Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Samsung har bekræftet navnet Galaxy S10 Lite, så det er formentlig kun et spørgsmål om tid før telefonen også annonceres.

Der har været en del rygter om en Galaxy S10 Lite eller S10 mini de sidste mange år. Men nu er Galaxy S10 Lite officiel. Samsung har nemlig afsløret navnet – endnu ikke produktet.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Telefonen er godkendt ved FCC med modelnummer SMG770F. Et modelnummer som også matcher tidligere rygter på Galaxy S10 Lite. Det skriver Android Authority.

Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)
Samsung Galaxy S10 Lite godkendt ved FCC (Kilde Android Authority)

De lækkede specifikationer er en Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 6.7 tommer FHD+ skærm og et batteri på mellem 4.370-4.500 mAh.

Samsung Galaxy Note10 klar til amerikanerne i rød og pink

Det ser også ud til, at Galaxy S10 Lite kommer med triple kamera, hvor den primære sensor vil have 48 megapixels.

Ifølge SamMobile, så kommer Galaxy S10 Lite med de samme specifikationer som telefonen Galaxy A91. Derfor kan der være tale om samme telefon, der vil blive navngivet forskelligt alt efter hvilket marked der er tale om.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

At den er godkendt ved FCC tyder også på, at en lancering forventes at være i nærmeste fremtid. Det er uvist om den vil blive annonceret inden årets udgang eller i starten af 2020.

Mere til historien

Samsung har også annonceret, at de er på vej med en særlig Star Wars Edition af Galaxy Note10+ på udvalgte markeder, hvor Danmark er blandt. Du kan læse mere om den særlige Star Wars Edition her.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram