Tvivl om Samsungs salgstal af Galaxy Fold

1 million solgte enheder af Samsung Galaxy Fold. Sådan lød meldingen sidst på ugen fra Samsung. Nu trækkes salgstallet i land.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Vi kunne i fredags skrive, at Samsung Electronics President, Young Sohn, havde oplyst, at salget af Galaxy Fold-enhederne havde nået en milepæl. 1 millioner solgte eksemplarer var rundet, forlød det.

Dette tal sås der nu tvivl om.

Samsung: 1 millioner Galaxy Fold-enheder er solgt

Udtalelserne var angiveligt ikke helt korrekt opfattet. Samsungs PR er i hvert fald gået ind i sagen, og forsøger at trække udtalelsen tilbage. Sohn havde angiveligt blandet målet for 2019 sammen med de faktiske salgstal, forlyder det nu fra Samsungs PR. Det skriver Bgr.com.

Vi kender derfor ikke de korrekte salgstal, men Yonhap analytikeren estimerer det faktiske salgstal til at være mellem 400.000 og 500.000 enheder indtil videre i år. I hvert fald at det er tættere på det reelle tal end 1 million enheder er.

Samsung Galaxy S11 får måske Snapdragon 865

Forventningen til salget af foldbare enheder i 2020 er fortsat 6 millioner og i 2021 går det rigtig stærkt. Hvis man skal tro analytikere fra Kyobo Securities, så vil Samsung i 2021 sælge 20 millioner enheder. Holder disse salgstal stik, så skal vi også forvente, at priserne falder i de kommende år.

Det bliver spændende om rygterne holder stik.

I skrivende stund meldes der om en ny foldbar smartphone fra Samsung ala Motorola Razr.

Samsung Galaxy A51 og Galaxy A71 er offentliggjort

Samsung Galaxy Fold er til salg på det danske marked, men forhandles ikke særlig bredt. Elgiganten og YouSee har den i deres sortiment. Du finder dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk. Det er i øvrigt LTE-varianten, som sælges i Danmark.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Vi kunne også oplyse den anden dag, at Huawei haler ind på Samsung i kampen om tronen på smartphone-markedet. Så trods krisen sælger Huawei fortsat rigtigt mange smartphones.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
115 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram