Samsung retter alvolig fejl i fingeraftrykslæseren

Samsung er klar med en opdatering til Galaxy S10 og Note 10, hvor en kritisk fejl i fingeraftrykslæseren rettes.

Samsung Galaxy Note10+ i farven Aura Glow
Samsung Galaxy Note10+ i farven Aura Glow (Foto: MereMobil.dk)

Der har været en fejl i fingeraftrykslæseren på Samsung Galaxy S10 og i Galaxy Note 10-serien, hvilket har betydet, at telefonerne kunne låses op med fingeraftryk, der ikke var registeret i telefonen.

Samsung udsender derfor nu en opdatering, der retter fejlen i de berørte telefoner. Det skriver Mspoweruser.com.

120 Hz-mobilskærme på vej hos Samsung

Det var en bruger fra Storbritannien, som i sidste uge fandt denne sikkerhedsbrist på en Galaxy S10. Det var nemlig muligt at låse telefonen op med et fingeraftryk, som altså ikke var registreret på telefonen.

Samme fejl viste sig også på fingeraftrykslæseren i Galaxy S10+ og Galaxy Note 10. Derfor var problemet større end først antaget.

I første omgang mente Samsung også, at fejlen var forårsaget af skærmbeskyttelse, men det har altså vist sig ikke at være tilfældet.

Samsung anbefaler, at man fjerner alle de fingeraftryk, som man har registreret i enheden og registrerer dem igen, når telefonen er opdateret.

Samsung Galaxy S10 får fede funktioner

Har du ikke modtaget opdateringen på din enhed, så er det angiveligt kun et spørgsmål om tid før den er klar. Men tjek gerne din enhed manuelt.

Der skulle gerne være opdatering klar til alle enheder inden for 24 timer, hvis du ikke allerede har modtaget den, lover Samsung.

Mere til historien

Den seneste smartphone på det danske marked fra Samsung er den foldbare Galaxy Fold. Den havde dansk salgsstart den 18. oktober og har den højeste pris nogensinde på en smartphone på det danske marked. MereMobil.dk har endnu ikke modtaget et eksemplar til test, men det har Heine Jørgensen fra Ekstra Bladet og du kan se dommen over den her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
34 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram