Samsung Galaxy S11 på vej med 108 megapixels kamera

46

KORT NYT: Det ventes, at Samsungs næste flagskib, Galaxy S11, vil være et kameramonster med 108 megapixels kamera.

For mange år siden herskede der en megapixels-krig hos mobilproducenterne. Det gik op i at lancere telefoner med flest mulige megapixels. Hvilket i 2012 sås på Nokia 808 PureView, der kom med 41 megapixels. Nokia var ikke ene om de mange pixels, men pludselig stoppede pixelræset og det hed sig, at det ikke handlede om pixels, men optikken i telefonen.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Nu ser det imidlertid ud til, at pixelræset er i gang igen. Producenterne er klar med triple- og quad-kameraer og Nokia (HMD Global) har endda forsøgt sig med et pentakamera. Og antallet af pixels stiger også.

De seneste rygter går også på, at Samsung Galaxy S11 måske kommer med hele 108 megapixels kamera. Ifølge Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S11 kommer måske med to ToF-sensorer

Det er dog ikke utænkeligt, hvis Samsung Galaxy S11 skulle komme med 108 megapixels kamera. Xiaomi har netop sendt Mi Note 10 på markedet med 108 megapixels kamera. Det skriver Android Central. Og Samsung lancerede også tilbage i august deres sensor Isocell Bright HMX 108 megapixels.

Det forventes også, at Samsung komme med 120 Hz mobilskærme. Men indtil videre er det uvist, hvornår og præcis hvad Galaxy S11’erne kommer med af specifikationer.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Tror du, at 2020 bliver året, hvor en række smartphones kommer med 120 Hz mobilskærme? Det rygtes også, at iPhone i 2020 vil få 120 Hz skærm.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
46 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer