Apple: Forventer at sælge 100 millioner iPhone 12-enheder

4

Apple har oplyst til underleverandører, at de forventer at sælge 100 mio iPhones i 2020. Det er en stigning på 20 procent i forhold til 2019-forventningen.

iPhone 11-serien er endnu forholdsvis ny på markedet, men allerede nu har Apple meldt ud, at forventningerne til næste års model er højere.

iPhone 12, eller hvad navnet bliver på iPhone-modellerne i 2020 er uvist, men nu forlyder det fra Digitimes, at Apple har meldt ud til underleverandører, at forventningerne er et samlet salg på over 100 millioner eksemplarer. Det skriver GSMArena.

Om det er fordi, at der på næste års modeller vil være en eller flere nye funktioner, nyt design eller andet er uvist. Men til sammenligning var Apples forventning til salget af iPhone 11-serien på 80 millioner.

Rygterne svirrer om, at iPhone-modellerne i 2020 vil komme med et nyt design, samt komme med 5G-understøttelse. Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Forventningen til salget af 2020-modellerne er dermed 20 procent højere end den har været til 2019-modellerne.

Det højere salg næste år kan også være fordi, at der er en klar forventning om, at 2020 bliver der, hvor efterfølgeren til iPhone SE lanceres. Så det er det samlede iPhone-salg af 2020-modeller og ikke ”kun” de, som får iPhone 12-navnet, der henvises til.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at han forventer Apple minds, sælger 20 millioner eksemplarer af iPhone SE 2 i 2020. Dermed kan det altså være denne, som gør forskellen fra forventningen af solgte iPhone 11 enheder til iPhone 12-enheder.

Ifølge de seneste rygter, så ser det ud til, at 2020 byder på 4 nye iPhone-modeller. Henholdsvis iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og den længe ventede iPhone SE 2. Pro-modellerne ventes at få 120 Hz OLED-skærme.

2020-iPhone kommer med 120 Hz OLED-skærm

Mere til historien

Foruden Apples flagskibsmodeller, så ventes det også at Samsung og OnePlus vil lancere smartphones med 120 Hz skærme i 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer