Samsung Galaxy Buds+ har bedre batteritid og lydkvalitet

Samsung er klar med efterfølgeren til headsettet Galaxy Buds og den nye version har bedre batteritid og lydkvalitet. Læs om den nye version her.

Samsung Galaxy Buds+ (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Buds+ (Foto: Samsung)

Samsung er klar med deres seneste bud på et trådløst headset. Designmæssigt er der ikke store ændringer, men Galaxy Buds+, som den nye version hedder, lover bedre batteritid og bedre lydkvalitet.

Dette var ifølge vores anmeldelse også nødvendigt, da de første Galaxy Buds ikke var den store succes.

TEST: Samsung Galaxy Buds | Det er en ommer

Samsung lover 11 timers batteritid, hvilket skyldes et større batteri end forgængeren. Batteriet er på 85 mAh og derudover er der 11 timers batteritid, når opladeæsken tages med i beregningen.

Tre minutters opladning er, ifølge Samsung, nok til mindst én times brug.

Det er ikke kun batteritiden, som har fået en opgradering. Lydkvaliteten er også blevet bedre. Det er AKG, som står bag ”lyden” i Galaxy Buds+. AKG er et varemærke i Samsung-koncernen.

Høretelefonerne har to indbyggede mikrofoner, der henter lyden udefra og via øregangen. Dette er med til at sikre, at lyden under opkald bliver tydeligere for modtageren i den anden ende – også i støjende omgivelser.

Opladeetuiet til Galaxy Buds+ kan oplades via kabel, trådløs oplader eller på bagsiden af en telefon, som understøtter Wireless Power Share. Batteriet i opladeetuiet er i øvrigt på 270 mAh.

Samsung Galaxy S20-serien – pris og tilgængelighed

Du kan betjene Galaxy Buds+ via touchbetjening. Det gør, at du ikke behøver tage telefonen op ad lommen. Blot via et tap på høretelefonerne kan du sætte musikken på pause, skifte sang eller besvare opkald. Hvis du holder fingeren inde på siden af høretelefonen, så kan du aktivere aktiv støjreduktion. Lyden lukkes omkring dig, så du kan tale med folk eller være opmærksom i trafikken.

Musikken pauses desuden automatisk, hvis du tager høretelefonerne ud af ørerne.

Med til høretelefonerne medfølger udskiftelige bøjler og ørepropper i silikone, så de er nemme at tilpasse til din specifikke øretype- og størrelse.

VIDEO: Første kig på Samsung Galaxy S20, S20+ og Galaxy S20 Ultra

Galaxy Buds+ kommer i farverne blue, black og white. Salgsstarten er fredag den 13. marts 2020 og prisen er 1.299 kroner.

Mere til historien

Apple er med deres AirPods og AirPods Pro klar markedsleder for markedet med trådløse headsets.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple har opdateret AirPods Pro med USB-C

Det er ikke kun iPhone 15-serien, som har fået USB-C-stik, det har opladeæsken til en opdateret AirPods Pro variant også.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
WOW! Jeg burde have dette headset

Mit favoritheadset Beoplay EX fås nu i en vildt flot Ferrari-udgave.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram