Samsung Galaxy S11 på vej med 108 megapixels kamera

KORT NYT: Det ventes, at Samsungs næste flagskib, Galaxy S11, vil være et kameramonster med 108 megapixels kamera.

For mange år siden herskede der en megapixels-krig hos mobilproducenterne. Det gik op i at lancere telefoner med flest mulige megapixels. Hvilket i 2012 sås på Nokia 808 PureView, der kom med 41 megapixels. Nokia var ikke ene om de mange pixels, men pludselig stoppede pixelræset og det hed sig, at det ikke handlede om pixels, men optikken i telefonen.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Nu ser det imidlertid ud til, at pixelræset er i gang igen. Producenterne er klar med triple- og quad-kameraer og Nokia (HMD Global) har endda forsøgt sig med et pentakamera. Og antallet af pixels stiger også.

De seneste rygter går også på, at Samsung Galaxy S11 måske kommer med hele 108 megapixels kamera. Ifølge Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S11 kommer måske med to ToF-sensorer

Det er dog ikke utænkeligt, hvis Samsung Galaxy S11 skulle komme med 108 megapixels kamera. Xiaomi har netop sendt Mi Note 10 på markedet med 108 megapixels kamera. Det skriver Android Central. Og Samsung lancerede også tilbage i august deres sensor Isocell Bright HMX 108 megapixels.

Det forventes også, at Samsung komme med 120 Hz mobilskærme. Men indtil videre er det uvist, hvornår og præcis hvad Galaxy S11’erne kommer med af specifikationer.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Tror du, at 2020 bliver året, hvor en række smartphones kommer med 120 Hz mobilskærme? Det rygtes også, at iPhone i 2020 vil få 120 Hz skærm.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
50 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram