Første kig på Samsung Galaxy S20, S20+ og Galaxy S20 Ultra

VIDEO: Vi har set nærmere på Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Bliv klogere på forskellene på de nye Samsung-modeller her.

Vi har haft Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra i hænderne. Se med her.

Video præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer Annoncelink på 1 minut.  

Rygterne har svirret om Galaxy S20-serien nærmest siden, at Samsung i februar 2019 offentliggjorde Galaxy S10-serien.

I starten hed serien Galaxy S11, men Samsung er klar til et nyt årti med en ny navngivning. Dette har dog været opsnappet på rygtebørsen inden lanceringen.

Men nu er det slut med rygter og spekulationer. Galaxy S20-serien er officiel. Serien består af modellerne Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

LÆS MERE OM: Samsung Galaxy S20+ og Samsung Galaxy S20 Ultra

Der er fokus på kameraet i telefonerne. 100x zoom er en del af Ultra-modellen, mens der på de to øvrige modeller er 30x zoom. Det er også muligt at tage snapshots ud af 8K-videoer, hvilket giver dig billeder på 33 megapixels efterfølgende. Kameraet skal opleves, så kort kan det siges. Vi glæder os til at prøve det i dagligdagen og vi bringer snart en stor Galaxy S20-test.

PRISERNE: Danske priser på Samsung Galaxy S20-serien

5G-understøttelse for alle pengene…

Den største nyhed er formentlig 5G-understøttelsen på alle tre modeller. Det vil kun være Galaxy S20-modellen, som kan købes i en 4G-variant. Og der er penge at spare, hvis du vælger denne fremfor Galaxy S20 med 5G. Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra kommer altså kun som 5G-varianter.

E-SIM er også en del af Galaxy S20-serien. De kommer med det Samsung kalder hybrid-SIM. Det betyder kort og godt, at kunderne har mulighed for dual-SIM med to fysiske SIM-kort. Vælger man i stedet at benytte den ene ”slot” til microSD-kort, så kan man vælge at benytte eSIM.

Galaxy S20 Ultra starter ved 10.499 kroner uden abonnement. Den billigste model er Galaxy S20 i 4G varianten. Prisen på denne starter ved 6.999 kroner mens 5G-varianten starter ved 7.799 kroner. Galaxy S20+ starter på 8.499 kroner.

På MereMobil.dk gælder vi os til at se nærmere på Galaxy S20-modellerne og bringer en anmeldelse, når vi kommer tættere på salgsstarten. Salgsstarten er fredag den 13. marts 2020.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Galaxy S20’erne understøtter alle 120 Hz refreshrate, dog er den indstillet til 60 Hz som standard, hvilket blandt andet er for at spare på batteriet.

Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er min store 2024-guide

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram