Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Flagskibet i den kommende Galaxy S11-serie kan vise sig, at få en radikal designændring, hvis de seneste rygter viser sig at holde stik.

Twitter-brugeren @OnLeaks har udsendt nogle billeder, der måske/måske ikke viser designet på Samsungs kommende Galaxy S11-serie. Eller mere specifikt Galaxy S11 og Galaxy S11e.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Der har ikke været noget om Galaxy S11+ og det er derfor uvist, hvordan den vil se ud. Men skal vi tro oplysninger, der stammer fra den normalt ganske pålidelige ”Ice Universe”, så kan vi forvente, at S11+ får en designændring, som gør den skiller sig ud fra mængden. Det skriver Mspoweruser.

Ice Universe mener også, at designet vil være noget anderledes på plus-modellen. Rygterne har svirret om en ”waterfall skærm” og kameraer under ”skærmen”. Men alt dette er der desværre ikke yderligere oplysninger om.

MereMobil.dk venter med spænding på, hvad Samsung har i ærmet. Men holder rygterne stik, så kan det da tyde på, at de bevarer førertrøjen på smartphone-markedet en rum tid endnu.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har de seneste mange år annonceret deres Galaxy S-serie i slut februar eller start marts, så det er spændende om det holder stik i 2020 også.

Hvad tror du, at Galaxy S11+ byder på? En radikal designændring eller forventer du, at den ligner Galaxy S11 eller Galaxy S11e? Skriv gerne hvad du tænker/forventer i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note10 i to nye farvevarianter, Aura Red og Aura Pink, på det amerikanske marked. Der er i skrivende stund ingen planer om, at disse farver bliver tilgængelige herhjemme.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram