Kom tæt på Samsung Galaxy S20 Ultra

0

VIDEO: Oplev 108 megapixels-kameraet, 100x zoom, 120 Hz skærmen og Single Take. Se min videotest af Samsung Galaxy S20 Ultra.

Se min videoanmeldelse af Samsung Galaxy S20 Ultra.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, der giver dig mulighed for at sammenligne over 100 priser på mobilabonnementer %%%% på 1 minut. 

Galaxy S20 Ultra er en stor værktøjskasse med det helt rigtige udstyr til næsten enhver situation du måtte stå i. Du er klar til 5G og Wi-Fi 6. Du har en stor lækker skærm og lang batteritid. Hvad mangler du så? Naturligvis kameraet.

Kameraet på 108 megapixels er den helt store ting på Galaxy S20 Ultra. Faktisk så stor at objektiverne rager rigtigt meget ud på bagsiden – så meget af telefonen vipper på bordet.

BAGGRUND: Dette skal du vide om 5G på Galaxy S20-serien

Præstationen fra kameraet er temmelig vild, men teknologien har også sine begrænsninger. I min videoanmeldelse af Galaxy S20 Ultra kommer du tæt på kameraet hvor jeg viser eksempler på hvad 108 megapixels kan bruges til. Se også de vilde zoom-funktioner og så giver jeg et bud på hvordan 8K-video kan anvendes i praksis.

108 megapixels er ikke aktiveret hele tiden. Som standard er opløsningen på billederne 12 megapixels. 108 megapixels slår du vil, når situationen egner sig til det.

Lækker skærm og batteritid

Skærmen er også værd at tale om. 120 Hz opdateringshastighed (refresh-rate) kan aktiveres, hvorefter grafikken bliver dobbelt så flydende som du er vandt til fra andre telefoner. Selvom 120 Hz bruger mere strøm end standardindstillingen på 60 Hz, så har jeg stadig kunne bruge telefonen en hel dag fra tidlig morgen til sen aften uden sjatopladning. Kører du på 60 Hz bliver batteritiden endnu bedre.

PODCAST: Kom tæt på 120 Hz-skærmteknologien

Udover den kluntede størrelse er fingeraftrykslæseren mit største problem. Den fungerer ikke særligt godt. I hvert fald ikke med mine fingre. Jeg vil anbefale, at du prøver fingeraftrykslæseren i en forretning inden du køber telefonen. Så kan du samtidigt få en fornemmelse af om Galaxy S20 Ultra er for stor til dine hænder og lommer.

I Danmark kommer Samsung Galaxy S20 Ultra i en konfiguration med 12 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den findes også i en version med 16 GB RAM og 512 GB lagerplads, men i Danmark satser Samsung på 12 GB-versionen.

Vil du have 16 GB RAM-udgaven kan den findes via Pricerunner til cirka 13.350 kroner. Den almindelige version koster omkring 10.500 kroner.

Samsung Galaxy S20 Ultra kan købes i Danmark fra den 13. marts 2020.

Du kan få mange flere detaljer ved at læse min anmeldelse af Samsung Galaxy S20 Ultra. Min vurdering er, at Galaxy S20 Ultra fortjener 5 ud af 6 stjerner.

OVERBLIK: Så længe vil Samsung opdatere Galaxy S20-serien

Mere til historien

Samsung Galaxy S20-serien er den første smartphones med en certificering af USB-kabelopladning fra USB Implementers Forum (USB-IF). Læs mere om betydningen af certificeringen her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer