberne. Faktisk står Galaxy S20 Ultra for tæt på 50 procent af alle forudbestillingerne på Galaxy S20-serien.

Mere til historien

Udbruddet af coronavirus har ramt både diverse events, lanceringer og altså salgstal. Ligesom også produktionen har været ramt. Da Kina var hårdest ramt var flere fabrikker lukket ned, men disse er ved at være i omdrejninger igen.

Læs også:
Sådan rengør du smartphone-skærmen korrekt

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram