iFitit: AirPods Pro dumper – umulige at reparere

Dommen er klar. 0 point ud af 10. Apple AirPods Pro dumper i iFixit’s reparationstest.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: Apple)

De nye AirPod Pro fra Apple får dumpekarakter fra hjemmesiden iFixit. Det er dog ikke overraskende, da de tidligere AirPods heller ikke har klaret sig godt.

iFitit vurderer ikke, hvordan lyden, komforten og funktionaliteten er i AirPods Pro. Men blot, hvor nemme de er at reparere og her er altså ikke meget ros til Apple.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Faktisk vurderer iFixit AirPods Pro så dårlige, at de får den ringeste score på samtlige punkter. De slutter med scoren 0 ud af 10 mulige point. I øvrigt samme score, som de originale AirPods fik i 2016.

Ifølge Tek.no så brugte iFixit røntgenstråler for at få overblik over alle komponenterne inden de skilte AirPods Pro ad. Noget af det iFixit vurderer er indmaden og hvor nemme enheder er at åbne, samt hvor hårdt komponenterne sidder fast. Ligesom de ser på om der er brugt proprietære skruer til at holde komponenterne på plads.

Ud fra iFixits vurdering er det ikke noget man skal prøve hjemme. De er nemlig nærmest umulige at åbne uden at ødelægge. Dette kombineret med, manglen på reservedele gør, at AirPods Pro ikke er værd at reparere på.

Batterierne til AirPods holder i 1-3 år og derfor kan det altså blive et dyrt bekendtskab.

VIDEO: AirPods Pro Teardown – 0 out of 10 Total Destruction!

MereMobil.dk ser nærmere på, hvordan AirPods Pro klarer sig i brugervenligheden, lyden, komforten osv. – ja alt det, som iFixit ikke har koncentreret sig om. Og det er svært at klare sig dårligere i vores test end i iFixits. Du kan læse vores anmeldelse i nær fremtid.

Mere til historien

De fleste af Apples konkurrenter lancerer også lignende headsets og der er en række billigere alternativer, som Motorola VerveBuds 500 eller Jabra Elite Active 65t, der i vores test klarede sig bedre end Apple AirPods.

Ny opdatering til iPhone retter problem med overophedning

En fejl der fik iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max til at blive rigtig varm, er angiveligt løst.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max er den bedste iPhone i årevis | TEST

TEST: Den bedste og vildeste iPhone lige nu er iPhone 15 Pro Max. Læs her hvorfor den skal have topkarakter.

(mere…)
Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram