AirPods Pro er en stor succes

Det nye trådløse headset fra Apple, AirPods Pro, sælger langt bedre end forventet. Apple har svært ved at følge med efterspørgslen.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede i oktober, deres nye trådløse headset, som har fået navnet AirPods Pro. Designet er nyt og der er aktiv støjreduktion, som noget af det, der adskiller det mest fra den tidligere model. Men prisen er også markant anderledes – 2.199 kroner koster AirPods Pro.

Salget af AirPods forventes fordoblet i år

Den høje pris skræmmer ikke køberne væk. Tværtimod har Apple svært ved at følge med efterspørgslen på AirPods Pro.

Ifølge Nikkei Asian Review, så har Apple bedt underleverandøren Luxshare Precision, om at fordoble produktionen til to millioner enheder per måned. Det skriver MacRumors.

Hvis du vil bestille via Apples officielle hjemmeside herhjemme, så kan leveringen være så lang, at det end ikke bliver i år, at du får produktet. Vi har indtastet postnummeret for Odense C og her ventes det, at leveringen af et par Apple AirPods Pro vil ske 2. januar 2020.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Det er dog muligt at købe Apple AirPods Pro med det samme ved en række forhandlere rundt i landet.

Apple har også meldt ud, at de forventer at sælge 100 mio iPhones i 2020. Det er en stigning på 20 procent i forhold til 2019-forventningen.

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet Strategy Analytics, så ventes Apple at blive den smartphone-producent, som sælger flest 5G-telefoner i 2020.

Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Husk disse gadgets på ferien

GUIDE: Ferie, Ferie, Ferie! Husk at pakke powerbanks, kabler og covers. Se hvilke gadgets der er uvurderlige på ferien.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram