Analysefirma: 5G-telefonerne vil eksplodere i antal på rekordtid

19

Det kommer til at gå rigtigt hurtigt med at få 5G-telefoner på markedet, så snart netværkene er klar.

Analysefirmaet Canalys spår, at der i 2023 vil blive solgt flere 5G-telefoner end 4G-telefoner.

5G vil tage over, og det går stærkt. Ikke kun forbindelsen, men det vil salget af 5G-modellerne også gøre. I hvert fald hvis analysefirmaet Canalys får ret.

Canalys har netop udsendt en rapport med deres estimater ud for, hvordan 5G-telefonerne vil klare sig i de kommende år. Allerede i 2023 vil 5G-telefoner været i overtal. Salget af dem vil være højere end af 4G-telefoner. Det skriver Cnet.

I dag er det begrænset, hvor mange 5G-telefoner der findes på markedet. Og i Danmark har vi endnu ikke et 5G-netværk., men der arbejdes hårdt på 5G i kuliserne. Seneste har Telia og Telenor sat stikket i på de første 5G-testmaster i Danmark. TDC starter med 5G i efteråret 2019.

En stor del af 5G-adoptionen vil finde sted i Kina.

BAGGRUND: 5 hurtige om 5G – forstå fremskridtet

-“Kina er også ‘hjem’ for mange store 5G-udstyrsleverandører og smartphone-leverandører, som vil være ansvarlige for en aggressiv kampagne for 5G i løbet af de næste par år,” sagde Nicole Peng, vicepræsident for mobilitet hos Canalys, i rapporten.

I 2023 estimerer Canalys, at der er 800 millioner 5G-smartphones og de vil have en markedsandel på 51,4 procent.

De 5G-telefoner, som findes netop nu er, Samsung Galaxy S10 5G, LG V50 ThinQ, OnePlus 7 Pro, Oppo Reno 5G og Motorola Moto Z4 med 5G Moto-mod.

Nedenstående snapshot har Sony sendt os. Det stammer fra en 5G-test i Sverige, der udføres i samarbjede med Ericsson. Ifølge Sony er dette testnetværk ikke optimeret i forhold til ping-tiden. Der har været fokuseret på download i testen.

Her i 2019 har opstarten af 5G været i fokus i hele telebranchen. Ved Mobile World Congress i foråret talte alle om 5G. I nedenstående tech-podcast, episode 59, kan du høre mere om 5G.Mere til historien

De seneste rygter fortæller, at Sony i efteråret vil lancere en ny topmodel kaldet Xperia 2. Xperia 2 vil angiveligt blive Sonys første 5G-enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer