Samsung Galaxy Buds+ har bedre batteritid og lydkvalitet

Samsung er klar med efterfølgeren til headsettet Galaxy Buds og den nye version har bedre batteritid og lydkvalitet. Læs om den nye version her.

Samsung Galaxy Buds+ (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Buds+ (Foto: Samsung)

Samsung er klar med deres seneste bud på et trådløst headset. Designmæssigt er der ikke store ændringer, men Galaxy Buds+, som den nye version hedder, lover bedre batteritid og bedre lydkvalitet.

Dette var ifølge vores anmeldelse også nødvendigt, da de første Galaxy Buds ikke var den store succes.

TEST: Samsung Galaxy Buds | Det er en ommer

Samsung lover 11 timers batteritid, hvilket skyldes et større batteri end forgængeren. Batteriet er på 85 mAh og derudover er der 11 timers batteritid, når opladeæsken tages med i beregningen.

Tre minutters opladning er, ifølge Samsung, nok til mindst én times brug.

Det er ikke kun batteritiden, som har fået en opgradering. Lydkvaliteten er også blevet bedre. Det er AKG, som står bag ”lyden” i Galaxy Buds+. AKG er et varemærke i Samsung-koncernen.

Høretelefonerne har to indbyggede mikrofoner, der henter lyden udefra og via øregangen. Dette er med til at sikre, at lyden under opkald bliver tydeligere for modtageren i den anden ende – også i støjende omgivelser.

Opladeetuiet til Galaxy Buds+ kan oplades via kabel, trådløs oplader eller på bagsiden af en telefon, som understøtter Wireless Power Share. Batteriet i opladeetuiet er i øvrigt på 270 mAh.

Samsung Galaxy S20-serien – pris og tilgængelighed

Du kan betjene Galaxy Buds+ via touchbetjening. Det gør, at du ikke behøver tage telefonen op ad lommen. Blot via et tap på høretelefonerne kan du sætte musikken på pause, skifte sang eller besvare opkald. Hvis du holder fingeren inde på siden af høretelefonen, så kan du aktivere aktiv støjreduktion. Lyden lukkes omkring dig, så du kan tale med folk eller være opmærksom i trafikken.

Musikken pauses desuden automatisk, hvis du tager høretelefonerne ud af ørerne.

Med til høretelefonerne medfølger udskiftelige bøjler og ørepropper i silikone, så de er nemme at tilpasse til din specifikke øretype- og størrelse.

VIDEO: Første kig på Samsung Galaxy S20, S20+ og Galaxy S20 Ultra

Galaxy Buds+ kommer i farverne blue, black og white. Salgsstarten er fredag den 13. marts 2020 og prisen er 1.299 kroner.

Mere til historien

Apple er med deres AirPods og AirPods Pro klar markedsleder for markedet med trådløse headsets.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram