Samsung Galaxy S20 kommer i et væld af farver

RYGTE: Nye og mere officielle billeder er lækket af det, som ventes at være Samsung Galaxy S20. Vi kan måske se frem til en farverig Galaxy S20.

Der er mindre end en måned til Samsung vil offentliggøre Galaxy S20-serien. Det kan også mærkes på rygtebørsen, hvor der florerer en masse oplysninger, billeder, specifikationer og andet om de kommende produkter.

Samsung Galaxy S20-serien – alle specifikationerne er lækket

Nu er der lækket billeder fra WinFuture, som ser ret officielle ud. Hvis billederne viser sig at holde stik, med det der bliver annonceret, så kan vi forvente en ret farverig telefon. Det ser i hvert fald ud til, at den vil blive tilgængelig i et væld af farver.

WinFuture har lækket billeder, som viser Galaxy S20 i Cosmic Grey, Cloud Blue og Cloud Pink. Derudover er den også lækket i en grå og sort variant.

Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra ses også i farverne Cosmic Grey og Cosmic Black. Se billederne i galleriet herunder.

Der er også oplysninger ude, der angiveligt afslører prisen. Om det ender med at være den endelige pris, er uvist, men det er absolut et spændende og realistisk bud.

Samsung Galaxy S20-serien – de første priser

Samsung afholder event tirsdag den 11. februar 2020, hvor de vil offentliggøre den nye Galaxy S20-serie. MereMobil.dk dækker eventen.

Mere til historien

Samsung er altså klar til at annoncere deres nyeste flagskibe om mindre end en måned. I 2019 stemte I læsere Galaxy Note10+ ind på andenpladsen, som "Årets Mobil 2019", hvor sejren dog gik til Huawei P30 Pro. Det ventes, at Galaxy S20-serien bliver synlig på listen for 2020, når vi når så langt.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram