Analysefirma: 5G-telefonerne vil eksplodere i antal på rekordtid

Det kommer til at gå rigtigt hurtigt med at få 5G-telefoner på markedet, så snart netværkene er klar.

Analysefirmaet Canalys spår, at der i 2023 vil blive solgt flere 5G-telefoner end 4G-telefoner.

5G vil tage over, og det går stærkt. Ikke kun forbindelsen, men det vil salget af 5G-modellerne også gøre. I hvert fald hvis analysefirmaet Canalys får ret.

Canalys har netop udsendt en rapport med deres estimater ud for, hvordan 5G-telefonerne vil klare sig i de kommende år. Allerede i 2023 vil 5G-telefoner været i overtal. Salget af dem vil være højere end af 4G-telefoner. Det skriver Cnet.

I dag er det begrænset, hvor mange 5G-telefoner der findes på markedet. Og i Danmark har vi endnu ikke et 5G-netværk., men der arbejdes hårdt på 5G i kuliserne. Seneste har Telia og Telenor sat stikket i på de første 5G-testmaster i Danmark. TDC starter med 5G i efteråret 2019.

En stor del af 5G-adoptionen vil finde sted i Kina.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

-“Kina er også ‘hjem’ for mange store 5G-udstyrsleverandører og smartphone-leverandører, som vil være ansvarlige for en aggressiv kampagne for 5G i løbet af de næste par år,” sagde Nicole Peng, vicepræsident for mobilitet hos Canalys, i rapporten.

I 2023 estimerer Canalys, at der er 800 millioner 5G-smartphones og de vil have en markedsandel på 51,4 procent.

De 5G-telefoner, som findes netop nu er, Samsung Galaxy S10 5G, LG V50 ThinQ, OnePlus 7 Pro, Oppo Reno 5G og Motorola Moto Z4 med 5G Moto-mod.

Nedenstående snapshot har Sony sendt os. Det stammer fra en 5G-test i Sverige, der udføres i samarbjede med Ericsson. Ifølge Sony er dette testnetværk ikke optimeret i forhold til ping-tiden. Der har været fokuseret på download i testen.

Her i 2019 har opstarten af 5G været i fokus i hele telebranchen. Ved Mobile World Congress i foråret talte alle om 5G. I nedenstående tech-podcast, episode 59, kan du høre mere om 5G.Mere til historien

De seneste rygter fortæller, at Sony i efteråret vil lancere en ny topmodel kaldet Xperia 2. Xperia 2 vil angiveligt blive Sonys første 5G-enhed.

5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
iPhone 15-modellerne scorer højt på download

En dataindsamling fra Ookla bekræfter en væsentlig download-forbedring for iPhone 15-serien.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Nu kommer ægte 5G til Danmark

Hidtil har danske mobilbrugere måtte nøjes med en lite-udgave af 5G, men nu er den første operatør klar med et rent 5G-netværk

(mere…)
Jeg har testet 5G internet fra 3

TEST: 5G-internet til hjemmet fra 3. Hvordan fungerer det? Jeg har testet 5G internet fra 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram