Samsung: 1 millioner Galaxy Fold-enheder er solgt

72

Efter flere udskydelser kom Galaxy Fold endelig på markedet i september. Siden har salget rundet 1 million enheder.

Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Fold har haft en hård start på markedet.

Først blev den annonceret i februar, hvilket var samtidig med Galaxy S10-serien. Den nåede også næste i handlen inden den på grund af nogle problemer, som flere anmeldere oplevede, blev nødt til at vente til der var styr på dette. Derfor blev salgsstarten udskudt.

Den endelige salgsstart blev i september. Siden da er det gået fornuftigt og Samsung oplyser nu også, at der allerede er solgt mere end én million enheder af Galaxy Fold. Det oplyser Samsung Electronics’ President Young Sohn, ifølge Pocketnow.

KORREKTION: Efter denne artikel er offentliggjort så har Samsungs PR-afdeling trukket i land på salgstallene. Læs: Tvivl om Galaxy Fold-salgstal

I forhold til den omtale og hype, som der har været om Galaxy Fold synes én million solgte enheder måske ikke af meget, men i forhold til at der er tale om et niche-produkt og til en rigtig høj pris, så er det rigtigt flotte salgstal. Der er også mange, der gerne vil se de foldbare smartphones an inden de anskaffer sig disse.

Med det flotte salg på tre måneder, så ser det også ud til, at fremtiden måske er lys for de foldbare smartphones. Det kan dermed også komme de øvrige producenter til gode. I starten af 2020 er der salgsstart på Motorola Razr, som er Motorolas bud på en ”foldbar” smartphone. Den er opkaldt efter den ikoniske klaptelefon Razr.

Første indtryk: Motorola Razr er en innovativ klaptelefon

Samsung har store forventninger til deres foldbare smartphones og forventer i 2020, at sælge 6 millioner foldbare enheder. Netop nu florerer rygterne også om efterfølgeren til Galaxy Fold.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Galaxy Fold laandede i handlen herhjemme i midten af oktober. Den har en vejledende pris på 15.900 kroner uden abonnement.

Mere til historien

I februar meldte John G. her fra MereMobil.dk ud, at det var alt for tidligt, at hoppe med på vognen med de foldbare smartphones. Hans anbefaling var kort og godt spring første generation over. Derfor kan året 2020 også være der, hvor de foldbare smartphones slår igennem for alvor.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
72 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer