Apple forventes at sælge flest 5G-telefoner i 2020

KORT NYT: Samsung er netop nu markedsleder, når det kommer til 5G-smartphones. Men i 2020 forventes det, at Apple vil overtage tronen.

Fordelingen af markedsandele af 5G-smartphones (Kilde: Strategy Analytics)
Fordelingen af markedsandele af 5G-smartphones (Kilde: Strategy Analytics)

Apple har endnu ikke lanceret en 5G-telefoner, men på trods af det forventer analysefirmaet Strategy Analytics, at Apple sælger flest 5G-telefoner i 2020. Det skriver MacRumors.com.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at han mener alle iPhone-modellerne i 2020, vil understøtte 5G-netværket.

Apple har ikke selv meldt noget ud om, hvornår de vil blive synlige på 5G-markedet.

Analytiker: Alle iPhone-modeller i 2020 vil have 5G

Kommer alle iPhone-modellerne med 5G-understøttelse gør det også, at salget af disse kan gøre Apple, passerer Samsung, Huawei osv. i udbredelsen af 5G-smartphones.

-”På nuværende tidspunkt er det Samsung, der er den ubestridte markedsleder indenfor 5G-smartphones, men med Kina og USA som de to største 5G-markeder i 2020, så ventes det at være Apple eller Huawei, der altså tager førertrøjen på næste år” lyder det fra Ville-Petteri Ukonaho, der er associeret direktør i Strategy Analytics.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Tidligere har analysefirmaet Canalys været ude med en spådom om, at der i 2023 vil blive solgt flere 5G-telefoner end 4G-telefoner.

Analysefirma: 5G-telefonerne vil eksplodere i antal på rekordtid

Mere til historien

Apple har ikke kommenteret på, hvornår de lancerer den første iPhone med 5G-understøttelse. Men rygterne har lydt på, at det enten sker i 2020 eller 2021. MereMobil.dk holder dig opdateret, når vi er klogere på, hvad vi kan forvente fra Apple.

Læs også:
BAGGRUND: Bag om DSS – smart genbrug af frekvensbånd til 5G

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
93 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram