Sony Xperia 2 lander ved IFA 2019

RYGTE: Sony kommer med 5G-chipset i Xperia 2, der ventes at lande ved IFA 2019 i september. Læs mere om Xperia 2 her.

Blækket er næsten ikke tørt på den anmelderroste Sony Xperia 1, inden rygterne om efterfølgeren er startet.

Ifølge Pocketnow vil Sony Xperia 2 blive lanceret på IFA 2019 i Berlin. I år afvikles det store elektronikshow fra den 6. til 11. september 2019.

Der nævnes to mulige produkter med modelnumrene J8010 og J8210, som Sony vil præsentere offentligheden for. Disse kædes sammen med kodenavnene ”Sphinx” og ”Horus”. Angiveligt har begge produkter chipsets, der understøtter 5G.

Kun få oplysninger er tilgængelige. Hvorvidt de er rigtige ved vi ikke. Men J8210 vil have en skærmopløsning på 1920 x 1080 pixels. J8010 har 3840 x 1644 pixels.

J8010 må regnes som Xperia 1-efterfølgeren, Sony Xperia 2, da denne deler skærmopløsning og skærmformat med Xperia 1, der var Sonys første topmodel med 21:9-format.

Begejstrede anmeldere

Sony Xperia 1 ramte butikkerne midt i handelskrigen mellem USA og Kina, der sendte Huawei til tælling. Så Sony fik et vindue foræret.

Anmelderne har været rigtigt glade for Xperia 1.

Med overskriften ”Her er årets hotteste telefon” sendte Ekstra Bladet, der citerer Tek.no, 8.5 ud af 10 point efter Xperia 1.

Ved Mobil.nu giver Steen Jørgensen 85 ud af 100 point, der betegnes som topkarakter. Steen skriver blandt andet: ”Sony Xperia 1 er den klart bedste telefon fra Sony til dato: På enkelte punkter overgår den konkurrenterne og er på niveau på de fleste punkter”.

Peter Gotschalk hos Lyd & Billede kalder Xperia 1 ”en ny start for Sony”. Peter giver 5 ud af 6 med udmærkelsen “Specielt anbefalet”.

Jeg er også yderst tilfreds med Xperia 1. I min anmeldelse af Sony Xperia 1 lander jeg på 5 ud af 6 stjerner og giver desuden telefonen min varmeste anbefaling.

Hvis Sony kan holde kadencen, så tegner det godt for Xperia 2. Her håber jeg, at batteriet bliver større og at Sony også vil introducere trådløs opladning på Xperia 2.

Sony har ikke kommenteret på de mange rygter.

Se 4K video i 21:9 optaget med Xperia 1

Mere til historien

Jeg synes, at Sony Xperia 1 i duel med Huawei P30 Pro og Samsung Galaxy S10+ placerer sig lige i mellem på en flot andenplads. Læs min købsguide: De 3 bedste top-smartphones netop nu.

Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Officielle billeder afsløret af kommende Sony-modeller

Senere i maj afholder Sony event, hvor det ventes de lancerer Xperia 1 VI og Xperia 10 VI. Officielle billeder er lækket. Se dem her.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram