Forventede salgstal for Samsung Galaxy Z Flip

0

KORT NYT: Samsung har endnu ikke offentliggjort Galaxy Z Flip eller Z Flip, men allerede nu er de forventede salgstal for den nye foldbare telefon klar.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip (Læk / Samsung)

Samsung forventer at sælge omkring 2,5 millioner eksemplarer af Galaxy Z Flip, der er den nye foldbare smartphone fra producenten, som vil blive afsløret senere i aften ved Samsung Unpacked (11. februar 2020). Det oplyser det koreanske media Korea Herald.

Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

Dermed estimeres, at salget af Galaxy Z Flip bliver markant højere end det, som Galaxy Fold formåede at sælge i 2019. Det ventes, at der er solgt mellem 400.000 og 500.000 eksemplarer af Galaxy Fold. Det skriver GSMArena.com.

Der blev i december 2019 meldt ud, at Galaxy Fold havde solgt over 1 millioner eksemplarer. Dette blev dog trukket tilbage, hvor mellem 400.000 og 500.000 solgte eksemplarer efterfølgende blev nævnt.

De første 500.000 eksemplarer af Galaxy Z Flip skulle angiveligt være produceret og klar til salg.

Køb tilbehøret til Samsung Galaxy S20’erne allerede nu

Er du klar på de foldbare smartphones eller vil du vente og se den nye kategori an lidt endnu? Skriv gerne dine tanker om de foldbare telefoner i kommentarfeltet herunder.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung er også på vej med Galaxy S20-serien, der vil blive afsløret ved samme Unpacked event, som Galaxy Z Flip. Du kan se den seneste lækkede video af Galaxy S20-serien her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer