Samsung Galaxy S11 – de første rygter

Der er længe til Samsung offentliggør Galaxy S11, men allerede nu er der informationer om den kommende topmodel. Nyt skærmformat rygtes.

Det er stadigvæk for tidligt til, at der er lækkede billeder og oplysninger om Samsung Galaxy S11. Men der er dog både rygter og spekulationer i gang om den kommende topmodel.

Samsung retter alvolig fejl i fingeraftrykslæseren

Rygterne har svirret om, at Samsung ville komme med et 5x periscope telefoto-kamera på Galaxy S11. Nu viser en HTML 5-browser test, at der angiveligt bliver tale om et nyt skærmformat på Galaxy S11. Det skriver GSMArena.com.

Den testede enhed har modelnavnet SM-G416U, hvilket forventes at være lig med en endnu ikke offentliggjort Galaxy S-model fra Samsung. Oplysningerne viser også, at denne enhed har Android 10 og et 20:9-skærmformat, hvilket er afsløret med opløsningen 384 x 854 pixels.

Samsung har på deres nuværende topmodeller, Galaxy S10 og Galaxy Note 10, skærmformatet 19:9, mens Galaxy A80 og A70 gør brug af 20:9 formatet. Det betyder også, at hvis Galaxy S11 kommer med 20:9 skærmformatet, så vil det ikke være den første telefon med det format.

Der er endnu noget tid til det forventes, at Samsung vil offentliggøre deres nye flagskib. Dette forventes at ske omkring februar 2020 – måske i forbindelse med Mobile World Congress 2020.

Samsung Exynos 990 Mobile Processor
Samsung Exynos 990 Mobile Processor (Foto: Samsung)

Samsung har netop offentliggjort deres Exynos 990 processor, hvilket bliver den første der understøtter 120 Hz mobilskærme. Men det er ikke alt: Processoren understøtter også håndtering af kamerateknologi på op til 108 megapixels. Exynos 990 processoren forventes at være i Galaxy S11.

120 Hz-mobilskærme på vej hos Samsung

Samsung bliver dog ikke først med 120 Hz-mobilskærme, da Asus ROG Phone 2 og Razer Phone 2 allerede i dag har 120 Hz. Det er også tilfældet for iPad Pro 2018.

Mere til historien

Mobile World Congress 2020 afholdes i Barcelona i dagene fra 24. til 27. februar 2020.

Læs også:
Samsung investerer 11 milliarder dollars i QD-skærme

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram