Apple: Forventer at sælge 100 millioner iPhone 12-enheder

Apple har oplyst til underleverandører, at de forventer at sælge 100 mio iPhones i 2020. Det er en stigning på 20 procent i forhold til 2019-forventningen.

iPhone 11-serien er endnu forholdsvis ny på markedet, men allerede nu har Apple meldt ud, at forventningerne til næste års model er højere.

iPhone 12, eller hvad navnet bliver på iPhone-modellerne i 2020 er uvist, men nu forlyder det fra Digitimes, at Apple har meldt ud til underleverandører, at forventningerne er et samlet salg på over 100 millioner eksemplarer. Det skriver GSMArena.

Om det er fordi, at der på næste års modeller vil være en eller flere nye funktioner, nyt design eller andet er uvist. Men til sammenligning var Apples forventning til salget af iPhone 11-serien på 80 millioner.

Rygterne svirrer om, at iPhone-modellerne i 2020 vil komme med et nyt design, samt komme med 5G-understøttelse. Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Forventningen til salget af 2020-modellerne er dermed 20 procent højere end den har været til 2019-modellerne.

Det højere salg næste år kan også være fordi, at der er en klar forventning om, at 2020 bliver der, hvor efterfølgeren til iPhone SE lanceres. Så det er det samlede iPhone-salg af 2020-modeller og ikke ”kun” de, som får iPhone 12-navnet, der henvises til.

Apple genopliver iPhone SE i 2020

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere meldt ud, at han forventer Apple minds, sælger 20 millioner eksemplarer af iPhone SE 2 i 2020. Dermed kan det altså være denne, som gør forskellen fra forventningen af solgte iPhone 11 enheder til iPhone 12-enheder.

Ifølge de seneste rygter, så ser det ud til, at 2020 byder på 4 nye iPhone-modeller. Henholdsvis iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og den længe ventede iPhone SE 2. Pro-modellerne ventes at få 120 Hz OLED-skærme.

2020-iPhone kommer med 120 Hz OLED-skærm

Mere til historien

Foruden Apples flagskibsmodeller, så ventes det også at Samsung og OnePlus vil lancere smartphones med 120 Hz skærme i 2020.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram