Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Flagskibet i den kommende Galaxy S11-serie kan vise sig, at få en radikal designændring, hvis de seneste rygter viser sig at holde stik.

Twitter-brugeren @OnLeaks har udsendt nogle billeder, der måske/måske ikke viser designet på Samsungs kommende Galaxy S11-serie. Eller mere specifikt Galaxy S11 og Galaxy S11e.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Der har ikke været noget om Galaxy S11+ og det er derfor uvist, hvordan den vil se ud. Men skal vi tro oplysninger, der stammer fra den normalt ganske pålidelige ”Ice Universe”, så kan vi forvente, at S11+ får en designændring, som gør den skiller sig ud fra mængden. Det skriver Mspoweruser.

Ice Universe mener også, at designet vil være noget anderledes på plus-modellen. Rygterne har svirret om en ”waterfall skærm” og kameraer under ”skærmen”. Men alt dette er der desværre ikke yderligere oplysninger om.

MereMobil.dk venter med spænding på, hvad Samsung har i ærmet. Men holder rygterne stik, så kan det da tyde på, at de bevarer førertrøjen på smartphone-markedet en rum tid endnu.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har de seneste mange år annonceret deres Galaxy S-serie i slut februar eller start marts, så det er spændende om det holder stik i 2020 også.

Hvad tror du, at Galaxy S11+ byder på? En radikal designændring eller forventer du, at den ligner Galaxy S11 eller Galaxy S11e? Skriv gerne hvad du tænker/forventer i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note10 i to nye farvevarianter, Aura Red og Aura Pink, på det amerikanske marked. Der er i skrivende stund ingen planer om, at disse farver bliver tilgængelige herhjemme.

Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram