Samsung fremviste Galaxy Z Flip i en reklame ved Oscar

63

Den første officielle teaser-reklame for den kommende Samsung Galaxy Z Flip bev fremvist i en reklameblok under Oscar showet. Se reklamen her.

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip (Læk / Samsung)

Samsung har endnu ikke afsløret produktet for offentligheden, men alligevel valgte Samsung at benytte det stort anlagte Oscar show til, at fremvise den første reklame for Galaxy Z Flip.

Lækket video viser Samsung Galaxy Z Flip

To dage før Samsung ventes at afsløre Galaxy Z Flip, der er deres seneste bud på en foldbar smartphone, blev den altså fremvist på en officiel reklame. Det skriver Android Authority.

Reklamen afslører ikke navnet på telefonen, men i reklamen ses enheden, der er en såkaldt “clamshell-model” – eller klaptelefon, om du vil. Navnet er på rygtebørsen indtil videre Galaxy Z Flip. Lets Go Digital mener dog, at Galaxy-navnet forsvinder fra den foldbare telefon og at den blot vil hedde Samsung Z Flip.

Videoen er lagt på YouTube og kan ses herunder.

Samsungs reklames for Galaxy Z Flip

Titlen for den nye foldbare telefon fra Samsung er ”Change the shape of the future”.

Her er Samsung Galaxy Z Flip – alt du skal vide

Videoen fremviser telefonen og hvordan den ser ud – både når den er klappet samme og når den er åben.

Reklamen viser desuden den lille ”ekstra” skærm, der ses når Galaxy Z Flip er lukket. Denne kan bruges til notifikationer.

I reklamen ses en lille ”disclaimer” i bunden, hvor der står: ”Bemærk en lille fold i midten af hovedskærmen, hvilket er en naturlig karakteristisk af skærmen,” lyder beskeden fra Samsung.

På forhånd forsøger Samsung altså at afværge klager over synlige folder på Galaxy Z Flip.

Reklamen afslører også, at tirsdag den 11. februar 2020 er dagen, hvor Samsung afholder Unpacked event. Det ventes altså at vi her bliver klogere på alt om den nye foldbare telefon fra Samsung.

Samsung Galaxy S20-serien – de første priser

MereMobil.dk dækker Samsungs Unpacked event og holder dig opdateret på alle nyhederne fra verdens største mobilproducent.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Foruden Galaxy Z Flip forventes det også, at Samsung afslører Galaxy S20, Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra. Du kan allerede nu købe forskelligt tilbehør til de kommende produkter.

Læs også:
Samsung Galaxy S20 kommer i et væld af farver

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
63 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer