Samsung Galaxy Note10 klar til amerikanerne i rød og pink

Samsung gør klar til julehandlen og udsender nu Galaxy Note10 i to nye farvevarianter på det amerikanske marked. Det ser dog ikke ud til, at de nye farver kommer på det danske marked.

Samsung Galaxy Note10 i Aura Red (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note10 i Aura Red (Foto: Samsung)

Julen står for døren og det gør julehandlen også. Derfor gør Samsung også klar til dette ved at ”genopfriske” modeller med nye farvevarianter. De to nye farver har dog været lanceret på andre markeder tidligere, men er altså nye på det amerikanske marked.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

Galaxy Note10 lanceres nu i to nye farvevarianter til amerikanerne – nemlig Aura Red og Aura Pink. Men også i denne omgang kommer de heller ikke til Danmark.

-”Vi har p.t. ikke nogen planer om at lancere de 2 nye farver i Danmark,” lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk

Amerikanerne kan dog glæde sig over, at de altså kan få de nye farver. De er i skrivende stund er de lanceret på det amerikanske marked eksklusivt via Samsungs officielle webshop. Her kan de købes enten uden om operatør eller med abonnement hos Verizon, AT&T, T-Mobile, Sprint og US Cellular. Det skriver GSMArena.com.

Det er kun Galaxy Note10, som er lanceret i de nye farvevarianter, mens Galaxy Note10+ altså endnu ikke er lanceret i de nye farver. Den er dog netop annonceret i en ny særlig Star Wars Edition, så også her er noget anderledes og nyt på vej til Samsung-fans. Det ventes dog også, at Galaxy Note10+ kommer i farverne Aura Red og Aura Pink.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Mere til historien

Det ventes, at Samsung vil lancere en ny generation af Galaxy Fold. Se nærmere på det, som måske bliver Galaxy Fold 2, her.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram