Salget af AirPods forventes fordoblet i år

Ifølge Bloomberg, så forventes det, at Apple vil sælge dobbelt så mange AirPods i år. Salgstallet ventes at blive 60 mio. enheder. AirPods Pro er årsagen.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: Apple)

Forventningerne til Apples nye AirPods Pro er større end forventet. Det betyder, at der angiveligt justeres i forventningerne til årets salg af Apples populære trådløse headsets.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Bloomberg mener, at salget vil blive fordoblet og dermed ende på 60 millioner solgte eksemplarer i 2019. Hvilket særligt skyldes lanceringen af AirPods Pro. Det skriver MacRumors.

Trods den høje pris for AirPods Pro, så betyder det åbenbart ikke noget, når brugerne vil have aktiv støjreduktion og modstandsdygtige overfor sved og vand.

Apple har siden den første generation kom på markedet i slutningen af 2016 sendt to opdaterede versioner ud, men disse har haft samme design, som den første. Det er først AirPods Pro, der skiller sig ud fra tidligere modeller på designet.

Men ønsker du et eksemplar af AirPods Pro, så skal der også betales ved kasse 1. Prisen er 2.199 kroner. Du kan dog måske være heldig at finde dem billigere hos nogle forhandlere. Husk altid at tjekke de dagsaktuelle priser på Sponseret link Pricerunner.

I salgspakken medfølger der et opladeetui med trådløs opladning samt tre forskellige størrelser af silikonedutter. Udover trådløs opladning kan AirPods Pro også oplades med Lightning stik.

Herunder kan du høre hvordan AirPods 2nd gen lyder.

AirPods 2nd generation – sådan lyder de

Hjemmesiden iFixit har lige givet AirPods Pro 0 ud af 10 point. Dette er dog ikke i forhold til hvor god lyd, komfort m.m. er, men derimod hvor nemme de er at reparere.

iFitit: AirPods Pro dumper – umulige at reparere

Mere til historien

Til sammenligning med prisen på AirPods Pro, så kan man fortsat købe de almindelige AirPods. De fås fra 1.379 kroner uden et trådløst opladeetui og til 1.749 kroner med trådløst opladeetui.

iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Apple har opdateret AirPods Pro med USB-C

Det er ikke kun iPhone 15-serien, som har fået USB-C-stik, det har opladeæsken til en opdateret AirPods Pro variant også.

(mere…)
Er billige ’AirPods’ pengene værd? Test af EarBuds 2.0

Jeg har prøvet en billigere ’AirPods’-version. Hvor gode er kopierne egentlig? Her er mine oplevelser med EarBuds 2.0.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 og Flip5 sælger godt

Forudbestillingerne har været flotte på de nye Galaxy Z Fold5 og Galaxy Z Flip5, der slår tidligere rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram