Samsung retter alvolig fejl i fingeraftrykslæseren

25

Samsung er klar med en opdatering til Galaxy S10 og Note 10, hvor en kritisk fejl i fingeraftrykslæseren rettes.

Samsung Galaxy Note10+ i farven Aura Glow
Samsung Galaxy Note10+ i farven Aura Glow (Foto: MereMobil.dk)

Der har været en fejl i fingeraftrykslæseren på Samsung Galaxy S10 og i Galaxy Note 10-serien, hvilket har betydet, at telefonerne kunne låses op med fingeraftryk, der ikke var registeret i telefonen.

Samsung udsender derfor nu en opdatering, der retter fejlen i de berørte telefoner. Det skriver Mspoweruser.com.

120 Hz-mobilskærme på vej hos Samsung

Det var en bruger fra Storbritannien, som i sidste uge fandt denne sikkerhedsbrist på en Galaxy S10. Det var nemlig muligt at låse telefonen op med et fingeraftryk, som altså ikke var registreret på telefonen.

Samme fejl viste sig også på fingeraftrykslæseren i Galaxy S10+ og Galaxy Note 10. Derfor var problemet større end først antaget.

I første omgang mente Samsung også, at fejlen var forårsaget af skærmbeskyttelse, men det har altså vist sig ikke at være tilfældet.

Samsung anbefaler, at man fjerner alle de fingeraftryk, som man har registreret i enheden og registrerer dem igen, når telefonen er opdateret.

Samsung Galaxy S10 får fede funktioner

Har du ikke modtaget opdateringen på din enhed, så er det angiveligt kun et spørgsmål om tid før den er klar. Men tjek gerne din enhed manuelt.

Der skulle gerne være opdatering klar til alle enheder inden for 24 timer, hvis du ikke allerede har modtaget den, lover Samsung.

Mere til historien

Den seneste smartphone på det danske marked fra Samsung er den foldbare Galaxy Fold. Den havde dansk salgsstart den 18. oktober og har den højeste pris nogensinde på en smartphone på det danske marked. MereMobil.dk har endnu ikke modtaget et eksemplar til test, men det har Heine Jørgensen fra Ekstra Bladet og du kan se dommen over den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer