Samsung Galaxy S11 får måske Snapdragon 865

Snapdragon eller Exynos? Det ser ud til, at Samsung Galaxy S11 kommer på de fleste markeder Qualcomm Snapdragon processor.

Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har tidligere lanceret deres flagskibe med forskellige processorer alt efter markeder. Dette har været helt standard siden 2011. Herhjemme har telefonerne været med Exynos processoren. Fra Galaxy S11 ser det ud til, at telefonen kommer med Snapdragon 865 på de fleste markeder.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Tidligere har det været Exynos-varianten, som har været lanceret på flest markeder.

Galaxy S11 bliver formentlig tilgængelig på flest markeder med Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm fremfor Samsungs egen Exynos 990 processor. Det skriver Android Central.

Samsung Galaxy A51 på vej med quad-kamera

Android Central skriver, at Snapdragon 865 processoren ikke bliver eksklusiv for det amerikanske, latinamerikanske, japanske og kinesiske marked.

Vi skal dog ikke være alt for optimistiske herhjemme, hvis vi ønsker Snapdragon processoren. For ifølge Android Central, så vil det fortsat være varianten med Exynos 990 processoren, der bliver lanceret på det europæiske marked.

Det forlyder, at forskellen på ydelsen fra de to processorer er for stor. Qualcomm Snapdragon 865 har fire ARM Cortex-A77 core, mens Exynos 990 kun har to custom M5 og to ARM Cortex-A76 cores. Begge chipsets har dog fire Cortex A55 cores.

Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Hvilken variant håber du, at Samsung lancerer på det danske marked?

Mere til historien

Har du Samsung Galaxy S10-enhed, så har Samsung startet udrulningen af Android 10 opdateringen til Galaxy S10-serien.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram