Apple forventes at sælge flest 5G-telefoner i 2020

KORT NYT: Samsung er netop nu markedsleder, når det kommer til 5G-smartphones. Men i 2020 forventes det, at Apple vil overtage tronen.

Fordelingen af markedsandele af 5G-smartphones (Kilde: Strategy Analytics)
Fordelingen af markedsandele af 5G-smartphones (Kilde: Strategy Analytics)

Apple har endnu ikke lanceret en 5G-telefoner, men på trods af det forventer analysefirmaet Strategy Analytics, at Apple sælger flest 5G-telefoner i 2020. Det skriver MacRumors.com.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at han mener alle iPhone-modellerne i 2020, vil understøtte 5G-netværket.

Apple har ikke selv meldt noget ud om, hvornår de vil blive synlige på 5G-markedet.

Analytiker: Alle iPhone-modeller i 2020 vil have 5G

Kommer alle iPhone-modellerne med 5G-understøttelse gør det også, at salget af disse kan gøre Apple, passerer Samsung, Huawei osv. i udbredelsen af 5G-smartphones.

-”På nuværende tidspunkt er det Samsung, der er den ubestridte markedsleder indenfor 5G-smartphones, men med Kina og USA som de to største 5G-markeder i 2020, så ventes det at være Apple eller Huawei, der altså tager førertrøjen på næste år” lyder det fra Ville-Petteri Ukonaho, der er associeret direktør i Strategy Analytics.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Tidligere har analysefirmaet Canalys været ude med en spådom om, at der i 2023 vil blive solgt flere 5G-telefoner end 4G-telefoner.

Analysefirma: 5G-telefonerne vil eksplodere i antal på rekordtid

Mere til historien

Apple har ikke kommenteret på, hvornår de lancerer den første iPhone med 5G-understøttelse. Men rygterne har lydt på, at det enten sker i 2020 eller 2021. MereMobil.dk holder dig opdateret, når vi er klogere på, hvad vi kan forvente fra Apple.

Læs også:
BAGGRUND: Bag om DSS – smart genbrug af frekvensbånd til 5G

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
93 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram