Samsung klar med ny start – Galaxy S11 bliver Galaxy S20

4

RYGTE: Hvis vi skal tro de seneste rygter, så er Samsung klar med en ny start til deres flagskibsserie. Galaxy S-serien får navneskifte.

Nyt årti og nyt navn til Galaxy S-serien. Sådan lyder de seneste rygter om de kommende topmodeller fra Samsung. I stedet for Galaxy S11 forlyder det, at den næste topmodel fra Samsung i stedet vil få navnet Galaxy S20. Det skriver 9to5Google.com.

Om navmet Galaxy S20 er valgt fordi, at vi nu er i 2020 eller hvad der ligger til grund for dette er uvist.

Rygterne stammer fra Twitter-brugeren Ice Universe. Og Ice Universe skrev helt præcist: ”Next year is 2020, and 20 is a new beginning”.

Bliver det officielle navn på den næste Samsung topmodel Galaxy S20 og ikke Galaxy S11, så er det spændende at se om der også sker store ændringer på telefonerne. Der har tidligere været rygter om, at i hvert fald Galaxy S11+-modellen ville få en radikal designændring.

Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Vælger Samsung denne navneændring differentierer de sig også lidt fra Apple, som i 2019 lancerede iPhone 11 og derfor ventes, at sende iPhone 12-serien på markedet i 2020. Her kan Samsung så i stedet have Galaxy S20-serien.

Huawei har tidligere gået fra P10 og Mate 10 til P20 og Mate 20, samt senere P30 og Mate 30. Dette har de gjort med stor succes. Både Mate 20 Pro og senest P30 Pro har vundet titlen, som ”Årets Mobil 2019” på MereMobil.dk.

Huawei P30 Pro er Årets Mobil 2019

Det ventes desuden, at Samsung vil lancere tre modeller i 2020. Disse skulle eftersigende få navnene Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Navnet på ”ultra-modellen” er det, som der sås mest tvivl om. Viser rygterne sig at holde stik, så betyder det altså også, at der i år ikke vil blive lanceret en ”e-model”.

Det er desuden vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer, samt Samsung på nuværende tidspunkt ikke har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Foruden Galaxy S11- eller Galaxy S20-serien, så ventes det også Samsung i starten af året vil offentliggøre endnu en ny foldbar smartphone. Det er uvist om navnet på denne bliver Galaxy Fold 2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer