Samsung Galaxy S11 på vej med 108 megapixels kamera

KORT NYT: Det ventes, at Samsungs næste flagskib, Galaxy S11, vil være et kameramonster med 108 megapixels kamera.

For mange år siden herskede der en megapixels-krig hos mobilproducenterne. Det gik op i at lancere telefoner med flest mulige megapixels. Hvilket i 2012 sås på Nokia 808 PureView, der kom med 41 megapixels. Nokia var ikke ene om de mange pixels, men pludselig stoppede pixelræset og det hed sig, at det ikke handlede om pixels, men optikken i telefonen.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Nu ser det imidlertid ud til, at pixelræset er i gang igen. Producenterne er klar med triple- og quad-kameraer og Nokia (HMD Global) har endda forsøgt sig med et pentakamera. Og antallet af pixels stiger også.

De seneste rygter går også på, at Samsung Galaxy S11 måske kommer med hele 108 megapixels kamera. Ifølge Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S11 kommer måske med to ToF-sensorer

Det er dog ikke utænkeligt, hvis Samsung Galaxy S11 skulle komme med 108 megapixels kamera. Xiaomi har netop sendt Mi Note 10 på markedet med 108 megapixels kamera. Det skriver Android Central. Og Samsung lancerede også tilbage i august deres sensor Isocell Bright HMX 108 megapixels.

Det forventes også, at Samsung komme med 120 Hz mobilskærme. Men indtil videre er det uvist, hvornår og præcis hvad Galaxy S11'erne kommer med af specifikationer.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Tror du, at 2020 bliver året, hvor en række smartphones kommer med 120 Hz mobilskærme? Det rygtes også, at iPhone i 2020 vil få 120 Hz skærm.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
50 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram