Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

Den første officielle teaser-reklame for den kommende Samsung Galaxy Z Flip bev fremvist i en reklameblok under Oscar showet. Se reklamen her.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip (Læk / Samsung)

Samsung har endnu ikke afsløret produktet for offentligheden, men alligevel valgte Samsung at benytte det stort anlagte Oscar show til, at fremvise den første reklame for Galaxy Z Flip.

Lækket video viser Samsung Galaxy Z Flip

To dage før Samsung ventes at afsløre Galaxy Z Flip, der er deres seneste bud på en foldbar smartphone, blev den altså fremvist på en officiel reklame. Det skriver Android Authority.

Reklamen afslører ikke navnet på telefonen, men i reklamen ses enheden, der er en såkaldt "clamshell-model" - eller klaptelefon, om du vil. Navnet er på rygtebørsen indtil videre Galaxy Z Flip. Lets Go Digital mener dog, at Galaxy-navnet forsvinder fra den foldbare telefon og at den blot vil hedde Samsung Z Flip.

Videoen er lagt på YouTube og kan ses herunder.

Samsungs reklames for Galaxy Z Flip

Titlen for den nye foldbare telefon fra Samsung er ”Change the shape of the future”.

Her er Samsung Galaxy Z Flip – alt du skal vide

Videoen fremviser telefonen og hvordan den ser ud - både når den er klappet samme og når den er åben.

Reklamen viser desuden den lille ”ekstra” skærm, der ses når Galaxy Z Flip er lukket. Denne kan bruges til notifikationer.

I reklamen ses en lille ”disclaimer” i bunden, hvor der står: ”Bemærk en lille fold i midten af hovedskærmen, hvilket er en naturlig karakteristisk af skærmen,” lyder beskeden fra Samsung.

På forhånd forsøger Samsung altså at afværge klager over synlige folder på Galaxy Z Flip.

Reklamen afslører også, at tirsdag den 11. februar 2020 er dagen, hvor Samsung afholder Unpacked event. Det ventes altså at vi her bliver klogere på alt om den nye foldbare telefon fra Samsung.

Samsung Galaxy S20-serien – de første priser

MereMobil.dk dækker Samsungs Unpacked event og holder dig opdateret på alle nyhederne fra verdens største mobilproducent.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se prisen på Samsung Galaxy Z Flip %%%%

Mere til historien

Foruden Galaxy Z Flip forventes det også, at Samsung afslører Galaxy S20, Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra. Du kan allerede nu købe forskelligt tilbehør til de kommende produkter.

Læs også:
Samsung Galaxy S20 kommer i et væld af farver

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
63 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram