Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

8

Flagskibet i den kommende Galaxy S11-serie kan vise sig, at få en radikal designændring, hvis de seneste rygter viser sig at holde stik.

Twitter-brugeren @OnLeaks har udsendt nogle billeder, der måske/måske ikke viser designet på Samsungs kommende Galaxy S11-serie. Eller mere specifikt Galaxy S11 og Galaxy S11e.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Der har ikke været noget om Galaxy S11+ og det er derfor uvist, hvordan den vil se ud. Men skal vi tro oplysninger, der stammer fra den normalt ganske pålidelige ”Ice Universe”, så kan vi forvente, at S11+ får en designændring, som gør den skiller sig ud fra mængden. Det skriver Mspoweruser.

Ice Universe mener også, at designet vil være noget anderledes på plus-modellen. Rygterne har svirret om en ”waterfall skærm” og kameraer under ”skærmen”. Men alt dette er der desværre ikke yderligere oplysninger om.

MereMobil.dk venter med spænding på, hvad Samsung har i ærmet. Men holder rygterne stik, så kan det da tyde på, at de bevarer førertrøjen på smartphone-markedet en rum tid endnu.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har de seneste mange år annonceret deres Galaxy S-serie i slut februar eller start marts, så det er spændende om det holder stik i 2020 også.

Hvad tror du, at Galaxy S11+ byder på? En radikal designændring eller forventer du, at den ligner Galaxy S11 eller Galaxy S11e? Skriv gerne hvad du tænker/forventer i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy Note10 i to nye farvevarianter, Aura Red og Aura Pink, på det amerikanske marked. Der er i skrivende stund ingen planer om, at disse farver bliver tilgængelige herhjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer