Første kig på Samsung Galaxy S20, S20+ og Galaxy S20 Ultra

VIDEO: Vi har set nærmere på Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Bliv klogere på forskellene på de nye Samsung-modeller her.

Vi har haft Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra i hænderne. Se med her.

Video præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer Sponseret link på 1 minut.  

Rygterne har svirret om Galaxy S20-serien nærmest siden, at Samsung i februar 2019 offentliggjorde Galaxy S10-serien.

I starten hed serien Galaxy S11, men Samsung er klar til et nyt årti med en ny navngivning. Dette har dog været opsnappet på rygtebørsen inden lanceringen.

Men nu er det slut med rygter og spekulationer. Galaxy S20-serien er officiel. Serien består af modellerne Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

LÆS MERE OM: Samsung Galaxy S20+ og Samsung Galaxy S20 Ultra

Der er fokus på kameraet i telefonerne. 100x zoom er en del af Ultra-modellen, mens der på de to øvrige modeller er 30x zoom. Det er også muligt at tage snapshots ud af 8K-videoer, hvilket giver dig billeder på 33 megapixels efterfølgende. Kameraet skal opleves, så kort kan det siges. Vi glæder os til at prøve det i dagligdagen og vi bringer snart en stor Galaxy S20-test.

PRISERNE: Danske priser på Samsung Galaxy S20-serien

5G-understøttelse for alle pengene...

Den største nyhed er formentlig 5G-understøttelsen på alle tre modeller. Det vil kun være Galaxy S20-modellen, som kan købes i en 4G-variant. Og der er penge at spare, hvis du vælger denne fremfor Galaxy S20 med 5G. Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra kommer altså kun som 5G-varianter.

E-SIM er også en del af Galaxy S20-serien. De kommer med det Samsung kalder hybrid-SIM. Det betyder kort og godt, at kunderne har mulighed for dual-SIM med to fysiske SIM-kort. Vælger man i stedet at benytte den ene ”slot” til microSD-kort, så kan man vælge at benytte eSIM.

Galaxy S20 Ultra starter ved 10.499 kroner uden abonnement. Den billigste model er Galaxy S20 i 4G varianten. Prisen på denne starter ved 6.999 kroner mens 5G-varianten starter ved 7.799 kroner. Galaxy S20+ starter på 8.499 kroner.

På MereMobil.dk gælder vi os til at se nærmere på Galaxy S20-modellerne og bringer en anmeldelse, når vi kommer tættere på salgsstarten. Salgsstarten er fredag den 13. marts 2020.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Galaxy S20’erne understøtter alle 120 Hz refreshrate, dog er den indstillet til 60 Hz som standard, hvilket blandt andet er for at spare på batteriet.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram