Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

0

Samsung har bekræftet navnet Galaxy S10 Lite, så det er formentlig kun et spørgsmål om tid før telefonen også annonceres.

Der har været en del rygter om en Galaxy S10 Lite eller S10 mini de sidste mange år. Men nu er Galaxy S10 Lite officiel. Samsung har nemlig afsløret navnet – endnu ikke produktet.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Telefonen er godkendt ved FCC med modelnummer SMG770F. Et modelnummer som også matcher tidligere rygter på Galaxy S10 Lite. Det skriver Android Authority.

Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)
Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)

De lækkede specifikationer er en Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 6.7 tommer FHD+ skærm og et batteri på mellem 4.370-4.500 mAh.

Samsung Galaxy Note10 klar til amerikanerne i rød og pink

Det ser også ud til, at Galaxy S10 Lite kommer med triple kamera, hvor den primære sensor vil have 48 megapixels.

Ifølge SamMobile, så kommer Galaxy S10 Lite med de samme specifikationer som telefonen Galaxy A91. Derfor kan der være tale om samme telefon, der vil blive navngivet forskelligt alt efter hvilket marked der er tale om.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

At den er godkendt ved FCC tyder også på, at en lancering forventes at være i nærmeste fremtid. Det er uvist om den vil blive annonceret inden årets udgang eller i starten af 2020.

Mere til historien

Samsung har også annonceret, at de er på vej med en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note10+ på udvalgte markeder, hvor Danmark er blandt. Du kan læse mere om den særlige Star Wars Edition her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer