Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har bekræftet navnet Galaxy S10 Lite, så det er formentlig kun et spørgsmål om tid før telefonen også annonceres.

Der har været en del rygter om en Galaxy S10 Lite eller S10 mini de sidste mange år. Men nu er Galaxy S10 Lite officiel. Samsung har nemlig afsløret navnet – endnu ikke produktet.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Telefonen er godkendt ved FCC med modelnummer SMG770F. Et modelnummer som også matcher tidligere rygter på Galaxy S10 Lite. Det skriver Android Authority.

Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)
Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)

De lækkede specifikationer er en Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 6.7 tommer FHD+ skærm og et batteri på mellem 4.370-4.500 mAh.

Samsung Galaxy Note10 klar til amerikanerne i rød og pink

Det ser også ud til, at Galaxy S10 Lite kommer med triple kamera, hvor den primære sensor vil have 48 megapixels.

Ifølge SamMobile, så kommer Galaxy S10 Lite med de samme specifikationer som telefonen Galaxy A91. Derfor kan der være tale om samme telefon, der vil blive navngivet forskelligt alt efter hvilket marked der er tale om.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

At den er godkendt ved FCC tyder også på, at en lancering forventes at være i nærmeste fremtid. Det er uvist om den vil blive annonceret inden årets udgang eller i starten af 2020.

Mere til historien

Samsung har også annonceret, at de er på vej med en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note10+ på udvalgte markeder, hvor Danmark er blandt. Du kan læse mere om den særlige Star Wars Edition her.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram