Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Samsung har sendt Galaxy S20-serien på markedet, men salget er på nuværende tidspunkt skuffende og markant lavere end salget af Galaxy S10-serien.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsung offentliggjorde tilbage i februar 2020 deres seneste bud på forårets topmodeller, da de lancerede Galaxy S20-serien, hvor flagskibet er Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20-serien indeholder telefonerne Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

Telefonerne er utrolig interessante ud fra specifikationerne at dømme. Men præcis ligesom så meget andet i denne tid, så ser det ud til, at coronavirus er kommet på tværs for Samsung. Det skriver Android Central.

VIDEO: Sådan er klaptelefonen i 2020 – se videoen

Samsung havde håbet at sælge 32 millioner eksemplarer af Galaxy S20-serien i år, men ifølge Seoul Economic Daily, så har Samsung kun solgt omkring 60 procent af det antal enheder, som Galaxy S10-serien havde i samme periode sidste år.

De officielle salgstal er dog ikke tilgængelige, men ventes at de bliver offentliggjort i slutningen af kvartalet. Salget er altså skuffende og ikke hvad Samsung havde håbet. Det skriver Android Central.

Det er dog ikke overraskende, at corona-pandemien har ramt Samsung, da den generelt har ramt hele smartphone-markedet. Ifølge Strategy Analytics, så er salget på det globale smartphonemarked faldet med 38 procent i februar måned.

Smartphonemarkedet oplever det største fald nogensinde

Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Ifølge The Elec så er det Galaxy S20 Ultra, der er mest populær blandt mobilkøberne. Faktisk står Galaxy S20 Ultra for tæt på 50 procent af alle forudbestillingerne på Galaxy S20-serien.

Mere til historien

Udbruddet af coronavirus har ramt både diverse events, lanceringer og altså salgstal. Ligesom også produktionen har været ramt. Da Kina var hårdest ramt var flere fabrikker lukket ned, men disse er ved at være i omdrejninger igen.

Læs også:
Sådan rengør du smartphone-skærmen korrekt

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Smartphone-markedet fortsætter vækst

Ifølge analysefirmaet Canalys, så fortsætter væksten på smartphone-markedet for tredje kvartal i træk.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram