Køb tilbehøret til Samsung Galaxy S20’erne allerede nu

0

Der er nogle uger til endnu inden Samsung afslører Galaxy S20-modellerne, men du kan købe tilbehøret allerede nu til de kommende flagskibe.

Samsung har sendt invitationerne ud til deres Unpacked-event, tirsdag den 11. februar 2020, hvor Samsung vil afsløre Galaxy S20, Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra, samt formentlig også deres nye foldbare klaptelefon.

Her er Samsung Galaxy Z Flip – alt du skal vide

Mobilcovers.dk er klar med tilbehøret til Samsung Galaxy S20-serien (Foto: MereMobil.dk)
Mobilcovers.dk er klar med tilbehøret til Samsung Galaxy S20-serien (Foto: MereMobil.dk)

Ved du allerede nu, at du skal have en af de kommende modeller fra Galaxy S20-serien, så kan du købe tilbehøret på forhånd.

Webshops som Mobilcovers.dk og Mytrendyphone.dk har nemlig allerede en tilbehør og covers til Galaxy S20, Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 Ultra.

Så du kan altså allerede nu købe covers, beskyttelsesglas og meget andet til Samsungs kommende flagskib.

Om og hvor Mobilcovers.dk, Mytrendyphone.dk og andre forhandlere får oplysningerne fra før lanceringen er uvist. Men det er helt normalt, at producenterne af tilbehør er klar før produkterne er offentliggjort. Det er også helt normalt, at tilbehøret passer.

Det er heller ikke noget nyt, at diverse webshops sælger tilbehør før lanceringerne af telefonerne.

-”Hver gang der kommer en ny telefon, så har vi tilbehøret tilgængeligt før præsentationen. Vi sidder med cover-produkterne fysisk i hånden, når de oprettes i webshoppen – de findes altså fysisk. I de syv år vores virksomhed har eksisteret, har jeg stort set aldrig prøvet, at covers ikke passede på telefonen, når den så endelig kom,” udtalte Mads Maul Jensby, indehaver og bestyrelsesformand i Mobilcovers.dk til MereMobil.dk, i januar 2019.

Tilbehørsbutikker sladrer om nye topmodeller

Mytrendyphones.dk er klar med tilbehøret til Samsung Galaxy S20-serien (Foto: MereMobil.dk)
Mytrendyphones.dk er klar med tilbehøret til Samsung Galaxy S20-serien
(Foto: MereMobil.dk)

Da Apple lancerede iPhone 7 havde PanzerGlass også beskyttelsesglas klar til telefonen, men da navnet ikke var offentliggjort valgte de, at skrive ”The new iPhone” på pakken. Dermed undgik de en masse forkert emballage, hvis navnet blev et andet. 

’iPhone 7’ kan allerede beskyttes

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret på Samsungs lancering i februar måned. Rygterne svirrer om salgsstart den 6. marts 2020.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Vi har tidligere lavet en guide, der viser nogle smarte holdere til smartphones og tablets.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer