AirPods Pro er en stor succes

19

Det nye trådløse headset fra Apple, AirPods Pro, sælger langt bedre end forventet. Apple har svært ved at følge med efterspørgslen.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede i oktober, deres nye trådløse headset, som har fået navnet AirPods Pro. Designet er nyt og der er aktiv støjreduktion, som noget af det, der adskiller det mest fra den tidligere model. Men prisen er også markant anderledes – 2.199 kroner koster AirPods Pro.

Salget af AirPods forventes fordoblet i år

Den høje pris skræmmer ikke køberne væk. Tværtimod har Apple svært ved at følge med efterspørgslen på AirPods Pro.

Ifølge Nikkei Asian Review, så har Apple bedt underleverandøren Luxshare Precision, om at fordoble produktionen til to millioner enheder per måned. Det skriver MacRumors.

Hvis du vil bestille via Apples officielle hjemmeside herhjemme, så kan leveringen være så lang, at det end ikke bliver i år, at du får produktet. Vi har indtastet postnummeret for Odense C og her ventes det, at leveringen af et par Apple AirPods Pro vil ske 2. januar 2020.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Det er dog muligt at købe Apple AirPods Pro med det samme ved en række forhandlere rundt i landet.

Apple har også meldt ud, at de forventer at sælge 100 mio iPhones i 2020. Det er en stigning på 20 procent i forhold til 2019-forventningen.

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet Strategy Analytics, så ventes Apple at blive den smartphone-producent, som sælger flest 5G-telefoner i 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer