Sådan er klaptelefonen i 2020 – se videoen

63

VIDEO: Samsung har deres bud på en klaptelefon ude på markedet. Jeg ser nærmere på Galaxy Z Flip og hvordan klaptelefonen klarer sig i 2020. Se videoen her.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer %%%% på 1 minut. 

Der var engang, at klaptelefoner kunne fås i mange prisklasser og var næsten allemandseje. Sådan er det langt fra i dag.

Klaptelefoner har heller ikke været noget, som vi har set de seneste mange år – ja nærmest ikke siden smartphonen gjorde sit indtog.

Inden smartphonen kom gjalt det om, at telefonen fyldte mindst muligt. I dag drejer det sig om, at få den størst mulige skærm.

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

Her i 2020 er det hele skærmen, som er ”foldbar”. Da klaptelefoner hittede for mange år siden var skærmen på den ene halvdel mens tastaturet var på den anden del. Nogle klaptelefoner havde desuden en skærm på ydersiden.

2019 var året, hvor flere producenter igen forsøgte sig med de såkaldte ”foldables”, som senere blev til moderne klaptelefoner.

I slutningen af 2019 præsenterede Motorola deres klaptelefon, som er opkaldt efter den ikoniske Razr. Samsung fulgte efter i februar 2020 med klaptelefonen Galaxy Z Flip, som blev offentliggjort i februar.

Samsung Galaxy Z Flip gør mobilen mindre

Er man til klaptelefoner i 2020, så skal der dog mange penge op af lommen for at få sådan en, uanset hvilket mærke man er til. Galaxy Z Flip koster 11.699 kroner uden abonnement. Men så har du også noget af den ypperste teknologi.

Galaxy Z Flip ikke bare ser lækker ud, den er lækker og føles lækker. Du får følelsen af kvalitet. Hængslerne hverken knirker eller knager. Men når telefonen ringer og du lige vil ”flippe” skærmen op, så er det ikke så nemt, som det måske kunne være. Eller i hvert fald som vi, der havde klaptelefoner i ”gamle dage”, er vant til at åbne dem – nemlig med et svirp eller flip.

Godt og skidt ved klaptelefoner?

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip (Foto: MereMobil.dk)

Notifikationsskærmen har været lidt ubrugelig på Samsung Galaxy Z Flip. Oftest er jeg endt med at have telefonen liggende åben på bordet eller i lommen, da det er lidt en stor hindring at åbne, logge ind osv. osv. før man kan se, hvad diverse notifikationer vil en.

Den lille skærm er simpethen for ligge til at give mening.

Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

Jeg håber ikke, at det er det sidste vi har set til klaptelefonen. For der er gode ting i klaptelefonen – også i 2020. Men der skal lidt mere nytænkning til.

Galaxy Z Flip fylder lidt for meget, vejer for meget og formfaktoren skal ændres en smule før jeg er mere glad for den. Kvaliteten og specifikationerne er deimod rigtigt fine.

Du kan læse min fyldestgørende test af telefonen, hvor jeg kommer med flere detaljer. Der er ingen tvivl om, at Galaxy Z Flip er Samsungs bedste bud på en moderne klaptelefon – indtil nu.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Z Flip er vild og besværlig

Hvad tænker du? Har klaptelefonen noget at gøre i 2020? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Samsung Galaxy Z Flip fås i farverne Mirror Purple og Mirror Black og har en vejledende pris på 11.699 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser her %%%%.

Mere til historien

Vi har også anmeldt Galaxy S20 Ultra, der netop nu er flagskibet hos Samsung. Du kan læse hele min anmeldelse her.

Læs også:
Forventede salgstal for Samsung Galaxy Z Flip

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
63 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer