iFitit: AirPods Pro dumper – umulige at reparere

Dommen er klar. 0 point ud af 10. Apple AirPods Pro dumper i iFixit’s reparationstest.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: Apple)

De nye AirPod Pro fra Apple får dumpekarakter fra hjemmesiden iFixit. Det er dog ikke overraskende, da de tidligere AirPods heller ikke har klaret sig godt.

iFitit vurderer ikke, hvordan lyden, komforten og funktionaliteten er i AirPods Pro. Men blot, hvor nemme de er at reparere og her er altså ikke meget ros til Apple.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Faktisk vurderer iFixit AirPods Pro så dårlige, at de får den ringeste score på samtlige punkter. De slutter med scoren 0 ud af 10 mulige point. I øvrigt samme score, som de originale AirPods fik i 2016.

Ifølge Tek.no så brugte iFixit røntgenstråler for at få overblik over alle komponenterne inden de skilte AirPods Pro ad. Noget af det iFixit vurderer er indmaden og hvor nemme enheder er at åbne, samt hvor hårdt komponenterne sidder fast. Ligesom de ser på om der er brugt proprietære skruer til at holde komponenterne på plads.

Ud fra iFixits vurdering er det ikke noget man skal prøve hjemme. De er nemlig nærmest umulige at åbne uden at ødelægge. Dette kombineret med, manglen på reservedele gør, at AirPods Pro ikke er værd at reparere på.

Batterierne til AirPods holder i 1-3 år og derfor kan det altså blive et dyrt bekendtskab.

VIDEO: AirPods Pro Teardown – 0 out of 10 Total Destruction!

MereMobil.dk ser nærmere på, hvordan AirPods Pro klarer sig i brugervenligheden, lyden, komforten osv. – ja alt det, som iFixit ikke har koncentreret sig om. Og det er svært at klare sig dårligere i vores test end i iFixits. Du kan læse vores anmeldelse i nær fremtid.

Mere til historien

De fleste af Apples konkurrenter lancerer også lignende headsets og der er en række billigere alternativer, som Motorola VerveBuds 500 eller Jabra Elite Active 65t, der i vores test klarede sig bedre end Apple AirPods.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram