Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

8

Flagskibet i den kommende Galaxy S11-serie kan vise sig, at få en radikal designændring, hvis de seneste rygter viser sig at holde stik.

Twitter-brugeren @OnLeaks har udsendt nogle billeder, der måske/måske ikke viser designet på Samsungs kommende Galaxy S11-serie. Eller mere specifikt Galaxy S11 og Galaxy S11e.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Der har ikke været noget om Galaxy S11+ og det er derfor uvist, hvordan den vil se ud. Men skal vi tro oplysninger, der stammer fra den normalt ganske pålidelige ”Ice Universe”, så kan vi forvente, at S11+ får en designændring, som gør den skiller sig ud fra mængden. Det skriver Mspoweruser.

Twitter

Ved at indlæse indholdet, godkender du samtidig Twitter’s Privacy Policy.
Læs mere

Vis tweet

Ice Universe mener også, at designet vil være noget anderledes på plus-modellen. Rygterne har svirret om en ”waterfall skærm” og kameraer under ”skærmen”. Men alt dette er der desværre ikke yderligere oplysninger om.

MereMobil.dk venter med spænding på, hvad Samsung har i ærmet. Men holder rygterne stik, så kan det da tyde på, at de bevarer førertrøjen på smartphone-markedet en rum tid endnu.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har de seneste mange år annonceret deres Galaxy S-serie i slut februar eller start marts, så det er spændende om det holder stik i 2020 også.

Hvad tror du, at Galaxy S11+ byder på? En radikal designændring eller forventer du, at den ligner Galaxy S11 eller Galaxy S11e? Skriv gerne hvad du tænker/forventer i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note10 i to nye farvevarianter, Aura Red og Aura Pink, på det amerikanske marked. Der er i skrivende stund ingen planer om, at disse farver bliver tilgængelige herhjemme.