Samsung Galaxy S20 – salgsstart primo marts?

KORT NYT: Rygterne svirrer om den kommende flagskibsserie Galaxy S20 fra Samsung. Det forlyder, at salgsstarten allerede vil være i starten af marts.

Samsung Galaxy S20 afsløret i nye spændende farver (Kilde: WinFuture)
Samsung Galaxy S20 afsløret i nye spændende farver (Kilde: WinFuture)

Galaxy S20-serien fra Samsung kan allerede komme til salg fredag den 6. marts 2020. Sådan forlyder de seneste rygter om den kommende flagskibsserie fra Samsung. Det skriver Pocketnow.com.

Samsung Galaxy S20 kommer i et væld af farver

Det er modellerne Galaxy S20, Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra, der kan lande i butikkerne den første fredag i marts. Om datoen er gældende for alle lande eller der vil være forskellige salgsstartsdatoer er uvist.

Max Weinbach, fra XDA-Developer, har stået bag en række rygter og lækkede oplysninger om Galaxy S20-serien. Han har også været ude med en melding om, at Galaxy S20 Ultra får en pris på 1.300 dollars.

Samsung Galaxy S20-serien – de første priser

Det forlyder desuden, at Galaxy S20-serien vil være IP68-certificeret.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de kommende smartphone-modeller. Derimod har de indkaldt verdenspressen til event tirsdag den 11. februar 2020, hvor vi vil få afsløret den nye Galaxy S20-serie.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om de kommende Samsung produkter.

Mere til historien

Foruden Galaxy S20-telefonerne ventes det også, at Samsung lancerer en ny generation af Galaxy Buds+, der får en pris på 149,99 dollars. Disse skulle have dobbelt så lang batteritid, som den første generation af Galaxy Buds, samt have Active Noise Isolation og ikke kun Active Noise Cancellation.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram