Er dette Samsung Galaxy Fold 2?

Samsung har fremvist prototypen på en ny foldbar smartphone til SDC 2019, mon det er Galaxy Fold 2? Se billederne her.

Klaptelefonen, også kaldet clamshell, ser ud til at gøre comeback med den næste endnu unavngivne foldbare smartphone.

Samsung har netop fremvist prototypen på en ny foldbar smartphone ved SDC 2019. Det er endnu uvist, om den vil få navnet Galaxy Fold 2. Det skriver Android Central.

Galaxy Fold, som netop nu er i butikkerne, bliver forventeligt ikke en af de mest solgte smartphones i 2019. Alene prisen skræmmer mange væk, men dernæst er de foldbare smartphones endnu også mest for ”first-movers”.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Indtil nu har det også været tydeligt, at selvom der er noget rigtig spændende ved det foldbare format, så har producenterne også haft problemer i produktionen, hvilket blandt andet er set ved både Samsung og Huawei.

Det ventes, at den netop fremviste, og indtil videre unavngivne foldbare smartphone fra Samsung, kan blive billigere end Galaxy Fold. Formfaktoren på klaptelefonen gør, at det ventes at den, bliver billigere. Dernæst vil den formentlig også gøre flere mobilkøbere tænker tilbage på de gamle klaptelefoner, hvilket gør den måske kan vække noget nostalgisk i mobilkøberne.

Galaxy Fold er på nuværende tidspunkt den eneste foldbare smartphone, der kan købes på det danske marked. Den har en vejledende pris på 15.900 kroner uden abonnement og kan købes i farverne Space Silver og Cosmos Black.

Glemmes Galaxy Fold – Samsung har nye tanker

Mere til historien

Samsung benyttede også SDC 2019 til, at præsenterer Galaxy Home Mini, der er Samsungs bud på en smarthøjttaler.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram