Er dette Samsung Galaxy Fold 2?

Samsung har fremvist prototypen på en ny foldbar smartphone til SDC 2019, mon det er Galaxy Fold 2? Se billederne her.

Klaptelefonen, også kaldet clamshell, ser ud til at gøre comeback med den næste endnu unavngivne foldbare smartphone.

Samsung har netop fremvist prototypen på en ny foldbar smartphone ved SDC 2019. Det er endnu uvist, om den vil få navnet Galaxy Fold 2. Det skriver Android Central.

Galaxy Fold, som netop nu er i butikkerne, bliver forventeligt ikke en af de mest solgte smartphones i 2019. Alene prisen skræmmer mange væk, men dernæst er de foldbare smartphones endnu også mest for ”first-movers”.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Indtil nu har det også været tydeligt, at selvom der er noget rigtig spændende ved det foldbare format, så har producenterne også haft problemer i produktionen, hvilket blandt andet er set ved både Samsung og Huawei.

Det ventes, at den netop fremviste, og indtil videre unavngivne foldbare smartphone fra Samsung, kan blive billigere end Galaxy Fold. Formfaktoren på klaptelefonen gør, at det ventes at den, bliver billigere. Dernæst vil den formentlig også gøre flere mobilkøbere tænker tilbage på de gamle klaptelefoner, hvilket gør den måske kan vække noget nostalgisk i mobilkøberne.

Galaxy Fold er på nuværende tidspunkt den eneste foldbare smartphone, der kan købes på det danske marked. Den har en vejledende pris på 15.900 kroner uden abonnement og kan købes i farverne Space Silver og Cosmos Black.

Glemmes Galaxy Fold – Samsung har nye tanker

Mere til historien

Samsung benyttede også SDC 2019 til, at præsenterer Galaxy Home Mini, der er Samsungs bud på en smarthøjttaler.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram