Samsung Galaxy Buds+ har bedre batteritid og lydkvalitet

Samsung er klar med efterfølgeren til headsettet Galaxy Buds og den nye version har bedre batteritid og lydkvalitet. Læs om den nye version her.

Samsung Galaxy Buds+ (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Buds+ (Foto: Samsung)

Samsung er klar med deres seneste bud på et trådløst headset. Designmæssigt er der ikke store ændringer, men Galaxy Buds+, som den nye version hedder, lover bedre batteritid og bedre lydkvalitet.

Dette var ifølge vores anmeldelse også nødvendigt, da de første Galaxy Buds ikke var den store succes.

TEST: Samsung Galaxy Buds | Det er en ommer

Samsung lover 11 timers batteritid, hvilket skyldes et større batteri end forgængeren. Batteriet er på 85 mAh og derudover er der 11 timers batteritid, når opladeæsken tages med i beregningen.

Tre minutters opladning er, ifølge Samsung, nok til mindst én times brug.

Det er ikke kun batteritiden, som har fået en opgradering. Lydkvaliteten er også blevet bedre. Det er AKG, som står bag ”lyden” i Galaxy Buds+. AKG er et varemærke i Samsung-koncernen.

Høretelefonerne har to indbyggede mikrofoner, der henter lyden udefra og via øregangen. Dette er med til at sikre, at lyden under opkald bliver tydeligere for modtageren i den anden ende – også i støjende omgivelser.

Opladeetuiet til Galaxy Buds+ kan oplades via kabel, trådløs oplader eller på bagsiden af en telefon, som understøtter Wireless Power Share. Batteriet i opladeetuiet er i øvrigt på 270 mAh.

Samsung Galaxy S20-serien – pris og tilgængelighed

Du kan betjene Galaxy Buds+ via touchbetjening. Det gør, at du ikke behøver tage telefonen op ad lommen. Blot via et tap på høretelefonerne kan du sætte musikken på pause, skifte sang eller besvare opkald. Hvis du holder fingeren inde på siden af høretelefonen, så kan du aktivere aktiv støjreduktion. Lyden lukkes omkring dig, så du kan tale med folk eller være opmærksom i trafikken.

Musikken pauses desuden automatisk, hvis du tager høretelefonerne ud af ørerne.

Med til høretelefonerne medfølger udskiftelige bøjler og ørepropper i silikone, så de er nemme at tilpasse til din specifikke øretype- og størrelse.

VIDEO: Første kig på Samsung Galaxy S20, S20+ og Galaxy S20 Ultra

Galaxy Buds+ kommer i farverne blue, black og white. Salgsstarten er fredag den 13. marts 2020 og prisen er 1.299 kroner.

Mere til historien

Apple er med deres AirPods og AirPods Pro klar markedsleder for markedet med trådløse headsets.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram