Samsung klar med ny start – Galaxy S11 bliver Galaxy S20

RYGTE: Hvis vi skal tro de seneste rygter, så er Samsung klar med en ny start til deres flagskibsserie. Galaxy S-serien får navneskifte.

Nyt årti og nyt navn til Galaxy S-serien. Sådan lyder de seneste rygter om de kommende topmodeller fra Samsung. I stedet for Galaxy S11 forlyder det, at den næste topmodel fra Samsung i stedet vil få navnet Galaxy S20. Det skriver 9to5Google.com.

Om navmet Galaxy S20 er valgt fordi, at vi nu er i 2020 eller hvad der ligger til grund for dette er uvist.

Rygterne stammer fra Twitter-brugeren Ice Universe. Og Ice Universe skrev helt præcist: ”Next year is 2020, and 20 is a new beginning”.

Bliver det officielle navn på den næste Samsung topmodel Galaxy S20 og ikke Galaxy S11, så er det spændende at se om der også sker store ændringer på telefonerne. Der har tidligere været rygter om, at i hvert fald Galaxy S11+-modellen ville få en radikal designændring.

Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Vælger Samsung denne navneændring differentierer de sig også lidt fra Apple, som i 2019 lancerede iPhone 11 og derfor ventes, at sende iPhone 12-serien på markedet i 2020. Her kan Samsung så i stedet have Galaxy S20-serien.

Huawei har tidligere gået fra P10 og Mate 10 til P20 og Mate 20, samt senere P30 og Mate 30. Dette har de gjort med stor succes. Både Mate 20 Pro og senest P30 Pro har vundet titlen, som ”Årets Mobil 2019” på MereMobil.dk.

Huawei P30 Pro er Årets Mobil 2019

Det ventes desuden, at Samsung vil lancere tre modeller i 2020. Disse skulle eftersigende få navnene Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra. Navnet på ”ultra-modellen” er det, som der sås mest tvivl om. Viser rygterne sig at holde stik, så betyder det altså også, at der i år ikke vil blive lanceret en ”e-model”.

Det er desuden vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer, samt Samsung på nuværende tidspunkt ikke har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Foruden Galaxy S11- eller Galaxy S20-serien, så ventes det også Samsung i starten af året vil offentliggøre endnu en ny foldbar smartphone. Det er uvist om navnet på denne bliver Galaxy Fold 2.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram