Samsung: 1 millioner Galaxy Fold-enheder er solgt

Efter flere udskydelser kom Galaxy Fold endelig på markedet i september. Siden har salget rundet 1 million enheder.

Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Fold har haft en hård start på markedet.

Først blev den annonceret i februar, hvilket var samtidig med Galaxy S10-serien. Den nåede også næste i handlen inden den på grund af nogle problemer, som flere anmeldere oplevede, blev nødt til at vente til der var styr på dette. Derfor blev salgsstarten udskudt.

Den endelige salgsstart blev i september. Siden da er det gået fornuftigt og Samsung oplyser nu også, at der allerede er solgt mere end én million enheder af Galaxy Fold. Det oplyser Samsung Electronics' President Young Sohn, ifølge Pocketnow.

KORREKTION: Efter denne artikel er offentliggjort så har Samsungs PR-afdeling trukket i land på salgstallene. Læs: Tvivl om Galaxy Fold-salgstal

I forhold til den omtale og hype, som der har været om Galaxy Fold synes én million solgte enheder måske ikke af meget, men i forhold til at der er tale om et niche-produkt og til en rigtig høj pris, så er det rigtigt flotte salgstal. Der er også mange, der gerne vil se de foldbare smartphones an inden de anskaffer sig disse.

Med det flotte salg på tre måneder, så ser det også ud til, at fremtiden måske er lys for de foldbare smartphones. Det kan dermed også komme de øvrige producenter til gode. I starten af 2020 er der salgsstart på Motorola Razr, som er Motorolas bud på en ”foldbar” smartphone. Den er opkaldt efter den ikoniske klaptelefon Razr.

Første indtryk: Motorola Razr er en innovativ klaptelefon

Samsung har store forventninger til deres foldbare smartphones og forventer i 2020, at sælge 6 millioner foldbare enheder. Netop nu florerer rygterne også om efterfølgeren til Galaxy Fold.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Galaxy Fold laandede i handlen herhjemme i midten af oktober. Den har en vejledende pris på 15.900 kroner uden abonnement.

Mere til historien

I februar meldte John G. her fra MereMobil.dk ud, at det var alt for tidligt, at hoppe med på vognen med de foldbare smartphones. Hans anbefaling var kort og godt spring første generation over. Derfor kan året 2020 også være der, hvor de foldbare smartphones slår igennem for alvor.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
84 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram