Salget af AirPods forventes fordoblet i år

Ifølge Bloomberg, så forventes det, at Apple vil sælge dobbelt så mange AirPods i år. Salgstallet ventes at blive 60 mio. enheder. AirPods Pro er årsagen.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: Apple)

Forventningerne til Apples nye AirPods Pro er større end forventet. Det betyder, at der angiveligt justeres i forventningerne til årets salg af Apples populære trådløse headsets.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Bloomberg mener, at salget vil blive fordoblet og dermed ende på 60 millioner solgte eksemplarer i 2019. Hvilket særligt skyldes lanceringen af AirPods Pro. Det skriver MacRumors.

Trods den høje pris for AirPods Pro, så betyder det åbenbart ikke noget, når brugerne vil have aktiv støjreduktion og modstandsdygtige overfor sved og vand.

Apple har siden den første generation kom på markedet i slutningen af 2016 sendt to opdaterede versioner ud, men disse har haft samme design, som den første. Det er først AirPods Pro, der skiller sig ud fra tidligere modeller på designet.

Men ønsker du et eksemplar af AirPods Pro, så skal der også betales ved kasse 1. Prisen er 2.199 kroner. Du kan dog måske være heldig at finde dem billigere hos nogle forhandlere. Husk altid at tjekke de dagsaktuelle priser på Annoncelink Pricerunner.

I salgspakken medfølger der et opladeetui med trådløs opladning samt tre forskellige størrelser af silikonedutter. Udover trådløs opladning kan AirPods Pro også oplades med Lightning stik.

Herunder kan du høre hvordan AirPods 2nd gen lyder.

AirPods 2nd generation – sådan lyder de

Hjemmesiden iFixit har lige givet AirPods Pro 0 ud af 10 point. Dette er dog ikke i forhold til hvor god lyd, komfort m.m. er, men derimod hvor nemme de er at reparere.

iFitit: AirPods Pro dumper – umulige at reparere

Mere til historien

Til sammenligning med prisen på AirPods Pro, så kan man fortsat købe de almindelige AirPods. De fås fra 1.379 kroner uden et trådløst opladeetui og til 1.749 kroner med trådløst opladeetui.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Nyt headset bruger ny metode til at fjerne støj fra samtalerne

Det her er måske den næste generation af støjreduktion i headsets, men virker det?

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram