Alt om Samsung Galaxy S20-serien – de nye modeller

OVERBLIK: Samsung har offentliggjort tre nye Galaxy S20-modeller, samt klaptelefonen Galaxy Z Flip. Læs alt om Samsungs nye produkter her.

Samsung Galaxy S20-serien
Samsung Galaxy S20-serien fremvist (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop lanceret tre nye telefoner, som udgør Galaxy S20-serien. De nye telefoner hedder Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

De nye telefoner har nogle rigtigt interessante specifikationer, hvor 108 megapixels kamera og 100x digital zoom blot er noget af det, som man får på den helt store model: Galaxy S20 Ultra.

Generelt er der jo opgraderet på specifikationerne i forhold til sidste års modeller så 2020 starter bestemt godt ud fra Samsung.

5G for alle

Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra (Foto: MereMobil.dk)

Den helt store nyhed får du på alle modeller. Det er 5G-understøttelse og eSIM. Det betyder også, at Samsung er først med 5G-telefoner på det danske marked.

Er det Galaxy S20+ eller Galaxy S20 Ultra, som du er ude efter, så kan du ikke undgå det er en 5G-model. Derimod kan du få Galaxy S20 i en 4G og 5G variant.

Er du ligeglad med 5G og kan ”nøjes” med 8 GB RAM, er der altså penge at spare på mobilkøbet ved at vælge Galaxy S20 4G.

Galaxy S20 kommer i 4G-varianten med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. 5G-varianten har 12 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Prisforskellen er 800 kroner fra salgsstart.

Samsung Galaxy S20 – køb uden 5G og spar penge

Er du til den nyeste teknologi og de fedeste features, så er Samsung Galaxy S20 Ultra telefonen netop nu. I forhold til andre på markedet, så S20 Ultra uden sammenligning den mest interessante topmodel netop nu.

Hvad konkurrenterne kommer med i løbet af foråret er uvist, men Samsung har på Galaxy S20 Ultra hele 100x digital zoom og 108 megapxiels kamera.

Det første kig på Samsung Galaxy S20’erne

Der er ingen tvivl om, at det er Ultra-modellen du skal gå efter, hvis du er ”firstmover” og gerne vil have det ekstra. Er du derimod lidt i tvivl, så er det enten den almindelige Galaxy S20 eller Galaxy S20+, som du skal sørge for at få i lommen i 2020.

Du kan læse mere om eSIM på Galaxy S20-modellerne og de danske teleselskaber her.

Priserne på de forskellige Galaxy S20-modeller kan du også finde her. Men de nye modeller har vejledende priser på mellem 6.999 kroner og 11.699 kroner.

OVERBLIK: Samsung Galaxy S20-serien – pris og tilgængelighed

Flip ud i 2020

Foruden Galaxy S20’erne præsenterede Samsung også den nye klaptelefon Galaxy Z Flip. Men hvem er denne telefon så til? Er det dig, som synes telefonerne er blevet alt for store? Det korte svar er ”ja”.

Det realistiske svar er kun ”ja”, hvis du også samtidig er villig til at betale 11.699 kroner for en ny telefon. Ikke alene en ny telefon, men også en ny produktkategori, hvor ingen rigtigt helt ved, hvor holdbare telefonerne er.

Samsung Galaxy Z Flip gør mobilen mindre

Vores bud er, at mobilkøberne til Galaxy Z Flip og de øvrige foldbare smartphones på nuværende tidspunkt er firstmovere, der har lyst til at prøve at se nærmere på det nye format med egne ”øjne og hænder”.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

…andet end nye mobiler

Samsung havde også andet i ærmet end nye mobiler til deres store event. Galaxy Buds+ er en ny version af deres bud på et trådløst headset.

Samsung ruster sig i konkurrencen med Apple, der på nuværende tidspunkt sidder på markedet for trådløse headsets med AirPods og AirPods Pro. Bedre batteritid og bedre lydkvalitet er det helt store salgsargument for Galaxy Buds+, der designmæssigt ligner forgængeren.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Vil du vide mere om de enkelte produkter i detaljer, så henviser vi til de enkelte artikler, hvor de specifikke produkter omtales. Link til de enkelte artikler her: Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy Z Flip og Samsung Galaxy Buds+.

Læs også:
Tech der sker i 2020 – dine og mine forudsigelser

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram