Apple forventes at sælge flest 5G-telefoner i 2020

85

KORT NYT: Samsung er netop nu markedsleder, når det kommer til 5G-smartphones. Men i 2020 forventes det, at Apple vil overtage tronen.

Fordelingen af markedsandele af 5G-smartphones (Kilde: Strategy Analytics)
Fordelingen af markedsandele af 5G-smartphones (Kilde: Strategy Analytics)

Apple har endnu ikke lanceret en 5G-telefoner, men på trods af det forventer analysefirmaet Strategy Analytics, at Apple sælger flest 5G-telefoner i 2020. Det skriver MacRumors.com.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at han mener alle iPhone-modellerne i 2020, vil understøtte 5G-netværket.

Apple har ikke selv meldt noget ud om, hvornår de vil blive synlige på 5G-markedet.

Analytiker: Alle iPhone-modeller i 2020 vil have 5G

Kommer alle iPhone-modellerne med 5G-understøttelse gør det også, at salget af disse kan gøre Apple, passerer Samsung, Huawei osv. i udbredelsen af 5G-smartphones.

-”På nuværende tidspunkt er det Samsung, der er den ubestridte markedsleder indenfor 5G-smartphones, men med Kina og USA som de to største 5G-markeder i 2020, så ventes det at være Apple eller Huawei, der altså tager førertrøjen på næste år” lyder det fra Ville-Petteri Ukonaho, der er associeret direktør i Strategy Analytics.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

Tidligere har analysefirmaet Canalys været ude med en spådom om, at der i 2023 vil blive solgt flere 5G-telefoner end 4G-telefoner.

Analysefirma: 5G-telefonerne vil eksplodere i antal på rekordtid

Mere til historien

Apple har ikke kommenteret på, hvornår de lancerer den første iPhone med 5G-understøttelse. Men rygterne har lydt på, at det enten sker i 2020 eller 2021. MereMobil.dk holder dig opdateret, når vi er klogere på, hvad vi kan forvente fra Apple.

Læs også:
BAGGRUND: Bag om DSS – smart genbrug af frekvensbånd til 5G

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
85 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer