Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

3

Udviklere har spottet interessante oplysninger i en beta af Samsungs kamera-applikation. Hvilket tyder på store nyheder på Galaxy S11.

Udviklere har set nærmere på Samsung kamera-applikation. Nærmere bestemt så er det i One UI 2.0 beta 4.

Her er der fundet flere tegn på store nyheder i kamera-delen, som sandsynligvis vil blive tilgængelig på Samsung Galaxy S11.

En af de største oplysninger er muligheden for 8K-videooptagelse. Disse oplysninger er ikke helt overraskende, da det siden annonceringen Exynos 990-processeren har været kendt som en mulighed.

Processoren giver ifølge XDA-developers nemlig mulighed for 4K-optagelse i 120 fps, eller 8K-optagelse i 30 fps.

Spændende farver til nye Samsung-modeller

For at lave en video-optagelse i 8K, så er der også et andet krav. Billede-sensoren skal have en opløsning på over 33.177.600 pixels, som er lidt over 33 megapixels.

I øjeblikket er hovedsensoren på 12 megapixels, hvilket leder over på en anden interessant detalje. Samsung har nemlig arbejdet på en 108-megapixelssensor, der længe har været officielt.

Vi har også tidligere skrevet om muligheden for en sensor på 108 megapixels i Samsung Galaxy S11.

Andre rygter

Selvom der stadig er lidt tid til lanceringen af Samsung Galaxy S11, så er rygterne begyndt at danne sig.

Tidligere har vi kunne berette om et nyt skærmformat på 20:9, hvilket ikke er set tidligere på Galaxy-serien. Det tyder også på at skærmen vil understøtte 120 Hz.

KAMERATEST: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+

På sikkerhedspunktet er der snak om 3D-ansigtsgenkendelse på Galaxy S11, ligesom vi kender det fra iPhone med Face ID. Hvis dette bliver aktuelt, så vil der være tale om en noget sikre løsning end den almindelige ansigtsgenkendelse på Android.

Mere til historien

Samsung Galaxy S11 ventes annonceret omkring februar 2020, muligvis sammen med det årlige Mobile World Congress, der afholdes i slutningen af februar måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer