Er dette Samsung Galaxy Fold 2?

0

Samsung har fremvist prototypen på en ny foldbar smartphone til SDC 2019, mon det er Galaxy Fold 2? Se billederne her.

Klaptelefonen, også kaldet clamshell, ser ud til at gøre comeback med den næste endnu unavngivne foldbare smartphone.

Samsung har netop fremvist prototypen på en ny foldbar smartphone ved SDC 2019. Det er endnu uvist, om den vil få navnet Galaxy Fold 2. Det skriver Android Central.

Galaxy Fold, som netop nu er i butikkerne, bliver forventeligt ikke en af de mest solgte smartphones i 2019. Alene prisen skræmmer mange væk, men dernæst er de foldbare smartphones endnu også mest for ”first-movers”.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Indtil nu har det også været tydeligt, at selvom der er noget rigtig spændende ved det foldbare format, så har producenterne også haft problemer i produktionen, hvilket blandt andet er set ved både Samsung og Huawei.

Det ventes, at den netop fremviste, og indtil videre unavngivne foldbare smartphone fra Samsung, kan blive billigere end Galaxy Fold. Formfaktoren på klaptelefonen gør, at det ventes at den, bliver billigere. Dernæst vil den formentlig også gøre flere mobilkøbere tænker tilbage på de gamle klaptelefoner, hvilket gør den måske kan vække noget nostalgisk i mobilkøberne.

Galaxy Fold er på nuværende tidspunkt den eneste foldbare smartphone, der kan købes på det danske marked. Den har en vejledende pris på 15.900 kroner uden abonnement og kan købes i farverne Space Silver og Cosmos Black.

Glemmes Galaxy Fold – Samsung har nye tanker

Mere til historien

Samsung benyttede også SDC 2019 til, at præsenterer Galaxy Home Mini, der er Samsungs bud på en smarthøjttaler.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer