Apple ejer markedet for trådløse headsets

AirPods havde stor succes i 2019, men ventes også at være en succes de kommende år. Apple er klar markedsleder, men Jabra er også synlige.

Jabra Elite 75t og AirPods Pro
Jabra Elite 75t og AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge data fra Strategy Analytics afsløres det, at Apple var den absolut største spiller når det kom til trådløse headsets – de såkaldte True Wireless Headsets, i 2019. Det skriver GSMArena.com.

AirPods Pro er en stor succes

Apple solgte 58,7 millioner AirPods sidste år, hvilket betød de stod for cirka halvdelen af salget af trådløse headsets. Apple har 54,4 procent af markedet og er altså dermed klar markedsleder.

-"Apple er den ubestridte leder inden for det ægte trådløse Bluetooth-hovedtelefonsegment. Selvom de forbliver førende i denne kategori, er der rig mulighed for at andre producenter får en bid af kagen," lyder det fra Ville-Petteri Ukonaho, Associate Director i Strategy Analytics.

Der er ingen melding på, hvordan salget fordeler sig mellem AirPods og AirPods Pro. Men det var forventet, at salget ville ende omkring 60 millioner eksemplarer.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Sådan fordeler markedet på True Wireless Headsets området (Kilde: Strategy Analytics)
Sådan fordeler markedet på True Wireless Headsets området (Kilde: Strategy Analytics)

På andenpladsen ligger Xiaomi, der solgte 9,1 millioner enheder, hvilket svarer til 8,5 procents markedsandel. Samsung formåede ”kun” at sælge 7,4 millioner eksemplarer af Galaxy Buds. Det svarer til 6,9 procent af markedet.

Også danske Jabra er ganske godt med på listen. De er nemlig at finde på en syvende plads. Det er dog uvist, hvor mange eksemplarer af deres headsets de har solgt. Men deres nyeste bud på et True Wireless Headset, Jabra Elite 75t, kan du herudner høre i en dyst mod AirPods Pro.

Strategy Analytics mener, at markedet for trådløse headsets vil vokse næsten ti gange til 2024.

Vil du vide hvordan Apple klarer sig på det danske marked, så kan du her læse tal fra en fortrolig rapport om salgstal.

Mere til historien

Selvom AirPods er populære så er der et sted, hvor de er dumpet. Det er iFixit, som har givet dem 0 ud af 10, i deres reparationstest.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
317 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram