Samsung Galaxy Note10 klar til amerikanerne i rød og pink

0

Samsung gør klar til julehandlen og udsender nu Galaxy Note10 i to nye farvevarianter på det amerikanske marked. Det ser dog ikke ud til, at de nye farver kommer på det danske marked.

Samsung Galaxy Note10 i Aura Red (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note10 i Aura Red (Foto: Samsung)

Julen står for døren og det gør julehandlen også. Derfor gør Samsung også klar til dette ved at ”genopfriske” modeller med nye farvevarianter. De to nye farver har dog været lanceret på andre markeder tidligere, men er altså nye på det amerikanske marked.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

Galaxy Note10 lanceres nu i to nye farvevarianter til amerikanerne – nemlig Aura Red og Aura Pink. Men også i denne omgang kommer de heller ikke til Danmark.

-”Vi har p.t. ikke nogen planer om at lancere de 2 nye farver i Danmark,” lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk

Amerikanerne kan dog glæde sig over, at de altså kan få de nye farver. De er i skrivende stund er de lanceret på det amerikanske marked eksklusivt via Samsungs officielle webshop. Her kan de købes enten uden om operatør eller med abonnement hos Verizon, AT&T, T-Mobile, Sprint og US Cellular. Det skriver GSMArena.com.

  • Samsung Galaxy Note10 i Aura Pink (Foto: Samsung)
  • Samsung Galaxy Note10 i Aura Red (Foto: Samsung)

Det er kun Galaxy Note10, som er lanceret i de nye farvevarianter, mens Galaxy Note10+ altså endnu ikke er lanceret i de nye farver. Den er dog netop annonceret i en ny særlig Star Wars Edition, så også her er noget anderledes og nyt på vej til Samsung-fans. Det ventes dog også, at Galaxy Note10+ kommer i farverne Aura Red og Aura Pink.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Mere til historien

Det ventes, at Samsung vil lancere en ny generation af Galaxy Fold. Se nærmere på det, som måske bliver Galaxy Fold 2, her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer