iFitit: AirPods Pro dumper – umulige at reparere

Dommen er klar. 0 point ud af 10. Apple AirPods Pro dumper i iFixit’s reparationstest.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: Apple)

De nye AirPod Pro fra Apple får dumpekarakter fra hjemmesiden iFixit. Det er dog ikke overraskende, da de tidligere AirPods heller ikke har klaret sig godt.

iFitit vurderer ikke, hvordan lyden, komforten og funktionaliteten er i AirPods Pro. Men blot, hvor nemme de er at reparere og her er altså ikke meget ros til Apple.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Faktisk vurderer iFixit AirPods Pro så dårlige, at de får den ringeste score på samtlige punkter. De slutter med scoren 0 ud af 10 mulige point. I øvrigt samme score, som de originale AirPods fik i 2016.

Ifølge Tek.no så brugte iFixit røntgenstråler for at få overblik over alle komponenterne inden de skilte AirPods Pro ad. Noget af det iFixit vurderer er indmaden og hvor nemme enheder er at åbne, samt hvor hårdt komponenterne sidder fast. Ligesom de ser på om der er brugt proprietære skruer til at holde komponenterne på plads.

Ud fra iFixits vurdering er det ikke noget man skal prøve hjemme. De er nemlig nærmest umulige at åbne uden at ødelægge. Dette kombineret med, manglen på reservedele gør, at AirPods Pro ikke er værd at reparere på.

Batterierne til AirPods holder i 1-3 år og derfor kan det altså blive et dyrt bekendtskab.

VIDEO: AirPods Pro Teardown – 0 out of 10 Total Destruction!

MereMobil.dk ser nærmere på, hvordan AirPods Pro klarer sig i brugervenligheden, lyden, komforten osv. – ja alt det, som iFixit ikke har koncentreret sig om. Og det er svært at klare sig dårligere i vores test end i iFixits. Du kan læse vores anmeldelse i nær fremtid.

Mere til historien

De fleste af Apples konkurrenter lancerer også lignende headsets og der er en række billigere alternativer, som Motorola VerveBuds 500 eller Jabra Elite Active 65t, der i vores test klarede sig bedre end Apple AirPods.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram