Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Flagskibet i den kommende Galaxy S11-serie kan vise sig, at få en radikal designændring, hvis de seneste rygter viser sig at holde stik.

Twitter-brugeren @OnLeaks har udsendt nogle billeder, der måske/måske ikke viser designet på Samsungs kommende Galaxy S11-serie. Eller mere specifikt Galaxy S11 og Galaxy S11e.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Der har ikke været noget om Galaxy S11+ og det er derfor uvist, hvordan den vil se ud. Men skal vi tro oplysninger, der stammer fra den normalt ganske pålidelige ”Ice Universe”, så kan vi forvente, at S11+ får en designændring, som gør den skiller sig ud fra mængden. Det skriver Mspoweruser.

Ice Universe mener også, at designet vil være noget anderledes på plus-modellen. Rygterne har svirret om en ”waterfall skærm” og kameraer under ”skærmen”. Men alt dette er der desværre ikke yderligere oplysninger om.

MereMobil.dk venter med spænding på, hvad Samsung har i ærmet. Men holder rygterne stik, så kan det da tyde på, at de bevarer førertrøjen på smartphone-markedet en rum tid endnu.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har de seneste mange år annonceret deres Galaxy S-serie i slut februar eller start marts, så det er spændende om det holder stik i 2020 også.

Hvad tror du, at Galaxy S11+ byder på? En radikal designændring eller forventer du, at den ligner Galaxy S11 eller Galaxy S11e? Skriv gerne hvad du tænker/forventer i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note10 i to nye farvevarianter, Aura Red og Aura Pink, på det amerikanske marked. Der er i skrivende stund ingen planer om, at disse farver bliver tilgængelige herhjemme.

Den nye Snapdragon kan blive dyrere at producere

RYGTE: Den kommende Snapdragon 8 Gen 4 kan ende med at blive noget dyrere at producere end tidligere.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er nok en stærk budgettelefon

Nord-telefonerne har altid givet meget værdi for pengene. Nu er OnePlus Nord 4 på vej og det tegner godt.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram