Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

Udviklere har spottet interessante oplysninger i en beta af Samsungs kamera-applikation. Hvilket tyder på store nyheder på Galaxy S11.

Udviklere har set nærmere på Samsung kamera-applikation. Nærmere bestemt så er det i One UI 2.0 beta 4.

Her er der fundet flere tegn på store nyheder i kamera-delen, som sandsynligvis vil blive tilgængelig på Samsung Galaxy S11.

En af de største oplysninger er muligheden for 8K-videooptagelse. Disse oplysninger er ikke helt overraskende, da det siden annonceringen Exynos 990-processeren har været kendt som en mulighed.

Processoren giver ifølge XDA-developers nemlig mulighed for 4K-optagelse i 120 fps, eller 8K-optagelse i 30 fps.

Spændende farver til nye Samsung-modeller

For at lave en video-optagelse i 8K, så er der også et andet krav. Billede-sensoren skal have en opløsning på over 33.177.600 pixels, som er lidt over 33 megapixels.

I øjeblikket er hovedsensoren på 12 megapixels, hvilket leder over på en anden interessant detalje. Samsung har nemlig arbejdet på en 108-megapixelssensor, der længe har været officielt.

Vi har også tidligere skrevet om muligheden for en sensor på 108 megapixels i Samsung Galaxy S11.

Andre rygter

Selvom der stadig er lidt tid til lanceringen af Samsung Galaxy S11, så er rygterne begyndt at danne sig.

Tidligere har vi kunne berette om et nyt skærmformat på 20:9, hvilket ikke er set tidligere på Galaxy-serien. Det tyder også på at skærmen vil understøtte 120 Hz.

KAMERATEST: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+

På sikkerhedspunktet er der snak om 3D-ansigtsgenkendelse på Galaxy S11, ligesom vi kender det fra iPhone med Face ID. Hvis dette bliver aktuelt, så vil der være tale om en noget sikre løsning end den almindelige ansigtsgenkendelse på Android.

Mere til historien

Samsung Galaxy S11 ventes annonceret omkring februar 2020, muligvis sammen med det årlige Mobile World Congress, der afholdes i slutningen af februar måned.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram