Samsung Galaxy S11 – de første rygter

Der er længe til Samsung offentliggør Galaxy S11, men allerede nu er der informationer om den kommende topmodel. Nyt skærmformat rygtes.

Det er stadigvæk for tidligt til, at der er lækkede billeder og oplysninger om Samsung Galaxy S11. Men der er dog både rygter og spekulationer i gang om den kommende topmodel.

Samsung retter alvolig fejl i fingeraftrykslæseren

Rygterne har svirret om, at Samsung ville komme med et 5x periscope telefoto-kamera på Galaxy S11. Nu viser en HTML 5-browser test, at der angiveligt bliver tale om et nyt skærmformat på Galaxy S11. Det skriver GSMArena.com.

Den testede enhed har modelnavnet SM-G416U, hvilket forventes at være lig med en endnu ikke offentliggjort Galaxy S-model fra Samsung. Oplysningerne viser også, at denne enhed har Android 10 og et 20:9-skærmformat, hvilket er afsløret med opløsningen 384 x 854 pixels.

Samsung har på deres nuværende topmodeller, Galaxy S10 og Galaxy Note 10, skærmformatet 19:9, mens Galaxy A80 og A70 gør brug af 20:9 formatet. Det betyder også, at hvis Galaxy S11 kommer med 20:9 skærmformatet, så vil det ikke være den første telefon med det format.

Der er endnu noget tid til det forventes, at Samsung vil offentliggøre deres nye flagskib. Dette forventes at ske omkring februar 2020 – måske i forbindelse med Mobile World Congress 2020.

Samsung Exynos 990 Mobile Processor
Samsung Exynos 990 Mobile Processor (Foto: Samsung)

Samsung har netop offentliggjort deres Exynos 990 processor, hvilket bliver den første der understøtter 120 Hz mobilskærme. Men det er ikke alt: Processoren understøtter også håndtering af kamerateknologi på op til 108 megapixels. Exynos 990 processoren forventes at være i Galaxy S11.

120 Hz-mobilskærme på vej hos Samsung

Samsung bliver dog ikke først med 120 Hz-mobilskærme, da Asus ROG Phone 2 og Razer Phone 2 allerede i dag har 120 Hz. Det er også tilfældet for iPad Pro 2018.

Mere til historien

Mobile World Congress 2020 afholdes i Barcelona i dagene fra 24. til 27. februar 2020.

Læs også:
Samsung investerer 11 milliarder dollars i QD-skærme

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram