Sådan er klaptelefonen i 2020 – se videoen

VIDEO: Samsung har deres bud på en klaptelefon ude på markedet. Jeg ser nærmere på Galaxy Z Flip og hvordan klaptelefonen klarer sig i 2020. Se videoen her.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer Sponseret link på 1 minut. 

Der var engang, at klaptelefoner kunne fås i mange prisklasser og var næsten allemandseje. Sådan er det langt fra i dag.

Klaptelefoner har heller ikke været noget, som vi har set de seneste mange år – ja nærmest ikke siden smartphonen gjorde sit indtog.

Inden smartphonen kom gjalt det om, at telefonen fyldte mindst muligt. I dag drejer det sig om, at få den størst mulige skærm.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Her i 2020 er det hele skærmen, som er ”foldbar”. Da klaptelefoner hittede for mange år siden var skærmen på den ene halvdel mens tastaturet var på den anden del. Nogle klaptelefoner havde desuden en skærm på ydersiden.

2019 var året, hvor flere producenter igen forsøgte sig med de såkaldte ”foldables”, som senere blev til moderne klaptelefoner.

I slutningen af 2019 præsenterede Motorola deres klaptelefon, som er opkaldt efter den ikoniske Razr. Samsung fulgte efter i februar 2020 med klaptelefonen Galaxy Z Flip, som blev offentliggjort i februar.

Samsung Galaxy Z Flip gør mobilen mindre

Er man til klaptelefoner i 2020, så skal der dog mange penge op af lommen for at få sådan en, uanset hvilket mærke man er til. Galaxy Z Flip koster 11.699 kroner uden abonnement. Men så har du også noget af den ypperste teknologi.

Galaxy Z Flip ikke bare ser lækker ud, den er lækker og føles lækker. Du får følelsen af kvalitet. Hængslerne hverken knirker eller knager. Men når telefonen ringer og du lige vil ”flippe” skærmen op, så er det ikke så nemt, som det måske kunne være. Eller i hvert fald som vi, der havde klaptelefoner i ”gamle dage”, er vant til at åbne dem – nemlig med et svirp eller flip.

Godt og skidt ved klaptelefoner?

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip (Foto: MereMobil.dk)

Notifikationsskærmen har været lidt ubrugelig på Samsung Galaxy Z Flip. Oftest er jeg endt med at have telefonen liggende åben på bordet eller i lommen, da det er lidt en stor hindring at åbne, logge ind osv. osv. før man kan se, hvad diverse notifikationer vil en.

Den lille skærm er simpethen for ligge til at give mening.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Jeg håber ikke, at det er det sidste vi har set til klaptelefonen. For der er gode ting i klaptelefonen – også i 2020. Men der skal lidt mere nytænkning til.

Galaxy Z Flip fylder lidt for meget, vejer for meget og formfaktoren skal ændres en smule før jeg er mere glad for den. Kvaliteten og specifikationerne er deimod rigtigt fine.

Du kan læse min fyldestgørende test af telefonen, hvor jeg kommer med flere detaljer. Der er ingen tvivl om, at Galaxy Z Flip er Samsungs bedste bud på en moderne klaptelefon – indtil nu.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Flip er vild og besværlig

Hvad tænker du? Har klaptelefonen noget at gøre i 2020? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Samsung Galaxy Z Flip fås i farverne Mirror Purple og Mirror Black og har en vejledende pris på 11.699 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser her Sponseret link.

Mere til historien

Vi har også anmeldt Galaxy S20 Ultra, der netop nu er flagskibet hos Samsung. Du kan læse hele min anmeldelse her.

Læs også:
Forventede salgstal for Samsung Galaxy Z Flip

Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
63 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram