AirPods Pro er en stor succes

Det nye trådløse headset fra Apple, AirPods Pro, sælger langt bedre end forventet. Apple har svært ved at følge med efterspørgslen.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede i oktober, deres nye trådløse headset, som har fået navnet AirPods Pro. Designet er nyt og der er aktiv støjreduktion, som noget af det, der adskiller det mest fra den tidligere model. Men prisen er også markant anderledes – 2.199 kroner koster AirPods Pro.

Salget af AirPods forventes fordoblet i år

Den høje pris skræmmer ikke køberne væk. Tværtimod har Apple svært ved at følge med efterspørgslen på AirPods Pro.

Ifølge Nikkei Asian Review, så har Apple bedt underleverandøren Luxshare Precision, om at fordoble produktionen til to millioner enheder per måned. Det skriver MacRumors.

Hvis du vil bestille via Apples officielle hjemmeside herhjemme, så kan leveringen være så lang, at det end ikke bliver i år, at du får produktet. Vi har indtastet postnummeret for Odense C og her ventes det, at leveringen af et par Apple AirPods Pro vil ske 2. januar 2020.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Det er dog muligt at købe Apple AirPods Pro med det samme ved en række forhandlere rundt i landet.

Apple har også meldt ud, at de forventer at sælge 100 mio iPhones i 2020. Det er en stigning på 20 procent i forhold til 2019-forventningen.

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet Strategy Analytics, så ventes Apple at blive den smartphone-producent, som sælger flest 5G-telefoner i 2020.

Nye AirPods på vej næste år

Skal man tro de seneste rygter, så byder 2024 på to nye AirPods (4. generation).

(mere…)
Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
Apple har opdateret AirPods Pro med USB-C

Det er ikke kun iPhone 15-serien, som har fået USB-C-stik, det har opladeæsken til en opdateret AirPods Pro variant også.

(mere…)
Er billige ’AirPods’ pengene værd? Test af EarBuds 2.0

Jeg har prøvet en billigere ’AirPods’-version. Hvor gode er kopierne egentlig? Her er mine oplevelser med EarBuds 2.0.

(mere…)
AirPods Pro kan tjekke din hørelse og måle din temperatur

Næste generation af Apple AirPods Pro kan komme med nye sundheds-funktioner. Det rygtes, at det måske kan tjekke din hørelse og måle din temperatur.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram