Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har bekræftet navnet Galaxy S10 Lite, så det er formentlig kun et spørgsmål om tid før telefonen også annonceres.

Der har været en del rygter om en Galaxy S10 Lite eller S10 mini de sidste mange år. Men nu er Galaxy S10 Lite officiel. Samsung har nemlig afsløret navnet – endnu ikke produktet.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Telefonen er godkendt ved FCC med modelnummer SMG770F. Et modelnummer som også matcher tidligere rygter på Galaxy S10 Lite. Det skriver Android Authority.

Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)
Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)

De lækkede specifikationer er en Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 6.7 tommer FHD+ skærm og et batteri på mellem 4.370-4.500 mAh.

Samsung Galaxy Note10 klar til amerikanerne i rød og pink

Det ser også ud til, at Galaxy S10 Lite kommer med triple kamera, hvor den primære sensor vil have 48 megapixels.

Ifølge SamMobile, så kommer Galaxy S10 Lite med de samme specifikationer som telefonen Galaxy A91. Derfor kan der være tale om samme telefon, der vil blive navngivet forskelligt alt efter hvilket marked der er tale om.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

At den er godkendt ved FCC tyder også på, at en lancering forventes at være i nærmeste fremtid. Det er uvist om den vil blive annonceret inden årets udgang eller i starten af 2020.

Mere til historien

Samsung har også annonceret, at de er på vej med en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note10+ på udvalgte markeder, hvor Danmark er blandt. Du kan læse mere om den særlige Star Wars Edition her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram