Tvivl om Samsungs salgstal af Galaxy Fold

1 million solgte enheder af Samsung Galaxy Fold. Sådan lød meldingen sidst på ugen fra Samsung. Nu trækkes salgstallet i land.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold (Foto: Samsung)

Vi kunne i fredags skrive, at Samsung Electronics President, Young Sohn, havde oplyst, at salget af Galaxy Fold-enhederne havde nået en milepæl. 1 millioner solgte eksemplarer var rundet, forlød det.

Dette tal sås der nu tvivl om.

Samsung: 1 millioner Galaxy Fold-enheder er solgt

Udtalelserne var angiveligt ikke helt korrekt opfattet. Samsungs PR er i hvert fald gået ind i sagen, og forsøger at trække udtalelsen tilbage. Sohn havde angiveligt blandet målet for 2019 sammen med de faktiske salgstal, forlyder det nu fra Samsungs PR. Det skriver Bgr.com.

Vi kender derfor ikke de korrekte salgstal, men Yonhap analytikeren estimerer det faktiske salgstal til at være mellem 400.000 og 500.000 enheder indtil videre i år. I hvert fald at det er tættere på det reelle tal end 1 million enheder er.

Samsung Galaxy S11 får måske Snapdragon 865

Forventningen til salget af foldbare enheder i 2020 er fortsat 6 millioner og i 2021 går det rigtig stærkt. Hvis man skal tro analytikere fra Kyobo Securities, så vil Samsung i 2021 sælge 20 millioner enheder. Holder disse salgstal stik, så skal vi også forvente, at priserne falder i de kommende år.

Det bliver spændende om rygterne holder stik.

I skrivende stund meldes der om en ny foldbar smartphone fra Samsung ala Motorola Razr.

Samsung Galaxy A51 og Galaxy A71 er offentliggjort

Samsung Galaxy Fold er til salg på det danske marked, men forhandles ikke særlig bredt. Elgiganten og YouSee har den i deres sortiment. Du finder dagsaktuelle priser på Sponseret link Pricerunner.dk. Det er i øvrigt LTE-varianten, som sælges i Danmark.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Vi kunne også oplyse den anden dag, at Huawei haler ind på Samsung i kampen om tronen på smartphone-markedet. Så trods krisen sælger Huawei fortsat rigtigt mange smartphones.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
115 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram