Salget af Samsung Galaxy S20-serien er skuffende

Samsung har sendt Galaxy S20-serien på markedet, men salget er på nuværende tidspunkt skuffende og markant lavere end salget af Galaxy S10-serien.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Samsung offentliggjorde tilbage i februar 2020 deres seneste bud på forårets topmodeller, da de lancerede Galaxy S20-serien, hvor flagskibet er Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20-serien indeholder telefonerne Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

Telefonerne er utrolig interessante ud fra specifikationerne at dømme. Men præcis ligesom så meget andet i denne tid, så ser det ud til, at coronavirus er kommet på tværs for Samsung. Det skriver Android Central.

VIDEO: Sådan er klaptelefonen i 2020 – se videoen

Samsung havde håbet at sælge 32 millioner eksemplarer af Galaxy S20-serien i år, men ifølge Seoul Economic Daily, så har Samsung kun solgt omkring 60 procent af det antal enheder, som Galaxy S10-serien havde i samme periode sidste år.

De officielle salgstal er dog ikke tilgængelige, men ventes at de bliver offentliggjort i slutningen af kvartalet. Salget er altså skuffende og ikke hvad Samsung havde håbet. Det skriver Android Central.

Det er dog ikke overraskende, at corona-pandemien har ramt Samsung, da den generelt har ramt hele smartphone-markedet. Ifølge Strategy Analytics, så er salget på det globale smartphonemarked faldet med 38 procent i februar måned.

Smartphonemarkedet oplever det største fald nogensinde

Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Ifølge The Elec så er det Galaxy S20 Ultra, der er mest populær blandt mobilkøberne. Faktisk står Galaxy S20 Ultra for tæt på 50 procent af alle forudbestillingerne på Galaxy S20-serien.

Mere til historien

Udbruddet af coronavirus har ramt både diverse events, lanceringer og altså salgstal. Ligesom også produktionen har været ramt. Da Kina var hårdest ramt var flere fabrikker lukket ned, men disse er ved at være i omdrejninger igen.

Læs også:
Sådan rengør du smartphone-skærmen korrekt

iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram