Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

Udviklere har spottet interessante oplysninger i en beta af Samsungs kamera-applikation. Hvilket tyder på store nyheder på Galaxy S11.

Udviklere har set nærmere på Samsung kamera-applikation. Nærmere bestemt så er det i One UI 2.0 beta 4.

Her er der fundet flere tegn på store nyheder i kamera-delen, som sandsynligvis vil blive tilgængelig på Samsung Galaxy S11.

En af de største oplysninger er muligheden for 8K-videooptagelse. Disse oplysninger er ikke helt overraskende, da det siden annonceringen Exynos 990-processeren har været kendt som en mulighed.

Processoren giver ifølge XDA-developers nemlig mulighed for 4K-optagelse i 120 fps, eller 8K-optagelse i 30 fps.

Spændende farver til nye Samsung-modeller

For at lave en video-optagelse i 8K, så er der også et andet krav. Billede-sensoren skal have en opløsning på over 33.177.600 pixels, som er lidt over 33 megapixels.

I øjeblikket er hovedsensoren på 12 megapixels, hvilket leder over på en anden interessant detalje. Samsung har nemlig arbejdet på en 108-megapixelssensor, der længe har været officielt.

Vi har også tidligere skrevet om muligheden for en sensor på 108 megapixels i Samsung Galaxy S11.

Andre rygter

Selvom der stadig er lidt tid til lanceringen af Samsung Galaxy S11, så er rygterne begyndt at danne sig.

Tidligere har vi kunne berette om et nyt skærmformat på 20:9, hvilket ikke er set tidligere på Galaxy-serien. Det tyder også på at skærmen vil understøtte 120 Hz.

KAMERATEST: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+

På sikkerhedspunktet er der snak om 3D-ansigtsgenkendelse på Galaxy S11, ligesom vi kender det fra iPhone med Face ID. Hvis dette bliver aktuelt, så vil der være tale om en noget sikre løsning end den almindelige ansigtsgenkendelse på Android.

Mere til historien

Samsung Galaxy S11 ventes annonceret omkring februar 2020, muligvis sammen med det årlige Mobile World Congress, der afholdes i slutningen af februar måned.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram