Tvivl om Samsungs salgstal af Galaxy Fold

104

1 million solgte enheder af Samsung Galaxy Fold. Sådan lød meldingen sidst på ugen fra Samsung. Nu trækkes salgstallet i land.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Vi kunne i fredags skrive, at Samsung Electronics President, Young Sohn, havde oplyst, at salget af Galaxy Fold-enhederne havde nået en milepæl. 1 millioner solgte eksemplarer var rundet, forlød det.

Dette tal sås der nu tvivl om.

Samsung: 1 millioner Galaxy Fold-enheder er solgt

Udtalelserne var angiveligt ikke helt korrekt opfattet. Samsungs PR er i hvert fald gået ind i sagen, og forsøger at trække udtalelsen tilbage. Sohn havde angiveligt blandet målet for 2019 sammen med de faktiske salgstal, forlyder det nu fra Samsungs PR. Det skriver Bgr.com.

Vi kender derfor ikke de korrekte salgstal, men Yonhap analytikeren estimerer det faktiske salgstal til at være mellem 400.000 og 500.000 enheder indtil videre i år. I hvert fald at det er tættere på det reelle tal end 1 million enheder er.

Samsung Galaxy S11 får måske Snapdragon 865

Forventningen til salget af foldbare enheder i 2020 er fortsat 6 millioner og i 2021 går det rigtig stærkt. Hvis man skal tro analytikere fra Kyobo Securities, så vil Samsung i 2021 sælge 20 millioner enheder. Holder disse salgstal stik, så skal vi også forvente, at priserne falder i de kommende år.

Det bliver spændende om rygterne holder stik.

I skrivende stund meldes der om en ny foldbar smartphone fra Samsung ala Motorola Razr.

Samsung Galaxy A51 og Galaxy A71 er offentliggjort

Samsung Galaxy Fold er til salg på det danske marked, men forhandles ikke særlig bredt. Elgiganten og YouSee har den i deres sortiment. Du finder dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk. Det er i øvrigt LTE-varianten, som sælges i Danmark.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Vi kunne også oplyse den anden dag, at Huawei haler ind på Samsung i kampen om tronen på smartphone-markedet. Så trods krisen sælger Huawei fortsat rigtigt mange smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
104 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer